تبیان، دستیار زندگی

پژوهشگر طب سنتی:

آنچه باید در مورد درمان جوش بدانید

پژوهشگر طب سنتی با اشاره به دلایل ایجاد جوش در بدن گفت: حجامت و انداختن زالو پشت گوش، قدم اول درمان این مشکل نیست و این مسئله حتماً باید ریشه‌یابی شود.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :
آنچه باید در مورد درمان جوش بدانید
سیدمهدی میرغضنفری در ارتباط با درمان جوش اظهار داشت:‌ در حال حاضر باور غلطی که به نام طب سنتی در زمینه درمان جوش صورت وجود دارد،‌این است که گفته می‌شود خوردن گرمیجات سبب بروز این مشکل می‌شود در حالی که همیشه این مسئله برای همه افراد صدق نمی‌کند.

وی افزود: تجمع هر 4 خلط صفرا، دم، سودا و بلغم در بدن ایجاد جوش می‌کند و بنا بر این برای درمان باید ابتدا علت را ریشه‌یابی کرد.

این متخصص فیزیولوژی ادامه داد: افزایش خلط صفرا در افراد داری مزاج گرم و خشک شایع بوده و این مسئله سبب ایجاد جوش‌های ریز پراکنده در صورت، بین دو کتف و بالای گردن می‌شود و در صورتی که این خلط در بدن بیش از حد باشد، سبب بروز کهیر نیز خواهد شد.
میرغضنفری بیان داشت: افزایش خلط دم سبب ایجاد جوش‌های درشت چرکی و خونریزی‌دهنده می‌شود که اصولاً جای عمیقی را بر صورت به جای می‌گذارد که با خوردن غذاهایی همچون مصرف بیش از حد آبگوشت و کله‌پاچه بروز می‌کند.

وی با اشاره به اینکه افزایش خلط صفرا و دم در افراد دارای مزاج گرم بروز می‌یابد، گفت: افراد دارای مزاج سرد بیشتر افزایش خلط سودا و بلغم در آنها زیاد است.

این پژوهشگر طب سنتی گفت: جوش‌هایی که به دلیل افزایش خلط بلغم در بدن بروز می‌یابد اصولا زیرپوستی بوده و سر سفید است. افزایش خلط سودا نیز در مزاج‌های سرد و خشک و با مصرف فست‌فود و غداهای مانده و کنسروجات ایجاد می‌شوند که اصولاً‌ سرسیاه و زیرپوستی هستند.البته به دنبال ماندن مواد زائد در بدن به تدریج ممکن است جوش‌ها تغییر ماهیت داده و رنگ آنها عوض شود.

وی تأکید کرد: افراد باید برای درمان جوش حتما به پزشک مراجعه کنند و به جست‌وجوی اینترنتی به عنوان راهکاری برای درمان اکتفا نکنند.

میرغضنفری خاطرنشان کرد: انداختن زالو و حجامت قدم اول درمان جوش نیست و اگر ندانسته این کار انجام گیرد و عوارض بیشتری را در بر خواهد داشت.
منبع: فارس
مشاوره
مشاوره
در رابطه با این محتوا تجربیات خود را در پرسان به اشتراک بگذارید.