قوانین مسابقه ربات تفکیک زباله در چهاردهمین جشنواره پروژه های دانش آموزی تبیان
مسابقه ربات تفکیک زباله در روز های 28 و 29 فروردین ماه 99 در چهاردهمین جشنواره پروژه های دانش آموزی تبیان برگزار خواهد شد...
1) موضوع مسابقه
ماده 1) در مسابقه رباتهای تفکیک زباله مقداری زباله تر و خشک به شکل توپ توسط دو ربات جا بجا میشود. هر ربات تنها در محدوده مشخصی میتواند حرکت کند. برنده مسابقه گروهی است که بتواند تمامی زباله ها را به درستی تفکیک کند و در محل مشخص قرار دهد. زباله های تر در قسمت آبی رنگ و زباله خشک در قسمت سبز رنگ قرار گیرند.
2) زمین مسابقه
ماده 2) ابعاد زمین مسابقه 180 در 360 سانتیمتر میباشد. این زمین شامل چندین راهرو با عرض حدود 45 سانتیمتر و 2 قسمت جدا سازی زباله میباشد. زباله ها ( دایرههای قرمز) در ابتدای راهرو زرد قرار گرفتهاند. ربات اول باید همراه زباله ها در راهرو زرد حرکت کند. در انتهای مسیر زرد یک حفره با قطر تقریبی 10 سانت درون دیوار مابین دو راهرو وجود دارد که ربات میباید زباله ها را از طرق آن به راهرو آبی انتقال دهد. ربات دوم نیز در مسیر آبی حرکت کرده و از طریق یک حفره زباله ها را در محل جداسازی زباله ها (محوطه سبز) قرار میدهد. زباله ها توپهای با قطر تقریبی 7 سانتی متر و وزنی کمتر از 50 گرم هستند.
زمین تقریبی مسابقه رباتهای انباردار.
شکل تقریبی حفرهها
3) مکانیک و ابعاد ربات
ماده3) در ارتباط با موتور و گیربکس و سایر تجهیزات روبوت شرکت کنندگان بایستی از تجهیزات متعارف مسابقات دانش آموزی استفاده کنند، اما داوران مسابقه میتوانند نسبت به کارکرد ربات و شرایط طراحی و ساخت و طرز عملکرد آن در موارد مقتضی و بنابه صلاحدید خود سوالاتی را بپرسند و در صورتیکه برای داوران محرز شود که ساخت این روبوت توسط خود دانش آموزان صورت نگرفته است، داوران حق اخراج آن تیم از مسابقات را دارند.
تغذیه ربات
ماده 5) ولتاژ تغذیه رباتها 6 ولت است و باتریها میتوانند روی دسته کنترل و یا روی ربات نصب گردند.
تبصره 1) استفاده از منبع تغذیه خارج از ربات به هر شکل مانند ترانسفورماتور، آداپتور و یا به هر شکل دیگر مجاز نمیباشد.
تبصره 2) تحت هیچ شرایطی میزان ولتاژی که تحویل موتورها میگردد نباید بیشتر از 7 ولت شود در این صورت ربات مجاز به شرکت در مسابقه نخواهد بود.
4) بردهای پردازشی و نرم افزار
ماده 6) رباتها 3 دقیقه وقت آماده سازی دارند. در این مدت میتوانند در زمین تستهای مورد نیاز خود را اجرا کنند. بعد از زمان آماده سازی رباتها در یک مسابقه همزمان شرکت خواهند کرد.
ماده 7) زمان مسابقه حداکثر 5 دقیقه پس از سوت داور مبنی بر شروع مسابقه است.
ماده 8) بعد از پایان زمان آماده سازی اگر تیمی در زمین حاضر نبود تیم مقابل میتواند مسابقه را شروع کند.
آماده سازی: 3 دقیقه
زمان مسابقه: 5 دقیقه
تبصره 1) استفاده از منبع تغذیه خارج از ربات به هر شکل مانند ترانسفورماتور، آداپتور و یا به هر شکل دیگر مجاز نمیباشد.
تبصره 2) تحت هیچ شرایطی میزان ولتاژی که تحویل موتورها میگردد نباید بیشتر از 7 ولت شود در این صورت ربات مجاز به شرکت در مسابقه نخواهد بود.
5) قوانین اجرایی و کسب امتیاز
ماده 9) گروهی در این مسابقه برنده میشود که زودتر همه آذوقهها را به انبار برساند. چنانچه بعد از پایان زمان مسابقه (5 دقیقه) هیچ یک از گروهها نتوانسته باشند همه آذوقهها انتقال دهند برنده کسی است که بیشترین آذوقه را آورده باشد. در شرایط برابر (2 به 2) کسی برنده است که آذوقه دوم را زودتر تحویل انبار داده باشد. در شرایط برابر (1به 1) کسی برنده است که آذوقه اول را زودتر تحویل انبار داده باشد.
ماده 10) مسابقات در مرحله اول به صورت گروهی و سپس تک حذفی برگزار میشود. تعداد تیمها در مرحله گروهی 3 تیم در هر گروه است. این تیمها با یکدیگر مسابقه داده 2 تیم برتر به مرحله بعد صعود میکند.
ماده 11) آذوقهها به صورت تک تک در اختیار تیمها قرار خواهد گرفت.
قوانین عمومی مسابقات چالشی چهاردهمین جشنواره پروژه های دانش آموزی تبیان
قوانین مسابقات رباتیک در چهاردهمین جشنواره پروژه های دانش آموزی تبیان
تماس با ما
آدرس دبیرخانه: تهران - بلوار کشاورز - خیابان نادری - جنب حجت دوست - پلاک 12 - طبقه اول
مرکز ترنج - موسسه فرهنگی و اطلاع رسانی تبیان
تلفن: 81202311، 81202303، 81202167
پست الکترونیکی: project@tebyan.com
کانال تلگرام جشنواره پروژه های دانش آموزی
سایت چهاردهمین جشنواره پروژه های دانش آموزی