تبیان، دستیار زندگی

حافظان غدیر باید صاحب هویت جمعی باشند

نائب رئیس مجمع عالی کانون های فرهنگی اظهار کرد: در حال حاضر حدود ۳ هزار حافظ خطبه غدیر در کشور وجود دارند، در حالی که این جمعیت فاقد هویت جمعی هستند.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :
خطبه غدیر


برنامه گفت و گوی فرهنگی با موضوع اهمیت خطبه غدیر و ضرورت شناخت آن، با حضور حسن خواجه (طلبه و نائب رئیس مجمع عالی کانون های فرهنگی و تبلیغی کشور) و ابوالحسن بختیاری زاده (حافظ کل قرآن و خطبه غدیر)  از شبکه رادیویی گفت و گو روی آنتن رفت.

در این برنامه حسن خواجه با اشاره به فعالیت مجمع عالی کانون های فرهنگی گفت: بر اساس بند ۱۶ ماده ششم از اساسنامه سازمان تبلیغات اسلامی کانون های فرهنگی و تبلیغی کشور در راستای اجرای ماموریت های این سازمان تاسیس می شوند.

وی افزود: کانون های فرهنگی و تبلیغی کشور در رشته های مختلف از جمله فراگیرترین مجموعه های مردمی هستند که در جای جای کشور به ایفای نقش می پردازند.

نائب رئیس مجمع عالی کانون های فرهنگی با اشاره به موفقیت این مجمع در طول فعالیت خود، اظهار داشت: در حال حاضر حدود ۴ هزار کانون فرهنگی و تبلیغی در کشور زیر نظر سازمان تبلیغات اسلامی مشغول به فعالیت هستند.

وی با اشاره به لزوم حفظ نهضت غدیر در کشور، عنوان کرد: تاسیس جامعه حافظان خطبه غدیر از جمله اولویت های مجمع عالی کانون های فرهنگی و تبلیغی کشور به شمار می آید.

حسن خواجه با بیان این که جامعه حافظان خطبه غدیر ظرفیتی بالقوه و بسیار اثرگذار است، خاطر نشان کرد: در حال حاضر حدود ۳ هزار حافظ خطبه غدیر در کشور وجود دارند، در حالی که این جمعیت فاقد هویت جمعی هستند.

وی در ادامه افزود: اتحاد و گردهمایی حافظان خطبه غدیر تحت قالب یک هویت جمعیتی می تواند به رفع بسیاری از مشکلات و آسیب های اجتماعی کمک کند.

در ادامه برنامه گفت و گوی فرهنگی از شبکه رادیویی گفت و گو ابوالحسن بختیاری زاده با اشاره به فعالیت خود در مسیر حفظ قرآن، گفت: خطبه غدیر برای بنده مقدمه ای برای حفظ کل قرآن بود.

وی با اشاره به این که قرآن سندی قطعی برای تمام مسلمین است، عنوان کرد: با بررسی هرچند اجمالی خطبه غدیر متوجه می شویم که متن قرآن کریم در بین متن این خطبه هم نشینی مطلوبی را دارد.

این کارشناس دینی با بیان این که خطبه غدیر صاحب پیشتوانه قرآنی است، اظهار کرد: در خطبه غدیر بیش از ۱۰۰ آیه قرآنی به کار رفته است.

وی در ادامه اضافه کرد: در خطبه غدیر پیامبر اسلام(ص) قرآن و اهل بیت(ع) را همواره در کنار یکدیگر معرفی می کند، به طوری که از نظر پیامبر اسلام(ص) ماندگاری در مسیر این دین زمانی حاصل می شود که قرآن و اهل بیت(ع) در کنار یکدیگر قرار بگیرند.


منبع: خبرگزاری مهر


مشاوره
مشاوره
در رابطه با این محتوا تجربیات خود را در پرسان به اشتراک بگذارید.