تبیان، دستیار زندگی

«عاشق کیست» با صدای شهرام ناظری منتشر می‌شود

آلبوم موسیقی «عاشق کیست» به مناسبت هزاره «بوسعید» به آهنگسازی امیر پورخلجی و به خوانندگی شهرام ناظری فردا رونمایی می‌شود.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :
عاشق کیست


  مراسم رونمایی آلبوم موسیقی «عاشق کیست» به مناسبت هزاره «ابوسعید ابوالخیر»؛ به آهنگسازی و رهبری ارکستر امیر پورخلجی، به خوانندگی شهرام ناظری، با همکاری ارکستر سمفونی متروپلیتن پراگ در کشور جمهوری چک به تهیه‌کنندگی اردوان جعفریان فردا در فرهنگسرای نیاروران تهران برگزار می‌شود.

این آلبوم توسط شرکت موسیقی «ایران گام» و پخش «هنر شهر»؛ روز دوشنبه 22 آبان 1396 در سراسر کشور منتشر می‌شود و در اختیار علاقمندان به موسیقی قرار خواهد گرفت.

آلبوم موسیقی «عاشق کیست» بر اساس رباعیات بوسعید؛ 13 قطعه موسیقایی را شامل می‌شود که عبارتند از: «عشق تو» به مدت 3:12، «در سلسله» به مدت 2:34، «در دل» به مدت 3:36، «عاشق کیست» به مدت 4:47، «خرقه خون آلود» به مدت 2:02، «آفتاب» به مدت 3:04، «اینترلود» به مدت 1:14، «عاشق» به مدت 2:56، «امید وصال» به مدت 5:51، «گفت‌وگو» به مدت 2:58، «ای عشق» به مدت2:53، «خاک» به مدت 2:49 و «باده شوق» به مدت 4:05.

صدابرداری آلبوم موسیقی «عاشق کیست» در استودیو موسیقی تلویزیون دولتی چک توسط «پاول ریدوسکو» با همکاری «رومن اسکلنار» دستیار صدابرداری و «مارکتا یانوکووا» ناظر ضبط ارکستر، ضبط آواز در استودیوی شخصی آهنگساز و همچنین میکس نهایی و مسترینگ آن توسط امیر پورخلجی انجام شده است. مسعود زارع‌زاده طراح گرافیک، علی مقدم‌حیدری خطاط، عکاسان پرتره: مهرداد امینی
(پرتره استاد شهرام ناظری)، فرشته عدلی (پرتره آهنگساز)، عکاس ارکستر: یاکوب زک  و همچنین نیما فردوسی دستیار تهیه آن را برعهده داشته است.

امیر پورخلجی در سال 1361 متولد شد و موسیقی را از کودکی با نواختن ویلن آغاز کرد. سپس تحصیلات موسیقی خود را در هنرستان عالی موسیقی تهران با ساز ویولا ادامه داد و پس از پایان تحصیل در مقطع کارشناسی، وارد دانشگاه هنر شد و در سال 1388 در رشته آهنگسازی در مقطع کارشناسی ارشد فارغ‌التحصیل شد. وی در آهنگسازی آثارش همواره به عوامل اقلیمی، تاریخی، اساطیری و فرهنگ بومی می‌اندیشد. از دیگر آثار وی می‌توان به؛ «سوئیت سمفونی آرش کمانگیر»، اجرا و ضبط شده توسط ارکستر سمفونیک اوکراین، رهبری ارکستر فیلارمونیک بلغارستان و اجرا و ضبط کنسرتو پیانو شماره 2 اثر راخمانینف، «اپرای حافظ»، «سوئیت پارسی برای ارکستر زهی»، «کنسرتو برای ویولا و ارکستر» اشاره کرد.

منبع: تسنیم