همراه با رهبر فرزانه اهل راز ، بر تربت خواجه شیراز
اینك دیگربار پس از سپری شدن 21سال فضای بهشت گونهحافظیههفدهم اردیبهشت ماه میزبان رهپوی راه زهد و پارسایی حضرت آیت الله خامنهای رهبر فرزانه انقلاب شد.
آرامگاه پیر عرفان لسان الغیب خواجهشمسالدین محمد حافظ شیرازی، آخرین حضور پیر طریقت و معرفت، رهبر فرزانه انقلاب را پاییز سال 67در حافظه خود جای داده بود.
گلهای بنفشه، اطلسی و شب بو،با رنگهای دل انگیز و چشم نواز با وزش باد و حركت آرام حضور رهبر فرزانه را خوش آمد میگویند.
هفدهم اردیبهشت ماه با حضور دوباره رهبر انقلاب بر تربت حافظ خواجه اهل راز، گویی این غزل به گوش میرسد:
فاتحهای چوآمدی برسرخستهای بخوان / لب بگشا كه میدهد لعل لبت بهمرده جان
با تامل رهبر و قرائت فاتحه، سكوت معناداری فضا را در بر گرفت و فقط صدای باز و بسته شدن دریچه دوربینها سكوت را شكست و خاطرههای این لحظه را برای مانا شدن در صفحه فرهنگ و ادب، به ثبت رساند.
آرامگاه حافظ روز سهشنبه با حضور رهبرفرزانه انقلاب حال و هوایی دیگر یافت و بركت حضورحضرت آیتالله خامنهای بر تربت خواجه شیراز،غنای فضای الهام بخش و معنوی حافظیه رادوچندان ساخت.
با مرور بیانات ادیبانه و حكیمانه رهبر انقلاب در كنگره بزرگداشت حافظ، بهروشنی درمییابیم كهایشان نه درمیدان سیاست،زهد و پارسایی كه در اقیانوس بیكران هنر نیز صاحب نظر و صاحب قلم هستند.
آرامگاه حافظ شیرازی كه از آن با عنوان بنای حافظیه یاد میكنند پس از گذشت هفت قرن همچنان الهام بخش دلسوختگانی است كه از سراسر جهان به زیارت خاك خواجه شیراز میآیند.
این بنای تاریخی در میان نارنجستانهای شرقی و غربی محوطه كه هزار متر مربع مساحت دارند، واقع است.
براساس مستندات موجود، نقشه بنای ساختمان آرامگاه حافظ درسال 1315شمسی توسط یك باستانشاس فرانسوی پیشنهاد شد و درسال 1317به سبك ساختمانهای دوره زندیه بنا شده است.
دانشمندان، نویسندگان و ادیبان معروفی چون فرصت الدوله شیرازی، مولانا اهلی شیرازی، استاد مهدی حمیدی و فریدون توللی،درمحوطه این آرامگاه مدفون هستند.
حضرت آیتالله خامنهای رهبرفرزانهانقلاب 11اردیبهشت ماه با ورود به شیراز سفر خود به استان فارس را آغاز كردند و با حضور ایشان در فارس شمیم گلهای بهاری در پایتخت فرهنگی ایران زمین دو چندان گردید.
منبع: