تبیان، دستیار زندگی

پندار در دین زرتشت با نیت در دین اسلام

زرتشتیان صدها اعتقاد و عمل و گفتار خلاف عقل و منطق خود را تحت شعار پندار نیك و گفتار نیك و كردار نیك تبلیغ می كنند. و در مقابل، در اسلام ستایش خدا، اطاعت از انبیاء، پرداخت زكات (حقّ فقراء) و ... مصداق كردار نیك هستند.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :
پندار در دین زرتشت با نیت در دین اسلام

فرق كلمه ی پندار در دین زرتشت با نیت در دین اسلام چیست؟ و شعار دین اسلام درمقابل شعار دین زرتشت چیست؟

توصیه به پندار نیك، گفتار نیك و كردار نیك، با الفاظ گوناگون در اكثر ادیان و مكاتب آمده است و اختصاصی به دین زرتشت ندارد. در دین اسلام نیز مشابه آن به فراوانی وجود دارد. البته فرق اسلام و آیین زرتشتی در آن است كه اسلام اغلب مصداقی توصیه نموده نه فقط صرفاً كلّی؛ در حالی كه آیین زرتشت كلّی توصیه می كند و آنگاه كتاب اوستا پر است از توصیه به امور زشت. بخش وندیداد از كتاب اوستا را بخوانید متوجّه می شوید كه اوستا چه توصیه های وحشتناكی دارد. آیا ازدواج با محارم كردار نیك است كه زرتشتیان انجام می دهند؛ آیا آن كارها كه با زن، در حال عادت ماهانه یا هنگام به دنیا آوردن بچّه ی مرده، انجام می دهند كردار نیك است؟.

آیا تقدیس سگ و آن گونه با كشنده ی سگ رفتار كردنمصداق كردار نیك است؟!!

آیا این كه زرتشتیان خود را مزدا پرست و دیگران را دیوپرست می دانند و جان غیر زرتشتیان را بی ارزش می شمارند مصداق پندار نیك است؟! آیا عقیده به وجود دو مبداء (شرك) و عقیده به برتری الهی نژاد ایرانی نسبت به همه ی نژادها و برتری روحانیان زرتشتی و ارتش تاران بر كشاورزان و صنعتگران از مصادیق پندار نیك است؟ زرتشتیان صدها اعتقاد و عمل و گفتار خلاف عقل و منطق خود را تحت شعار پندار نیك و گفتار نیك و كردار نیك تبلیغ می كنند. و در مقابل، در اسلام ستایش خدا، اطاعت از انبیاء، پرداخت زكات (حقّ فقراء) و ... مصداق كردار نیك هستند. پس اگر خدا فرموده شراب نخورید، غیبت نكنید، زنا نكنید و مثل زرتشتیان با خواهر و مادر و خاله و عمّه و ... ازدواج نكنید و ... معلوم می شود كه اینها مصداق كردار بد هستند. همینطور اگر خدا فرموده مثل زرتشتیان مبداء را دو تا ندانید، سوء ظنّ نكنید، بد دیگران را نخواهید و ... معلوم می شود كه اینها مصداق پندار بد هستند؛ در مقابل، اعتقاد توحیدی داشتن، حسن ظنّ به مردم داشتن و خوبی دیگران را خواستن كه خدا به آنها امر نموده است، مصداق پندار نیك هستند. و باز اگر خدا به قرائت قرآن و ذكر و دعا و امثال آنها امر كرده همه مصداق گفتار نیك اند و در مقابل، از دروغ و ناسزا گویی و نفاق و آواز لهوی منع نموده كه مصداق گفتار بد هستند.
منبع:پرسمان
این مطلب صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر شده و محتوای آن لزوما مورد تایید تبیان نیست .