تبیان، دستیار زندگی

حجاب اجباری-عفاف در سایر کشورها-حجاب و فساد

چرا با این همه تاكید بر حجاب هنوز میزان فساد و فحشا بالاست.؟من كل اروپا و آسیای میانه و شرق را تا آفریقا را رفته ام،آنقدر كه چشم های ناپاك به بدن ها ی با حجاب ایرانی هست در آن دیار ندیده ام.كسی به كسی نگاه نمی كند.هر چیزی جایی دارد.بخدا كفر آنها را از اسلام خودمان بالاتر دیده ام.اینكه در رسانه ها آنها را متهم به فساد و فحشا و بی بند وباری می كنیم بی شك دروغی محض است.ما با این فشار نا درست بر زنانمان برای حجاب-آنهم به شكلی بد بوسیله گشت های ارشاد-از آنسوی بام می افتیم.ای كاش كسانی كه شمشیر علی ع را می بینند گریه های شبانه بر سر چاهش را نیز ببینند.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :
حجاب زنان
پرسشگر گرامی چهارچوب اعتقادی ما حجاب را قبول دارد . به نظر می رسد شما خودتان نیز انسانی هستید كه شناخت نسبت به اسلام و قوانین آن دارید . بدیهی است ، ما موظف هستیم در چهار چوب اعتقاداتمان قوانین حجاب را رعایت كنیم ؛ حالا نمی توانیم به بهانه اینكه در مواردی ضعف و خطا دیده می شود؛ اصل حجاب را زیر سوال ببریم . البته ما در جایگاهی نیستیم كه بخواهیم جوامع غربی را محكوم كنیم ولی آسیب های اجتماعی در آن جوامع هم وجود دارد . هر چند از لحاظ فرهنگی با ما فرق می كنند؛ اما بسیار ی از آسیب های اجتماعی آن جا را نمی توان نادیده گرفت . به عنوان مثال در مساله خانواده ؛ما اینجا خیلی ناراحت می شویم مردی خانواده اش را رها كند یا روابط موازی داشته باشد یا روابط دختر و پسر بسیار آزادانه باشد؛ اما آن جا اصلا چنین روابطی حاكم نیست . هم اكنون در غرب و كشورهای اروپایی خانواده های بدون والد و یا خانواده های تك والدی رو به افزایش است .در برخی از كشورهای غربی هم جنس گرایی قانونی شده است . شایان ذكر است خشونت جنسی تهدیدی جدی برای زنان امریكایی است . گزارش ها حاكی از آن است كه ایالات متحده بالاترین میزان تجاوز به عنف را در بین كشورها داراست . در این كشور در هر 2 دقیقه یك نفر قربانی تجاوز می شود .[1] طبق گزارش كلر مك كاسكیل سناتور امریكایی ایالت میسوری در ارتش امریكا یك سوم نظامیان زن قربانی تجاوز جنسی هستند.[2] سازمان عفو بین الملل در گزارش سال 2003 خود خشونت علیه زنان را فراگیرترین و جهانی ترین مصداق نقض حقوق بشر دانسته و از آن به عنوان بزرگترین رسوایی حقوق بشر یاد نموده است.
جامعه اروپا نیز علیرغم تمام پیشرفتهای مادی كه داشته است ، قادر به محافظت از زنان در برابر آسیب های اجتماعی نیست . شمار زنانی كه در یك خانواده اروپایی مورد خشونت جسمی و روانی قرار می گیرند نگران كننده است . بان كی مون دبیركل سازمان ملل دراین رابطه اظهار داشت : 70 درصد از زنان در زندگی خود با خشونت روانی یا جسمی از سوی مردان ( شوهران ؛ مردان همراه زندگی و یا مردان آشنا ) مواجه می شوند . در انگلستان تقربیا درهر دقیقه یك زن با پلیس تماس می گیرد و اعلام می كند كه بخاطر اعمال خشونت های خانوادگی درمعرض خطر قرار دارد . درهر هفته دو زن در انگلستان و ولز ، بخاطر اعمال خشونت نامزدهای قبلی و فعلی خود كشته می شوند .