تلویزیون، بازنده رمضان ٩٧
گروه تلویزیون: با قول هایی که مدیران سیما داده بودند منتظر برنامه های جذاب در ماه مهمانی خدا بودیم، اما به نظر می رسد مدیران رسانه ملی بی برنامه هستند و هیچ تلاشی نه تنها برای افزایش مخاطبان خود نمی کنند بلکه همین مخاطبان فعلی را هم از دست می دهند.
ماه مبارک رمضان فرصت خوبی بود تا آثار خوش ساخت و جذابی از این رسانه پخش شود اما باز هم شاهد برنامه های تکراری، آثار نمایشی ضعیف و کسل کننده بودیم. مدیران تلویزیون هنوز مشکل اساسی در افکار سنجی و شناخت ذائقه های مخاطبانشان هستند اگر با مردم همراه باشند متوجه می شوند که در ماه مبارک رمضان مخاطبان نیاز اساسی به برنامه های شاد و امید بخش دارند نه سریالی که با خیانت و غم و غصه همراه است.
برنامه های روتینی که همراه مهمانان تکراری و آنتن پر کن از رسانه پخش شد یکبار دیگر ثابت کرد که نه تنها مدیران بلکه تهیه کنندگان تلویزیون هم به روال سال های گذشته همان برنامه ها را بدون تغییری روی آنتن ببرند.
حال سوال اساسی اینجاست که سازمان صدا و سیما با داشتن مراکزی همچون نظارت و ارزیابی، پژوهش و سنجش افکار چرا به تکرار افتاده و نمی تواند با شناخت مشکلات برنامه هایی با ایده و جذاب تولید کند؟ روابط عمومی سازمان صدا و سیما با در اختیار داشتن سامانه ١۶٢ و انتقادات مردم چرا همچنان بی تاثیر در روند برنامه سازی است؟
معاون محترم سیما چندی پیش آماری از رضایت مخاطبان منتشر کرد که مورد انتقاد بسیاری از مردم و کارشناسان رسانه قرار گرفت. این خود تعریفی ها هم از برنامه ها که توسط مرکز پژوهش و سنجش افکار صدا و سیما مطرح می شود جای سوال دارد چطور می شود که مردم همه منتقد هستند اما در آمار ارائه شده درصد بالای رضایت مطرح می شود.
بهتر است اگر هم تعریف و تمجیدی قرار است بیان شود از سوی نهادهای پژوهشی و نظرسنجی دیگری که در کشور وجود دارد اتفاق بیافتد تا این آمار و ارقام شبهه انگیز نباشد.
کاش مدیران شبکه های سیما واقع بینانه به تولیداتشان نگاه کنند از اقوام و خویشاوندان خود پرس و جو کنند که آیا برنامه های تلویزیون در رمضان ٩٧ را دنبال کردند یا خیر؟
امیدواریم مدیران سیما بیش از پیش به فکر تولید برنامه با ذائقه مخاطب باشند و وقتشان را فقط و فقط در رسانه ملی صرف همین کار کنند.
اشتراک گذاری در: