تبیان، دستیار زندگی

دلایل درد آرنج

درد آرنج یکی از مشکلاتی است که امروزه گریبان گیر بسیاری از افراد شده است که درد آرنج دلایل مختلفی دارد .
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :
دلایل درد آرنج
 دلایل درد آرنج
 درد آرنج یکی از مشکلاتی است که امروزه گریبان گیر بسیاری از افراد شده است که  درد آرنج دلایل مختلفی دارد در این مقاله از دلگرم شما را با آرنج درد و درمان آن آشنا میکنیم با ما همراه باشید.

ساییدگی و آرتروز آرنج میتواند از علل دردهای مزمن آن باشد. بدجوش خوردن شکستگی های آرنج و یا آسیب مزمن بافت های آن بدنبال ضربات وارده میتواند در دراز مدت موجب ساییدگی و آرتروز آرنج شود.

استفاده بیش ازحد و فشارهای مکرر بر روی تاندون های اطراف مفصل آرنج میتواند باعث ازبین رفتن این بافت ها مخصوصا درناحیه ای که تاندون ها به استخوان ها متصل شده است بشوند.

با از بین رفتن این بافت ها دراطراف آرنج مخصوصا هنگام حرکت دست و مچ، درد ایجاد میشود دوره ریکاوری کامل بیمار براساس محل و میزان درد چند ماه طول می کشد.

یکی از رایجترین درد های این ناحیه اختلال آرنج تنیس بازان است . اختلال آرنج گلف بازان کمتر از اختلالات دیگر ایجاد می شود اما مانند آسیب دیدگی هایی است که براثر استفاده بیش ازحد ازمفصل ایجاد می شود. .

درد آرنج چیست؟
معمولا درد آرنج خیلی جدی نمیباشد اما به دلیل اینکه شما از آرنج خود درزندگی بسیار استفاده میکنید درد در این ناحیه میتواند در زندگی روزمره وفعالیت ها ی شما تاثیرگذار باشد.

مفصل آرنج مفصل پیچیده ای می باشد که به شما کمک میکند تا بتوانید ساعد خود را بکشید و خم کنید و هم چنین بتوانید دست وساعدخود را بچرخانید. بیشتر حرکت ها ترکیبی از این اقدام میباشد وشما ممکن است به دنبال پیدا کردن علل درد آرنج باشید.

علت درد آرنج دست چیست؟
آرنج منشا بسیاری از عضلات ساعد است. تانون اکثر عضلات ساعد به سمت داخلی و یا خارجی آرنجمیچسبند. عضلات اکستانسور یا بازکننده ساعد به قسمت خارجی و عضلات خم کننده یا فلکسور ساعد به سطح داخلی آرنج اتصال میابند.

گاهی اوقات تاندون این عضلات در محل اتصال به استخوان های آرنج دردناک میشود.

درد در محل اتصال عضلات اکستانسور یا بازکننده به سطح خارجی آرنج را تنیس البو Tennis elbow یا آرنج تنیس بازان و درد در محل اتصال عضلات خم کننده یا فلکسور به سطح داخلی آرنج را گلف البو Golf elbow یا آرنج گلف بازان میگویند.

در پشت استخوان آرنج و بین آن و پوست، کیسه بافتی ظریفی وجود دارد که به آن بورس اوله کرانونمیگویند. التهاب و تورم این بورس میتواند موجب بورسیت اولکرانون و بروز درد در پشت آرنج شود.

سندورم تونل کوبیتال بیماری است که به علت تحت فشار قرار گرفتن عصب اولنار در حین عبور از آرنج ایجاد میشود. این بیماری میتواند موجب درد در قسمت داخلی آرنج و احساس گزگز و بیحسی در انگشت کوچک دست شود.

در سندروم تونل رادیال عصب رادیال در حین عبور از آرنج در بین عضلات آن تحت فشار قرار میگیرد. این بیماری میتواند موجب درد در سطح خارجی آرنج و ضعف عضلانی ساعد شود.

گاهی اوقات بیماری هایی که منشا آنها در ناحیه گردن است (مانند آرتروز مهره های گردن و یا هرنی دیسک بین مهره ای) میتواند موجب درد آرنج شود.

عفونت های مفصل آرنج و یا بافت های اطراف آن، تومورهای آرنج و بعضی از بیماری های روماتیسمی میتوانند موجب درد آرنج شوند.

شکستگی های آرنج، دررفتگی های آرنج و پارگی عضله دوسر بازویی در آرنج هم میتوانند موجب درد آن شوند.

تشخیص درد آرنج چیست؟
تشخیص درد آرنج در ابتدا با اطلاع از شرح حال سلامت کامل بیمار و بعد از آن با انجام معاینه فیزیکی انجام میشود. بیشتر دردها آرنج نیازی به آزمایشات بیشتر ندارند و در همان مرحله اولیه قابل تشخیص میباشند و برای بعضی از بیماران خاص انجام اشعه ایکس وام آر آی ،آرتروگرام واستنشاق مواد لغزنده به داخل مفاصل ضروری میباشد.

پزشک در معاینات خود موارد زیادی را در نظر می گیرد این موارد شامل علائمی است که باعث تشدید درد آرنج می شود، مانند شغل و فعالیت های ورزشی که با انجام آنها باعث ایجاد این عارضه شده است پزشک درمورد فعالیت هایی که باعث ایجاد این علائم درد آرنج شده اند و ناحیه ای از بازو که علائم ایجاد می شود با شما صحبت کرده و اطلاعاتی کسب می کند.

افراد در معرض خطر درد آرنج
این بیماری غالبا در بزرگسالان رخ می دهد.
مردان بیشتر از زنان دچار این بیماری می شوند.
افراد ۳۰ تا ۵۰ ساله، بیشتر تحت تاثیر این بیماری قرار می گیرند.
دستی که بیشتر از آن استفاده می شود، بیشتر در معرض این بیماری قرار دارد.
منبع:سلامتی/سلامت/ارتوپدی و سلامت
این مطلب صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر شده و محتوای آن لزوما مورد تایید تبیان نیست .