تبیان، دستیار زندگی

نبودن سایت در نتایج گوگل

شاید برای شما هم این مشکل پیش آمده باشد که مطلبی را در سایت یا وبلاگ خود منتشر میکنید، ولی زمانی که آنرا در گوگل و یا سایر موتورهای جستجو، جستجو میکنید، رتبه خوبی در جستجو ندارد و یا اصلا نمایش داده نمیشود، و یا گاهی این مشکل برای صفحه اصلی سایت نیز اتفاق می افتد. علت چیست و چگونه این مشکل را حل کنید؟
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :
نبودن سایت در نتایج گوگل

چرا سایت شما در جستجو رتبه خوبی ندارد؟

گوگل و سایر موتورهای جستجو، تلاش شان این است که بتوانند سایت های با کیفیت و مرتبط با کلمه جستجو شده توسط کاربر را معرفی کنند. این ها همه روزها الگوریتم های خود را بروز رسانی می کنند تا بتوانند در معرفی سایت های با کیفیت و مرتبط با کلمه جستجو شده توسط کاربر، دقیق تر و بهتر عمل نمایند و در این موضوع، موتورهای جستجو مختلف با همدیگر رقابت دارند.

گام اول: اطمینان حاصل کنید، سایت و نوشته های شما ایندکس شده است: اگر سایت شما تازه تاسیس شده کمی صبر کنید تا ایندکس نشود این کار ممکن است تا ۳ روز زمان ببرد؛ گاهی اوقات شما مطلبی را در سایت خود منتشر میکنید، ولی در جستجو ظاهر نمی شود، یکی از علت های آن این ست که مطلب شما اصلا ایندکس و ثبت نشده باشد. این مشکل معمولا زمانی پیش می آید که نوشته ی شما جدید باشد و روبات گوگل تا کنون متوجه نشده است که شما مطلب جدیدی را منتشر ساخته اید. پس لازم است که شما ابتدا اطمینان حاصل کنید که مطلب شما توسط گوگل خوانده و ایندکس شده است یا خیر؟ برای اینکار به گوگل مراجعه نموده و آدرس سایت خود را کنار info: جستجو کنید.

گام دوم: اطمینان حاصل کنید که سایت شما و نوشته های آن برای گوگل، قابل ایندکس باشد: گاهی پیش می آید که مدت زیادی عمر سایت شما می گذرد ولی بازم هم صفحه اصلی سایت شما در گوگل ایندکس نیست؛ و یا گاهی زمان زیادی از منتشر شدن مطلب جدید شما در سایت می گذرد ولی باز هم اندیکس نمیشود. برای اینکه اطمینان حاصل کنید که نوشته جدید تان و یا سایت توسط گوگل قابل ایندکس است، موراد زیر را بررسی کنید.
۱- بررسی کنید که آدرسی که ایندکس نمی شود در بخش Crawl Errors گوگل وبمستر تولز پیغام خطا (مانند ۴۰۰/۴۰۳/۴۰۴ و …) نداشته باشد، و سالم باشد.
۲- فایل Robots.txt سایت خود را بررسی کنید، تا از طریق روبات سایت، مسدود نشده باشد.
۳- اطمینان حاصل کنید که در <head> آدرس مطلب شما meta tag مسدود کننده ایندکس مانند <meta name=”robots” content=”noindex”/> وجود نداشته باشد.

گام سوم: اطمینان حاصل کنید که مرور سایت و نوشته های آن توسط روبات گوگل و کاربر آسان باشد: سایت ها و نوشته هایی که مطالعه آن برای تمامی کاربرها به دلیل نیاز داشتن به نصب افزونه خاصی بر روی مرورگر یا پسوند غیر متنی داشتن میسر نیست، رتبه خوبی در جستجو کسب نمی کنند. (مانند سایت هایی که برای مشاهده آن می بایست افزونه Silverlight یا فلش پلیر نصب کرد، یا سایت هایی که به جای متن از عکس استفاده کردند).

گام چهارم: اطمینان حاصل کنید آدرس سایت و یا نوشته، درست است و تغییر نکرده است: اگر ساختار سایت را تغییر می دهید و یا آدرس نوشته ها را تغییر میدهید و یا برای سایت یک دامین جدید ثبت می کنید و می خواهید دامین را تغییر بدهید، باید به گوگل و سایر موتورهای جستجو بفهمانید که آدرس تغییر داده شده است که آن ها هم آدرس جدید را ایندکس کنند. اگر آدرس نوشته ای را تغییر دادید برای اینکه آدرس جدیدش در گوگل ایندکس ظاهر شود، باید از هدایت آدرس (ریدارکت ۳۰۱) استفاده کنید.

گام پنجم: اطمینان حاصل کنید برای کاربر نوشتید نه گوگل: قبلا در نوشته سئو برای گوگل یا کاربر به توضیح این بحث پرداخته بودیم ولی در اینجا مختصرا بیان میکنیم. گوگل نوشته های را که مخصوص برای خودش تولید شده باشد دوست ندارد، ولی نوشته هایی که برای کابر تولید شده باشد، گوگل آن را دوست دارد. برای اینکه بفهمید واقعا برای کاربر نوشتید، نوشته آموزش بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو و نوشته اشتباهات رایج سئو را دقیق مطالعه و سایت خود را بهینه سازی کنید.

گام ششم: اطمینان حاصل کنید که سایت شما ویروسی نشده باشد: گوگل از سایت هایی که به کاربر آسیب برساند و یا ویروسی باشد، رتبه شان را در جستجو کم میکند و ممکن است به صورت کامل از ایندکس حذف کند. در مورد اینکه چگونه بدانید سایت شما ویروسی شده یا خیر، بعدا خواهیم نوشت.

و یک حقیقیت سئو! موتورهای جستجو اکنون خیلی هوشمند شده اند، و فریب دادن آن برای سایت ریسک و خطر زیادی دارد و اغلبا شناسایی و جریمه میشوند. پس بهتر است همیشه از روش سئو کلاه سفید استفاده کنید تا سئو کلا سیاه. یک باشید تا یک ظاهر شوید! عالی باشید که رتبه عالی داشته باشید! باور کنید سایت هایی را که می بینید رتبه عالی دارند ۹۸%-۹۹% آن ها قوانین گوگل را رعایت کرده اند و واقعا کیفیت عالی دارند و آن عده محدود سایت هایی که از کیفیت عالی برخوردار نیستند، شک نکنید که به زودی شناسایی خواهند شد و از چشم گوگل خواهند افتاد. پس شما هم عالی عمل کنید تا عالی نتیجه بگیرید. عالی سایت تهیه کنید تا رتبه عالی در جستجو داشته باشید.

مطالب مرتبط:
تصمیم گوگل برای حذف قفل سبز رنگ کنار آدرس سایت ها
۸ الگوریتم موتور جستجوی گوگل برای بهینه سازی سایت
طراحی سایت و سئو، معرفی الگوریتم های بهینه سازی گوگل

منبع: https://iranitarh.com