جانبداری وهابیت از یزید
همانگونه که وهابیت بر خلاف دیدگاههای همه مسلمانان در عقاید و خصوصاً بحث توحید و شرک، توسل و تبرک به انبیاء و اولیا، زیارت و شدّ الرحال و… دیدگاههای ضد اسلامی و برخلاف قرآن و سنت ارائه نموده اند، در مورد اهل بیت پیامبر(ص) نیز دیدگاههای خاصی بر خلاف همه فرقه های اسلامی دارند، آنان به دلیل جانب داری از بنیامیه تمام فضائل و کرامات اهلبیت(ع) را منکرند، تلاش میکنند از جایگاه اهلبیت(ع) در میان مسلمانان بکاهند و آن بزرگوران را انسانهای معمولی و حتی کمتر از بقیه صحابه و تابعین معرفی نمایند.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :
تاریخ : يکشنبه 1397/02/09
در مرکز وهابیت هر سال در نقد امام علی(ع) پایان نامه مینویسند و به راحتی آن حضرت را مورد ملامت قرار میدهند، ولی نسبت به ولید شراب خور که در قرآن به فسق او تصریح شده[1] چیزی نمیگویند، میگویند ولید صحابی است و ما حق نداریم در باره صحابی اظهار نظر نماییم!
در مورد یزید بن معاویه نیز چنین رفتار میکنند، وهابیان تلاش میکنند که نه تنها یزید را از حادثه کربلا تبرئه نمایند، بلکه او را جزء ائمه میدانند که در دوران خلافت او اسلام به عزّت رسید، وهابىها به پیروى از ابنتیمیه[2] معتقدند كه یزید بن معاویه از جمله ائمه دوازدهگانهاى است كه در حدیث جابر بن سمره از رسول خدا (ص) روایت شده است: «از رسول خدا شنیدم كه گفت: اسلام، پیوسته با وجود دوازده خلیفه كه همگى آنها از قریش هستند عزیز خواهد بود» [3].
در عربستان در کتابهای درسی از یزید به امیر المومنین یاد میشود تا کودکان را از همان ابتدا با محبت یزید بزرگ کنند و قبح نفرت که مسلمانان در طول تاریخ اسلامی از یزید در اذهانشان شکل گرفته است را اینگونه پاک کنند! یکی از کتابهای که در همین راستا نوشته شده کتابی است تحت «حقائق عن أمیرالمومنین یزید بن معاویة» تصویر روی جلد این کتاب را علامه عسکری در معالم المدرستین آورده است.[4] و در این کتاب در مدح و ستایش یزید پرداخته است! یزدی که کعبه مسلمانان را به منجنیق بست و آن را درهم کوبید، یزید که مدت سه شبانه روز مدینه و مسجد و حرم پیامبر را برای سربازانش مباح کرد تا مردم آنجا را از دم تیغ گذرانیدند و به بانوان و دوشیزگان تجاوز کردند.[5]
وهابیت به هر قیمت که شده در دفاع از یزید ادامه میدهند، کشتار شیعیان در ایام محرم در پاکستان و جاهای دیگر در حقیقت برگرفته و یا ریشه در همین مسأله دارد، وهابیت در حقیقت باز سازی شده بنی امیه است که بعد از صدها سال ظهور نمودهاند، امروز با در اختیار داشتن دلارهای نفتی و دو مرکز مهم اسلامی مکه و مدینه در صدد احیای دو باره سلطنت بنی امیه بر سرنوشت مسلمانان میباشند، سخرانی مفتی زنده وهابی (آل الشیخ) در دفاع از یزید در فضای مجازی موجود است که با تمام توان میخواهد یزید را تبرئه و وجه مثبت از او ارائه دهد. این مفتی شیطان سفت بیعت بایزید را شرعی میداند و خروج امام حسین(ع) بر علیه یزید را ناحق! و روز عاشورا را روز سرور و فرح و جشن میخوانند!
پی نوشت:
[1] . حجرات، آیه 6«یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا إِن جَاءكُمْ فَاسِقٌ بِنَبَأٍ فَتَبَیَّنُوا أَن تُصِیبُوا قَوْمًا بِجَهَالَةٍ فَتُصْبِحُوا عَلَى مَا فَعَلْتُمْ نَادِمِینَ » (این آیه درباره” ولید بن عقبه” نازل شده است كه پیامبر (صلی الله علیه و آله) او را براى جمعآورى زكات از قبیله” بنى المصطلق” اعزام داشت. هنگامى كه اهل قبیله با خبر شدند كه نماینده رسول اللَّه (صلی الله علیه و آله) مىآید با خوشحالى به استقبال او شتافتند، ولى از آنجا كه میان آنها و” ولید” در جاهلیت خصومت شدیدى بود تصور كرد آنها به قصد كشتن او آمدهاند. و از همانجا خدمت پیامبر (صلی الله علیه و آله) بازگشت (بى آنكه تحقیقى در مورد این گمان كرده باشد) و عرض كرد: آنها از پرداخت زكات خوددارى كردند! و مىدانیم امتناع از پرداخت زكات یك نوع قیام بر ضد حكومت اسلامى تلقى مىشد، بنا بر این مدعى بود آنها مرتد شدهاند!. پیامبر (صلی الله علیه و آله) سخت خشمگین شد و تصمیم گرفت با آنها پیكار كند. پیامبر (صلی الله علیه و آله) به” خالد بن ولید بن مغیره” دستور داد به سراغ قبیله” بنى المصطلق” رود، ولى فرمود: شتابزده كارى انجام مده. “خالد” شبانه به نزدیكى قبیله رسید و ماموران اطلاعاتى خود را براى تحقیق فرستاد، آنها خبر آوردند كه بنى المصطلق به اسلام كاملا وفا دارند و صداى اذان و نماز آنها را با گوش خود شنیدهاند. صبحگاهان “خالد” شخصا به سراغ آنها آمد، و صدق گفتار مخبرین را ملاحظه كرد. خدمت پیامبر (صلی الله علیه و آله) بازگشت و ماجرا را به عرض رسانید، در این هنگام آیه فوق نازل شد و به دنبال آن پیامبر مىفرمود: “التانى من اللَّه، و العجلة من الشیطان”، درنگ كردن و تحقیق از سوى خدا است و عجله از شیطان است.
[2] . منهاج السنه، ابنتیمیه الحرانی، احمدبن عبدالحلیم، منهاج السنه النبویه، موسسه قرطبه، اول 1406.ج ٨ ، ص ۵٧٣ .
[3] . صحیم مسلم، مسلم بن الحجاج أبو الحسن القشیری النیسابوری (المتوفى: 261هـ)، دار إحیاء التراث العربی – بیروت، بیتا.ج3، 1453.
[4] . معالم المدرستین، سید مرتضی عسکری،مرکز چاپ و انتشارات علمی، تهران، 1373. ص 331،
[5] . الصواعق المحرقه، الصواعق المحرقة، أحمد بن محمد بن علی بن حجر الهیتمی، لبنان، مؤسسة الرسالة، 1417ق، اول. ص ٢١٨ .
منبع : الشیعه