تبیان، دستیار زندگی
دبیر مجمع ناشران الكترونیك و مسئول غرفه تبیان در نمایشگاه قرآن كریم گفت : بیش از 25 درصد از تولیدات نرم افزارهای رایانه ای در كشور در زمینه ها ی علوم قرآنی و انسانی است " بهرام حقیقی" روز شنبه درحاشیه یازدهمین نم...
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

علوم قرآنی و انسانی 25 درصد تولیدات نرم افزاری كشور را تشكیل می دهد


دبیر مجمع ناشران الكترونیك و مسئول غرفه تبیان در نمایشگاه قرآن كریم گفت : بیش از 25 درصد از تولیدات نرم افزارهای رایانه ای در كشور در زمینه ها ی علوم قرآنی و انسانی است

" بهرام حقیقی" روز شنبه درحاشیه یازدهمین نمایشگاه بین المللی قرآن كریم افزود : هم اكنون هزار و200 محصول نرم افزاری مولتی مدیا در ایران تولید می شود كه سهم علوم قرآنی و انسانی از این تعداد 350 محصول رایانه ای است.

وی اظهار داشت : در این میان برخی از محصولات ناشران با رعایت جنبه های آموزشی در قالب بازیها و سرگرمیهای رایانه ای برنامه ریزی شده اند و این مجمع در نظر دارد این محصولات را در زمزه تولیدات علوم قرآنی به شمار آورد.

به گفته وی ، هم اكنون نزدیك به 90 شركت در تولید نرم افزارهای رایانه ای فعالیت دارند كه از این میان 15 ناشر به طور اختصاصی نرم افزار علوم قرآنی تولید می كنند.

وی با اشاره به حضور 34 موسسه رایانه ای در یازدهمین نمایشگاه بین المللی قرآن كریم گفت : حضور این ناشران در این نمایشگاهها، سبب آشنایی بیشتر خانواده ها با نرم افزارها و ناشران الكترونیكی فعال دراین زمینه می شود.

حقیقی گفت : هنوز فرهنگ استفاده از نرم افزارهای رایانه ای در میان خانواده ها ، درونی نشده است و با وجود بالا بردن كیفیت محصولات داخلی خانواده ها علاقمند به تهیه نرم افزارهای خارجی كپی شده با كیفیت پایین تر هستند.

وی با اشاره به اینكه قانون تكثیر نرم افزارهای رایانه ای هنوز آئین نامه اجرایی ندارد افزود: در دی ماه سال 79، مجلس شورای اسلامی قانونی را با عنوان حمایت از تولید كنندگان نرم افزارهای رایانه ای تصویب كرد، اما پس از گذشت بیش از2 سال از تصویب آن هنوز آئین نامه اجرایی آن تصویب نشده است.

دبیر مجمع ناشران الكترونیك ایران تصریح كرد : مقابله با تكثیر غیر قانونی نرم افزارهای قرآنی مشكلا تی را به همراه دارد چرا كه برخی معتقدند تكثیر این محصولات سبب ترویج فرهنگ قرآنی می شود و نباید با آن مقابله كرد.

تا زمانیكه آئین نامه اجرایی تولید كنندگان نرم افزارهای رایانه ای تصویب نشود نمی توان با تكثیر غیر قانونی این محصولات و به خصوص محصولات علوم قرانی مقابله كرد.

یازدهمین نمایشگاه بین المللی قرآن كریم تا پایان ماه رمضان درمركز آفرینش های فرهنگی وهنری كانون پرورش فكری كودكان و نوجوانان برپاست.

نمایشگاه امسال شامل بخشهایی ازجمله آثار مكتوب ، آثارهنری، محصولات رایانه ای ، جوانان، دانشجویان ، بانوان ، كودكان و نوجوانان ، مراكز و موسسات قرآنی ، سمینارقرآن و توسعه فرهنگ و نشستهای قرآنی است.