به مناسبت بزرگداشت مقام مادران و فرارسیدن ایام ولادت حضرت فاطمه زهرا سلامالله علیها، از هفته گذشته دیوارنگاری «بر دامان بهشت» در میدان ولیعصر (عج) نصبشده است که واکنشهای متفاوتی به همراه داشته.
داور بخش نقاشی یازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر معتقد است در تمام دنیا فضاهای عمومی وجود دارد که هنرمند بتواند اثر خود را ارائه کند اما در تهران اینگونه نیست.
تابلو نقاشی طبیعت بیجان که توسط بسیاری از کارشناسان به عنوان نمونه تقلبی تشخیص داده شده بود، اکنون به عنوان اثر اصلی تأیید شده است. به گفته کارشناسان موزه «ونگوگ» این تابلو نقاشی که میوه و بلوط را به تصویر میکشد و در موزه هنرهای زیبا سانفرانسیسکو نگهداری میشود، متعلق به پاییز سال ۱۸۸۶ است.
علیرضا کریمی صارمی از راهاندازی انجمن عکاسان کودک و نوجوان در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خبر داد و ابراز امیدواری کرد کانون نقطه آغاز عکاسی برای نوجوانان باشد.
هومن بیات هنرمند نقاش با اشاره به مجموعه آثار به نمایش درآمدهاش در نمایشگاه «قجربازی» این آثار را ترکیبی از سبک کوبیسم با سبکهای نقاشی دوره قاجار توصیف کرد.
گونتر ریله معتقد است مهمترین بخش عکاسی حیات وحش به ذهن و نگاه عکاس برمیگردد و یک عکاس بااستعداد و مسلط به عکاسی با یک دوربین معمولی هم میتواند عکسهای خوب ثبت کند.
شاید برای بسیاری از ما تداعیگر خاطرات خوش عروسکهای کلاهقرمزی و پسرخاله باشد؛ شاید هم او را با نقشآفرینیهای بسیارش در سینما و تلویزیون به یاد بیاوریم؛ اما هنر حمید جبلی تنها به اینها محدود نمیشود و شاید بسیاری از مردم ندانند او عکاس ماهری هم هست.
عکاس آژانس «گتی ایمیج» در سیزدهمین جشنواره عکس خبری دوربین دات نت گفت: عکس خبری به عکسی گفته میشود که ٢۴ ساعت از ثبت آن نگذشته باشد که این زمان الان به ٨ ساعت تقلیل یافته است.
مسعود زندهروح کرمانی، داور جشنوارههای عکاسی گفت: حدود ۶۰ درصد شرکتکنندهها در جشنوارههای عکاسی، آدمهای خاصی هستند که به فهرست داوران و موضوع جشنواره نگاه میکنند و عکس میفرستند. برندهها هم از بین همین آدمها هستند!
حبیبالله صادقی، هنرمند شاخص نقاشی معتقد است: دفاع مقدس تمام مردم را درگیر کرد. بنابراین اگر آن زمان هنرمندی وظیفه آرمانیاش را در مسیر انقلاب و دفاع مقدس هزینه کرد، نباید از جریان تداوم حیات اقتصادی جا بماند.