تبیان، دستیار زندگی

جوش‌های سرسیاه از چه خبر می‌دهند؟

جوش‌های صورت بر حسب منطقه‌ای که بروز می‌کنند می توانند نسبت به برخی عادت‌ها مانند عادت‌هایی غذایی، استرس و برخی مشکلات دیگر هشدار دهند. داشتن جوش‌های سرسیاه روی پوست صورت ناشی از مشکلات داخلی بدن است که باید به آن توجه شود. اگر شما هم دچار جوش‌های سرسیاه زیادی روی نواحی مختلف صورت‌تان هستید، در ابتدا به دنبال علت اصلی آن باشید.
عکس نویسنده
عکس نویسنده
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

 

جوشهای سرسیاه

جوش‌های سر سفید برجستگی‌های سفیدی هستند که از سطح پوست بیرون نزده‌اند. این جوش‌ها زمانی بروز می کنند که مازاد سبوم پوست منافذ را مسدود می کند. تمیز کردن روزانه و بادقت پوست برای کاهش مازاد سبوم و در نتیجه مقابله با جوش‌های سرسفید توصیه می شود.

جوش‌های پاپول برآمدگی های قرمز رنگ روی پوست بوده و فاقد چرک هستند. در این دسته جوش‌هایی نیز وجود دارند که بسیار کوچک و گرد بوده و تقریبا بدون درد و اذیت هستند.

علاوه بر جوش‌های سرسیاه و دیگر انواع جوش‌ها کیست ها نیز وجود دارند. در این صورت ما با انواع آکنه ها طرف هستیم که حتی ممکن است دردناک نیز باشند، چون حاصل التهاب هایی در عمق پوست هستند و ممکن است هفته ها یا حتی ماه ها روی پوست باقی بمانند.

در نهایت می توان به آکنه های کنگلوبوتا اشاره کرده که معمولا روی شانه ها، پشت، ران ها و سینه بروز می کنند. امکان اینکه جای این نوع آکنه ها روی پوست بماند بیشتر است.

جوش‌های سرسیاه روی پیشانی

اگر جوش‌های سرسیاه روی پیشانی و اطراف ابروهایتان است ممکن است به مشکلاتی در ناحیه روده‌ها مربوط باشد. جوش‌های سرسیاهی که روی انتهای بینی و بین ابروها بروز می کند می توانند نشان دهنده وجود اختلالی در عملکرد کبد باشد.

برای مقابله با این جوش‌ها ابتدا بهتر است از مصرف غذاهای چرب و سرخ کردنی ها خودداری کنید. همچنین توصیه می شود از مصرف نوشیدنی‌های الکلی نیز پرهیز شود.

جوش‌های سرسیاه روی چانه به مشکلات تخمدان و مشکلات دستگاه تولیدمثل مربوط می شود

جوش‌های سرسیاه روی بینی

داشتن جوش‌های سرسیاه روی بینی نشان دهنده وجود بیماری در عملکرد دستگاه قلب و عروق است. البته نیازی به نگرانی نیست چون در اغلب موارد این جوش‌های به استرس بالا مربوط می شوند.
اگر از وجود این جوش‌ها کلافه شده اید بهتر است سبک زندگی تان را اصلاح کنید و زندگی سالمی در پیش بگیرید. به آرامش تان اهمیت بدهید و به اندازه کافی بخوابید.

 

 جوش‌های سرسیاه روی گوش‌ها

اگر جوش‌های سرسیاه روی گوش‌ها بروز می کنند باید به سلامت کبد و دستگاه ادراری تان دقت بیشتری داشته باشید. چون این ناحیه مربوط به عملکرد خوب کلیه‌ها مربوط می شود.

برای مقابله با تشدید جوش‌های سرسیاه بهتر است از مصرف زیاد نمک و قهوه خودداری کنید. علاوه بر این اگر آب زیادی نمی نوشید باید میزان آب مصرفی روزانه تان را تا دو لیتر افزایش دهید.

جوش‌های سرسیاه روی گونه‌ها

اگر جوش‌های سرسیاه روی استخوان گونه ها و روی بخش فوقانی گونه ها بروز می کند باید حواستان را جمع کنید. چون این منطقه معمولا به عملکرد ریه ها و برونش ها و در واقع دستگاه تنفسی مربوط می شود. با این حال این مسئله ممکن است به یک آلرژی ساده و مشکلات دندانی نیز مربوط شود. بنابراین نیازی به نگرانی نیست. 

بهتر است برای مقابله با جوش‌های سرسیاه این مناطق مراقب دستگاه تنفسی تان باشید و از سلامت آن مطمئن شوید. بهتر است در طبیعت گشت بزنید، هوای تازه استشمام کنید و مهم تر از همه اینکه سیگار را ترک کنید.

علاوه بر ترک سیگار حتما از افراد سیگاری نیز دوری کنید چون قرار داشتن در معرض دود سیگار دیگران نیز به اندازه سیگار کشیدن آسیب رسان است. همچنین لازم است بهداشت حفره دهان را رعایت کرده و شیرینجات و نوشیدنی های شیرین کمتری مصرف کنید.

جوش‌های سرسیاه روی لب‌ها

اگر جوش‌های سرسیاه روی مناطق دور دهان و لب ها بروز می کند ممکن است به مشکلات گوارشی، معده درد و بیماری سلیاک مربوط باشد.

اگر فست فود زیادی مصرف می کنید فورا این کار را ترک کنید و یا مصرف‌تان را به حداقل برسانید. علاوه بر این حتما مواد غذایی سرشار از فیبر مانند میوه‌ها و سبزیجات بیشتری را وارد برنامه غذایی روزمره‌تان بکنید.

جوش‌های سرسیاه روی چانه

جوش‌های سرسیاه روی چانه به مشکلات تخمدان و به طور روشن‌تر به مشکلات دستگاه تولیدمثل مربوط می‌شود. دلیل دیگر آن نیز می تواند به اختلالات هورمونی مربوط شود. برای ارزیابی اهمیت مشکل باید به میزان و همچنین شدت بروز جوش‌های سرسیاه دقت کنید.

بهتر است ابتدا به پزشک زنان مراجعه کنید تا مشکل تان از درون بررسی شود. استفاده از کرم هایی که به خشک شدن جوش‌های سرسیاه کمک می کنند نیز کمک کننده است.


 

مشاوره
مشاوره
در رابطه با این محتوا تجربیات خود را در پرسان به اشتراک بگذارید.