مضرتر از قندها
تمام عادات مخربی که حتی از مصرف شکر خطرناکترند
شکر به شکل موذیانهای وارد غذای مصرفی ما میشود. اگر در چای و قھوه خود شکر نریزیم و به نوشابه و شیرینی ھم لب نزنیم، باز ھم ممکن است که در حال مصرف مقدار زیادی شکر باشیم.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :
تاریخ : پنج شنبه 1397/06/15
در اینجا 9 رفتار غلطی که بعد از ترک شکر و محصولات حاوی قند باید از آنها اجتناب کنید، معرفی شده است:
مصرف شیرین کننده ھای مصنوعی: به دلیل ماھیت شیرین این محصولات، این تصور برای بدن پیش میآید که شیرینی واقعی مصرف کرده است. یکی از عواقب مصرف شیرینی این است که بعد از مدت کوتاھی دوباره ھوس خوردن شیرینی به سراغ ما میآید. وقتی که از شیرین کننده مصنوعی استفاده میکنیم ھم بدن دقیقاً ھمین واکنش را نشان میدهد و دوباره طلب شیرینی میکند. محصولاتی ھم که برچسب «بدون قند» دارند از ھمین نوع شیرینی کنندهها استفاده میکنند.
فریب خوردن از شکرهای پنهان: بعضی از منابع شکر، آبزیر کاه هستند! از جمله این منابع میتوان به سرکه بالزامیک، سس مارینارا، ماست میوهای، اشاره کرد. پس هر خوراکی که شیرین نباشد، لزوماً کم شکر یا بی شکر نیست.
ترس از چربی: تحقیقات نشان میدهند که محصولات کم چرب یا بدون چربی در واقع حاوی شکر بیشتری هستند زیرا برای جبران طعم از دست رفته به آنها شکر اضافه میکنند تا خوش طعم تر و قابل خوردن باشند. پس این اشتباه را نکنید که در مصرف این محصولات زیادهروی کنید چون در واقع، مقدار زیادی شکر مصرف میکنید.
بعضی از منابع شکر، آبزیر کاه هستند! از جمله این منابع میتوان به سرکه بالزامیک، سس مارینارا، ماست میوهای، اشاره کرد. پس هر خوراکی که شیرین نباشد، لزوماً کم شکر یا بی شکر نیست
زیادهروی در مصرف میوه: افراط در خوردن میوه باعث تحمیل مقدار زیادی فروکتوز به کبد و تبدیل آن به تری گلیسیرید میشود و سایز دور کمر شما را افزایش میدهد. فروکتوز موجود در برخی از میوهها به قدری زیاد است که اگر در تعداد زیاد مصرف شوند، مقاومت به انسولین را در بدن افزایش میدهند.
مصرف نوشابه رژیمی: اکثر ما نوشابه رژیمی را به تنهایی نمینوشیم بلکه آن را به عنوان نوشیدنی در کنار فست فود و سیب زمینی سرخکرده، مصرف میکنیم و عجیب اینجاست که فست فود و سیب زمینی سرخکرده بیشتری ھم میخوریم چون فکر میکنیم که به دلیل مصرف نوشابه رژیمی، این امکان را داریم که غذای بیشتری بخوریم.
خوردن خوراکیهایی که شاخص گلایسمیک پایینی دارند: شاخص گلایسمیک نشان دهنده این است که یک ماده غذایی با چه سرعتی میتواند قند خون را بالا ببرد. شاخص گلایسمیک شکر بالا است و قند خون را به سرعت افزایش میدهد. مشکل اینجاست که ما فکر میکنیم که چون شاخص گلایسمیک یک غذا پایین است، میتوانیم بدون نگرانی، هرقدر که میخواهیم از آن غذا مصرف کنیم. پس، علاوه بر شاخص گلایسمیک، حجم غذای مصرفی ھم اهمیت زیادی دارد.
منبع: آوای سلامت