ارائه گزارش یکساله طرح ملی حفظ قرآن کریم
گزارش یکساله طرح ملی حفظ قرآن کریم در نود و هشتمین جلسه مجمع مشورتی شورای توسعه فرهنگ قرآنی ارایه شد.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :
تاریخ : سه شنبه 1397/10/04
نود و هشتمین جلسه مجمع مشورتی شورای توسعه فرهنگ قرآنی عصر دیروز یکشنبه دوم دی ماه، در محل دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی تشکیل شد.
دو دستور از چهار دستور نود و هشتمین جلسه مجمع مشورتی شورای توسعه فرهنگ قرآنی بررسی شد که از جمله آنها ارائه گزارش یکساله طرح ملی حفظ قرآن کریم به همراه بررسی موانع موجود و راهکارهای بهبود و اجراییسازی آن بود.
رضا سلامت پناه، دبیر مجمع مشورتی شورای توسعه فرهنگ قرآنی در این باره گفت: دستور نخست این جلسه با عنوان «ارائه گزارش یکساله طرح ملی حفظ قرآن کریم به همراه بررسی موانع موجود و راهکارهای بهبود و اجراییسازی آن» مورد بحث و گفتگو قرار گرفت.
در ابتدا حجتالاسلام والمسلمین سید مصطفی حسینی قائم مقام ستاد طرح ملّی حفظ قرآن کریم با بیان اهّم اقدامات، دستاوردها و نتایج، ضعفها و چالشها، و راهکارهای کوتاه و بلندمدت به گزارش فعالیت و عملکرد ستاد حفظ قرآن کریم پرداخت و عملکرد دستگاهها و نهادها در خصوص اجراییسازی این طرح را نقد و بررسی نمود.
بعد از بیان نظرات دیگر اعضای محترم مجمع مشورتی، حجت الاسلام محمدی دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی با اشاره به اینکه اقدامات سال 97 تنها پیش درآمد اقدامات وسیع سال 98 خواهد بود، تأکید کرد: باید مجموعه اقدامات جهت فرهنگسازی و گفتمانسازی لیست شود تا بتوان در یک فضای آسیبشناسانه فضای عملکرد آینده را بهینه کرد و در کنار آن ظرفیت نهادها و مجموعههای دیگر را توسعه داد.
معاون مطالعات و برنامه ریزی دبیرخانه شورا افزود: دستور دوم این جلسه در خصوص «ارائه گزارش فعالیتها و عملکرد کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی در نظام بهداشت و سلامت» بود که دکتر علامه قائم مقام دبیر آن کمیسیون به تفصیل گزارشی از فعالیتها و عملکرد چند ساله کمیسیون ارائه دادند.
بعد از ارائه گزارش، طی گفتگوی اعضای جلسه، برخی نظرات در مورد جایگاه حقوقی و ضعف اقدامات ستادی کمیسیون بیان و مقرر شد در جلسه دیگر و با اعضای محدودتر، این موضوع مجدداً بررسی و ماحصل آن به شورا ارائه شود.
سلامتپناه در ادامه با اشاره به دستور سوم با عنوان «ارائه گزارش توسط معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در مورد وضعیت کمّی پوشش بیمهای فعالان قرآنی همراه با چالشها، کمبودها و راهحلهای پیشنهادی» خاطرنشان کرد: متأسفانه علیرغم آنکه در جلسه قبل مجمع به درخواست کمیسیون توسعه فعالیتهای تبلیغی ترویجی و به علت عدم حضور نماینده کمیسیون، موضوع از دستور خارج شد، ولی مجدداً در این جلسه نیز نمایندگان این کمیسیون حضور نیافتند تا همچنان این دستور مهم بدون بررسی باقی بماند
به علت اتمام وقت جلسه، کلیات دستور چهارم با عنوان «بررسی پیشنهاد تشکیل کارگروه فعالیتهای قرآنی در ماه مبارک رمضان و مناطق محروم» طرح شد و طرح تفصیلی آن به جلسه بعد موکول شد.
منبع : خبرگزاری شبستان