تبیان، دستیار زندگی

آیت الله مقتدایی در هشتمین کنگره بین المللی امام سجاد(ع)؛

صحیفه سجادیه دنیایی از علوم اهل بیت است

مدیر شورای عالی حوزه علمیه قم، صحیفه سجادیه را یک دنیا معرفت، احکام، علوم اهل بیت و حقوق دانست که زیر پوشش دعا آمده و افزود: کسی که صحیفه را دارد مثل اینکه قرآن را دارد زیرا نسبت به دستورات اسلام در آن راهنمایی شده است.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :
آیت الله مرتضی مقتدایی،

آیت الله مرتضی مقتدایی، مدیر شورای عالی حوزه علمیه قم، امروز(11 مهر)در مراسم اختتامیه هشتمین کنگره بین المللی امام سجادعلیه السلام با اشاره به نکاتی از سیره عبادی امام چهارم گفت: آن حضرت به گونه ای توجه به نماز داشت که رنگ صورتش تغییر و رعشه بر اندام حضرت می افتاد.
وی درباره دستگیری از بینوایان بیان داشت: آن حضرت، فقرا را شناسایی و شبانه برای آنها کمک می برد؛ بعد از شهادت ایشان، 100 خانواده شناسایی شد که زمان حضرت زندگی آنها به خوبی اداره می شد و بعد از شهادت فهمیدند ایشان برای آنها شبانه نان و پول می برد.
آیت الله مقتدایی افزود: صحیفه سجادیه یکی از آثار ماندگار حضرت است که در زمان ایشان، قدرت بنی امیه نمی گذاشت امامت کند و احکام دین را بیان و هدایت و ارشاد کند لذا امام در پوشش دعا همان کاری که باید برای آشنا کردن مردم با معارف اسلام انجام می شد را انجام دادند.

عضو مجلس خبرگان رهبری با متذکر شدن این نکته که صحیفه سجادیه را صرفاً به عنوان دعا ملاحظه نکنید؛ اظهار داشت: هر باب دعا یک مفاهیم کلی و راهنمایی های کلی مطرح می شود؛ به طور مثال در دعا برای والدین، وظایف سنگینی که انسان نسبت به پدر و مادر دارد بیان شده و در واقع زیر پوشش دعا، حقوق پدر و مادر بر گردن فرزند را بیان کرده است.

وی صحیفه سجادیه را یک دنیا معرفت، احکام، علوم اهل بیت و حقوق دانست که زیر پوشش دعا آمده و افزود: کسی که صحیفه را دارد مثل اینکه قرآن را دارد زیرا نسبت به دستورات اسلام در آن راهنمایی شده است لذا اسم آن را زبور آل محمد صلی الله علیه وآله گذاشتند.

عضوجامعه مدرسین حوزه علمیه قم تصریح کرد: یکی از برکات این اجلاس این است این صحیفه ی با این عظمت بین مردم شناسانده می شود و این گوهر گرانبهایی که در دستشان است خیلی ها می گیرند و عمل می کنند.

وی در خطاب به آیت الله نعیم آبادی، نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان گفت: هر کس در اثر این جلسات با صحیفه سجادیه آشنا و به آن عمل کند و ثوابی گیر آن آمد، شما و همکارانتان در ثواب آن شریک هستید.

منبع: خبرگزاری شبستان


مشاوره
مشاوره
در رابطه با این محتوا تجربیات خود را در پرسان به اشتراک بگذارید.