تبیان، دستیار زندگی

ماجرای پیشی گرفتن سران بابیت از خدا!!

مدیر گروه فرق انحرافی مركز كلام و ادیان بیان کرد: حسینعلی نوری در آخرین روزهای اقامت خود در بغداد ادعای بالاتر بودن خود از خدا را مطرح و این موضوع را به صورت غیرعلنی منتشر کرد.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :
شعبده شوم

برنامه «شعبده شوم» با موضوع بررسی فرقه بهائیت، با حضور حجت الاسلام «علیرضا روزبهانی بروجردی»، مدیر گروه فرق انحرافی مركز كلام و ادیان و حجت الاسلام «سید هادی سید وكیلی»، عضو هیئت علمی دانشگاه قرآن و حدیث از شبکه رادیویی گفت و گو روی آنتن رفت.

بنابر این گزارش، در این برنامه حجت الاسلام علیرضا روزبهانی بروجردی با اشاره به انتقال بابیان به عراق، گفت: حسینعلی نوری در اولین اقدام خود در کشور عراق، تابعیت بابیان را از ایرانی به عثمانی تغییر داد و این افراد را از دسته اتباع ایرانی خارج کرد.

وی افزود: به علت سوءرفتارهایی که بابیان در کربلا و نجف با زائران ایرانی و شیعیان داشتند، شیعیان از شیخ عبدالحسین شیخ تهرانی خواستند تا بابیان را از عراق به جای دیگری منتقل کنند. به طوری که با پذیرفتن دولت عثمانی این افراد به استانبول منتقل شدند.

مدیر گروه فرق انحرافی مركز كلام و ادیان با اشاره به مهاجرت بابی ها از عراق به ترکیه، اظهار کرد: بهایی ها در کلیپ ها و کتاب های خود همیشه سعی دارند تا انتقال خود از عراق به ترکیه را ناشی از خشم علمای شیعه از توسعه بابیت تعریف کنند.
وی در ادامه اضافه کرد: خروج بابی ها از ایران به دلیل ترور نافرجام ناصرالدین شاه بود، بر همین اساس ناصرالدین شاه دستور اخراج و قتل این افراد را صادر کرده بود.
حجت الاسلام روزبهانی بروجردی ادامه داد: حسینعلی نوری در آخرین روزهای اقامت خود در بغداد ادعای بالاتر بودن از خدا را مطرح و این موضوع را به صورت غیر علنی منتشر کرد.
در ادامه برنامه شعبده شوم از شبکه رادیویی گفت و گو، حجت الاسلام «سیدهادی سیدوكیلی» با اشاره به این که دولت عثمانی به جریان بابیت به عنوان یک فرصت در مقابل دولت ایران نگاه می کند، گفت: دولت عثمانی در زمان ناصرالدین شاه می خواست تا با حمایت از بابی ها این موضوع را به نقطه ضعف ایران مبدل کند.
وی با اشاره به این که بابی ها از نظر اعتقادی با علمای شیعه در زمان ناصرالدین شاه درگیر شدند، اظهار کرد: دولت عثمانی سعی داشت از ظرفیت های ویژگی های بابی های علیه منافع ایران استفاده کند.
عضو هیئت علمی دانشگاه قرآن و حدیث با بیان این که دولت روس و عثمانی در آن زمان روابط حسنه ای را با یکدیگر داشتند، تصریح کرد: علاوه بر عثمانی ها دولت روس نیز از بابی ها حمایت می کند.
حجت الاسلام سیدهادی سیدوكیلی با اشاره به اسکان بابی ها در شهر آدرنه، خاطرنشان کرد: بهاءالله در شهر آدرنه فرصت پیدا می کند تا ادعای بالا بودن خود از خدا را به صورت علنی مطرح کرده و بعد از انتخاب مهره های خودش از بین یاران میرزایحیی جرات می کند تا برادر خود را کنار گذاشته و خود را از خداوند بالاتر بداند.

منبع: خبرگزاری شبستان

مشاوره
مشاوره
در رابطه با این محتوا تجربیات خود را در پرسان به اشتراک بگذارید.