این آمار تنها محدود به كشور انگلستان نیست و زنان سایر كشورهای اروپایی نیز به نوعی با خشونت های خانوادگی دست به گریبان هستند . در این راستا فدراسیون حمایت از زنان ؛ یك خط تلفن اضطراری برای حمایت از زنانی كه مورد انواع خشونت جسمی و جنسی قرار گرفته اند ؛ قرار داده است . تنها در سال 2009 از این خط 150 هزار زن تقاضای درخواست كمك داشته اند. [3] بر این اساس در سال 2009 سازمان ملل اقدام به شناسایی شبكه جهانی مبارزه با خشونت علیه زنان نمود. در بسیاری از كشورهای اروپایی همچون آلمان ، ایتالیا ، فرانسه آسیب های اجتماعی رو به افزایش است . ویلیام گاردنر نویسنده كانادایی افول اخلاق را از جمله موارد سقوط جوامع غربی می داند و می گوید : یكی از قطعی ترین علایم سقوط اخلاقی ، فرهنگی و در نتیجه خانوادگی ما ، عدم اعتقاد به سلسله مراتب اخلاقی است ... [4].
پس برادر گرامی اینكه بعضی مظاهر فساد را در آن جا عینی نمی بینیم دال بر این نیست كه آن جا فساد نیست ؛ در عین اینكه ممكن است در بعضی جهات پیشرفت هم داشته باشند؛ ما هرگز آن را انكار نمی كنیم . اما نكته ای كه اشاره به آن نیز ضروری است اینكه در آنجا مردم پذیرش خوبی در رعایت قوانین دارند . در مورد مساله حجاب و كلا بایدها و نبایدها باید گفت ، ما بطور دقیق شناخت دقیقی از آن چه كه می توانیم و از آن چه كه نمی توانیم نداریم .امروزه چه چیزی بیشتر از مد آزادی های افراد را گرفته و دست و پای افراد را بسته است . آن جایی كه احساس می كنیم آزادیم محدودیم و آن جا كه احساس می كنیم محدود هستیم اتفاقا آزاد هستیم .
اما نگاه احساس عدم امنیت به آن معنایی كه شما می گویید كه آنها مسلمان تر از ما هستند؛ نیست . شواهد نشان می دهد امنیتی كه در كشور ما برای خانمها است ؛برای آنها نیست . خانمها در ایران به مراتب بیشتر از آنها احساس امنیت می كنند . بدیهی است ، حجاب برای حفظ زن و مرد ، و پاكی و سلامت جامعه وضع شده است. اصلا حجاب برای این وضع گردیده كه زنان با شخصیت انسانی خویش وارد جامعه شده و برای سازندگی جامعه مشاركت فعال و انسانی داشته باشند ؛ چنین جامعه ای ( جامعه عفیفانه ) نام دارد .درواقع جامعه عفیفانه جامعه ای است كه در آن مردان درك وسیعی از حجاب داشته باشند و نگاه های خود را حفظ كنند و زنان نیز زیبایی های خود را بپوشانند و خودنمایی و تبرج در حریم عمومی نداشته باشند و همچنین محیط نیز برای زنان و مردان و حفظ عفت و طهارت عمومی آماده باشد .این را قبول داریم كه در جامعه ما در مورد عمل به قوانین بخصوص حجاب باید فرهنگ سازی شود و به افراد آموزش داده شود. اما در نظر داشته باشید برخی افراد خواسته یا ناخواسته با رفتارهای دور از شان یك انسان سبب انحراف جامعه ؛ و افول اخلاق در بین مردان و زنان جامعه می شوند. بدیهی است ، افزایش اینگونه ناهنجاری ها در جامعه در نهایت سبب فروپاشی نهاد خانواده خواهد شد . به نظر می رسد هر عقل سلیمی برای حفظ نهاد خانواده و تداوم زندگی زوجین ،و پاكی و سلامت جامعه و از آن مهمتر حفظ ارزش و شخصیت انسانی زن ، اعتقاد به اعمال كنترل های بیشتری دارد . به شما برادر محترم توصیه می كنم برای افزایش اطلاعات خویش كتابهای جنگ علیه خانواده اثر ویلیام گاردنر ، كتاب مرگ غرب اثر پاتریك . جی . بوكانان و همچنین كتاب مساله حجاب شهید مطهری را مطالعه كنید . برای شما آرزوی سربلندی و موفقیت دارم .

منبع : پرسمان/ حقوق زن
این مطلب صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر شده و محتوای آن لزوما مورد تایید تبیان نیست .