تبیان، دستیار زندگی

بیماری‌های دستگاه ادراری را بیشتر بشناسید

کتاب «درمان جامع بیماری‌های کلیه، مثانه، پروستات» به بررسی شناخت بیماریی‌های دستگاه ادراری بدن و راه‌حل های درمان آن می‌پردازد.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :
بیماری‌های دستگاه ادراری

در سال‌های اخیر بیماری‌های دستگاه ادراری جزو بیماری‌های شایع در میان انسان‌ها بوده است. عواملی نظیر تغذیه، شیوه زندگی تاثیر مستقیمی روی این اعضای بدن می‌گذارد. بسیاری از پژوهشگران بر این باورند که برخی افراد به علت نا آگاهی از علایم این بیماری‌ها زمانی به پزشک مراجعه می‌کنند که بیماری پیشرفت زیادی پیدا کرده است و همین عامل باعث شده راه درمان با مشکل مواجه شود و حتی در برخی موارد هم راهی برای آن باقی نماند.

محمدرضا یحیایی و کبری حکیمی در کتابی با عنوان «درمان جامع بیماری‌های کلیه، مثانه، پروستات» به انواع و اقسام بیماری‌های سیستم دستگاه ادرای انسان و راه‌حل‌های درمان آن پرداخته‌اند. چاپ نخست این کتاب در 8 بخش اصلی و 3 مبحث اصلی،خرداد ماه سال جاری روانه بازار نشر کتاب‌های علمی شد.

نویسنده در «درمان جامع بیماری‌های «كلیه، مثانه، پروستات»، روی سه عضو مهم بدن تحقیق و پژوهش کرده است. بخش اول مربوط به کلیه‌ها، بخش دوم مربوط به مثانه و بخش سوم مربوط به پروستات است. در هر بخش، ابتدا عضو مورد نظر بطور کامل معرفی شده تا خوانندگان بتوانند با آگاهی که بدست می‌آورند، بهتر با آن عضو ارتباط برقرار کنند.

مروری بر فصل‌ها


«آشنایی با کلیه و مثانه و پروستات»، «وظایف کلیه و مثانه و پروستات»، «کلیه‌ها و مثانه و پروستات چگونه کار می‌کنند؟» و «ساختمان کلیه‌ها و مثانه و پروستات» عنوان بخش‌هایی است که خوانندگان را با این اعضای بدن آشنا می‌کند. سپس بیماری‌هایی‌که ممکن است هر عضو به آن دچار شود را توضیح می‌دهد. این قسمت شامل «شناخت بیماری‌های کلیه و مثانه و پروستات»، «علل بیماری‌های کلیه و مثانه و پروستات» است.


آب تنها راه درمان نیست


نویسنده در حین تحقیقات خود در زمینه بیماری‌های کلیه، مثانه و پروستات متوجه این موضوع شد که بیماری‌های این اعضای بدن، فقط توسط نوع تغذیه و آب آشامیدنی بوجود نمی‌آید؛ بلکه چندین مورد دیگر هم در این بیماری‌ها تأثیر دارد. زیرا درمان مربوط به انواع بیماری‌های کلیه، مثانه و پروستات، تنها یک راه حل ندارد و باید تمامی جوانب این بیماری‌ها را شناخت و بعد درمان قطعی را شروع کرد.


برگی از کتاب


در بخشی از کتاب درباره سنگ کلیه آمده است: «بیشترین شیوع سنگ کلیه در گروه سنی 18 تا 45 سال دیده می‌شود. معمولا بزرگسالان بالای 30 سال از هر دو جنس (زن و مرد) را مبتلا می‌سازد اما در مردان 5 تا 10 برابر شیوع آن بالاتر است. میزان بروز سنگ‌های کلیوی در کشورهای توسعه‌یافته بیشتر است که به دلیلمصرف زیاد پروتئین شیمیایی همراه با رژیم غذایی کم فیبر است سنگ کلیه از نظر اندازه از یک دانه شن تا حدود یک توپ تخم‌مرغی متغیر بوده و ممکن است متغیر یا متعدد باشد.»

نخستین چاپ «درمان جامع بیماری‌های كلیه، مثانه، پروستات»، با شمارگان پنج هزار نسخه‌ در 394 صفحه، به بهای 40 هزار تومان، از سوی مولف روانه کتاب‌فروشی‌ها شد.

منبع: ایبنا