تبیان، دستیار زندگی

ناگفته های تبیان از ۹دی سال ۸۸

همزمان با سالروز حماسه تاریخی 9 دی وبسایت فرهنگی اطلاع‌رسانی تبیان به بازخوانی ناگفته هایی از این روز تاریخی پرداخت.
عکس نویسنده
عکس نویسنده
نویسنده : هومن بهلولی
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :
نه دی
به گزارش روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی، بخش سیاسی موسسه فرهنگی اطلاع‌رسانی تبیان این مقاله را بر اساس روایتهایی از تحولات سیاسی آن ایام تهیه و منتشر کرده است.
صدیقه شریفی در این مقاله می نویسد:« سال ۸۸، سالی پر التهاب و مملو از تحرکات سیاسی بود. در روز قدس و ۱۳ آبان،کلید حذف شعار "مرگ بر اسرائیل" و "مرگ بر آمریکا" زده شد و در ۱۶ آذر همان سال، توهین به امام راحل از سوی فتنه گران، مردم را اندوهگین کرد و دیر زمانی نپایید که با آغاز ماه محرم راه هتاکی به عزاداران حضرت اباعبدالله(ع) در روز عاشورا گشوده شد. ماهواره‌ها و سایت‌های اینترنتی حامی فتنه، تاسوعا و عاشورا را هدف جدید جریان سبز معرفی کردند.اغتشاش‌گران راه عزاداران را بسته و با شعار "مرگ بر اصل ولایت فقیه" خیمه ها را به آتش کشیدند. پس از این حرمت شکنی صبر ملت لبریز شد و در اقدامی خودجوش، مردم با بصیرت و انقلابی به خیابان ها ریختند و با پخش اعلامیه هایی مبنی
بر راهپیمایی در روز ۹دی جهت اعلام برائت از فتنه گران و حمایت از رهبری و آرمان های انقلاب و اسلام دست به تظاهراتی با شکوه و به یاد ماندنی زدند.حماسه در اصطلاح به رویدادی گفته می‌شود که جمعیتی بزرگ با استفاده از عناصر ارزشی خود کاری ماندگار را به صورت جمعی خلق کنند. حضور مردم ایران در ۹ دی ۸۸، برای دفاع از حزب، گروه و جناح خاصی نبود. بلکه حضور خالصانه مردم برای دفاع از حرمت امام حسین (ع)، هویت نظام جمهوری اسلامی و دفاع از ولایت فقیه بود. این روز تاریخی واکنش خودجوش مردم نسبت به آشوب و هنجارشکنی ها، در تاسوعا و عاشورای ۱۳۸۸ بود.رهبر معظم انقلاب یک هفته پس از شروع فتنه، در خطبه‌های نماز جمعه ضمن افشای طرح مشترک غرب و فتنه‌گران داخلی، چرایی شکست این طرح را بیان کردند: "خیال کردند ایران هم گرجستان است. .. احمق‌ها خیال کردند جمهوری اسلامی ایران هم مثل آنجاست! مشکل دشمنان ما این است که هنوز هم ملت ایران را نشناخته‌اند."بنظر می رسد طرح این آشوب، از سال ها قبل از ۸۸ طراحی و دنبال شده بود. ساماندهی این توطئه پس از فتنه ۷۸ آغاز و پس از ده سال برنامه ریزی در سال ۸۸با دستور و کنترل مستقیم معاندان نظام، به اجرا گذاشته شد. مدیریت این فتنه، در خارج از کشور با هجده گروه اپوزسیون جمهوری اسلامی شکل گرفت و زیرمجموعه آن در داخل کشور، تحت عنوان "کمیته ایکس پنج" مسئولیت اجرای اهداف گروهای خارجی را بعهده داشت. گواه این ماجرا سخنان سناتور"مک کین" کاندیدای جمهوری‌خواهان آمریکا در انتخابات ۲۰۰۸ است که طی سخنرانی انتخاباتی خود دقیقاً به "جنبش سبز" با همین نام اشاره و اظهار می‌کند؛ در ایران نظام را با جنبشی با نام "جنبش سبز" منهدم می‌کنیم.باید توجه داشت که بر اساس بررسی‌های انجام شده حداقل۸ "دفتر ویژه" در دبی، بگرام، بیشکک، باکو، سلیمانیه، آمستردام، لندن و واشنگتن به منظور ارتباط‌‌گیری، هماهنگ‌سازی، آموزش و تجهیز به مرور و در فاصله سال‌های ۱۳۷۱ تا ۱۳۸۸ راه اندازی شد. این دفاتر بعضاً زیر نظر سازمان سیا و پنتاگون فعالیت می‌کردند.»
علاقه مندان می توانند متن کامل این مقاله را در اینجا مشاهده کنند.