تبیان، دستیار زندگی
دبیرستاد همكاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش از توانمند سازی بیش از 2700 نفر از روحانیون شاغل درآموزش و پرورش درسال 96 برای انجام فعالیت های تربیتی در مدارس و تعامل مطلوب تر با دانش آموزان خبرداد...
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

توانمند سازی بیش از 2700 روحانی شاغل درآموزش و پرورش در سال 96

دبیرستاد همكاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش از توانمند سازی بیش از 2700 نفر از روحانیون شاغل درآموزش و پرورش درسال 96 برای انجام فعالیت‌های تربیتی در مدارس و تعامل مطلوب‌تر با دانش آموزان خبرداد.

زینب شاه مرادی - مرکز یادگیری تبیان

توانمند سازی بیش از 2700 روحانی شاغل در آموزش و پرورش در سال 96

به گزارش مركز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، پیش از ظهر امروز، حجت الاسلام والمسلمین سید مجتبی ملكی در دومین نشست اعضای ستاد همكاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش در ساختمان مركزی وزارت آموزش و پرورش اظهاركرد: برای اولین بار برنامه ای با موضوع همكاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش در سال 95 ، تدوین و برای اجرا به استان ها ابلاغ شد و استان ها با توجه به ظرفیت های موجود خود، نسبت به اجرای برنامه های مذكور، اقدام نمودند.

وی خاطر نشان كرد: توانمند سازی نیروی انسانی، اعزام مبلّغ به استان ها، اجرای طرح روحانی مستقر، دیدار دانش آموزان با مراجع عظام و گفتگوهای دینی از جمله، برنامه های ستاد همكاری های حوزه علمیه و آموزش و پرورش است .

حجت الاسلام والمسلمین ملكی از پیش بینی اعزام 18 هزار مبلغ در سال 96 در مناسبت های مختلف به مدارس خبرداد و افزود: در سال تحصیلی جدید، 3500 روحانی در مدارس مستقر می شوند تا در زمینه های تربیتی فعالیت كنند .

وی گفت: طرح روحانی مستقر در مدارس به سه شیوه اجرای طرح امین روحانیون دراستان ها، حضور روحانیون در مدارس شبانه روزی و استفاده از دوره خدمت ضروری طلاب در آموزش و پرورش اجرا می شود.

دبیرستاد همكاری های حوزه علمیه و آموزش و پرورش، كمبود طلبه های سطح 2 به بالا در مناطق محروم را یكی از مشكلات خواند و اظهار كرد: تلاش می كنیم، نمایندگانی از حوزه های علمیه در كارگروه های تدوین، زیرنظام های سند تحول بنیادین حضور داشته باشند.

وی از پیشنهاد تأسیس رشته تعلیم و تربیت اسلامی در حوزه های علمیه خبر داد و افزود: براساس فرمایشات رهبر معظم انقلاب، محور تحول درآموزش و پرورش، تحول منابع انسانی است، بنابراین مشاركت حوزه های علمیه در توانمندسازی منابع انسانی ضروری است.

حجت الاسلام و المسلمین ملكی ادامه داد: توانمند سازی 2713 روحانی شاغل در آموزش وپرورش از جمله برنامه های ستاد همكاری های حوزه و ‌آموزش و پرورش در سال 96 است .

وی تصریح كرد: جهت ایجاد فرصت مطالعاتی و ادامه تحصیل فرهنگیان علاقه مند در حوزه های علمیه، اقدامات خوبی صورت گرفته است.

دبیر ستاد همكاری های حوزه های علمیه و آموزش وپرورش اظهار كرد: این ستاد به دنبال موازی كاری نیست، بلكه هدفش استفاده از ظرفیت های حوزه های علمیه در فعالیت های تربیتی است.

منبع: پایگاه جامع اطلاع رسانی وزارت آموزش و پرورش