تبیان، دستیار زندگی
معاون سیما به رویگرد جدید شبکه های اصلی سیما اشاره و بیان کرد که این ها موظف شده اند تا به طور خاص به ترتیب در مورد موضوعات حاشیه نشینی، طلاق اعتیاد برنامه سازی کنند.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

ماموریت‌های جدید برای ۳ شبکه تلویزیون

معاون سیما به رویکرد جدید شبکه های اصلی سیما اشاره و بیان کرد که این شبکه ها موظف شده اند تا به طور خاص به ترتیب در مورد موضوعات حاشیه نشینی، طلاق و اعتیاد برنامه‌سازی کنند.

پیشخوان خبر تبیان

میرباقری

به گزارش تبیان به نقل از خبرگزاری مهر، مرتضی میرباقری معاون سیما به همراه تنی چند از مدیران این معاونت با حضور در استودیوی برنامه «ماه عسل» با عوامل تولید این برنامه گفتگو کردند.

معاون سیما در ابتدای این بازدید با تاکید بر حل موضوعات مرتبط با آسیب های اجتماعی گفت: مقام معظم رهبری در یک سال و نیم گذشته موضوع آسیب های اجتماعی را از اساسی ترین مسایل کشور عنوان کرده اند و در چهار جلسه با حضور سران قوا و مسئولان ارشد نظام به آسیب شناسی در این زمینه پرداختند.

میرباقری با اشاره به تغییر روش های زندگی در سال های اخیر و رشد شهرنشینی اضافه کرد: سال ها پیش در مبحث آسیب های اجتماعی نقش مردم بسیار پررنگ تر بود. در هر خانواده با ظهور مشکلات، بزرگان فامیل و محل جمع می شدند و مشکلات را حل می کردند ولی امروزه با افزایش پدیده شهرنشینی و تغییر سبک زندگی شاهد آسیب های اجتماعی متعددی همچون اعتیاد، طلاق، بی سرپرستی و بدسرپرستی کودکان، کودکان کار و... هستیم.

معاون سیما فرهنگسازی در زمینه وارد کردن مردم به موضوعات اجتماعی را از وظایف رسانه ملی دانست و افزود: در تمامی قالب های برنامه سازی همکاران ما وظیفه دارند مردم را به حضور در نهادهای مردمی تشویق کنند و زمینه های این حضور را فراهم آورند.

معاون سیما فرهنگسازی در زمینه وارد کردن مردم به موضوعات اجتماعی را از وظایف رسانه ملی دانست و افزود: در تمامی قالب های برنامه سازی همکاران ما وظیفه دارند مردم را به حضور در نهادهای مردمی تشویق کنند و زمینه های این حضور را فراهم آورند.

وی افزود: در برنامه های ترکیبی همچون «ماه عسل» و «هزار داستان» قدم های خوبی برداشته شده است ولی کافی نیست. مردم ما سال ها در زمینه دفاع از کشور و مسایل سیاسی حضور پررنگ داشته اند و این وظیفه برنامه سازان خوب ماست تا با تولیدات موفق اعم از برنامه های نمایشی، مسابقه، کودک، انیمیشن و... مردم را در رفع مشکلات پای کار آورند.

میرباقری همچنین تولید برنامه های متعدد در قالب های گوناگون را همچون حلقه های به هم پیوسته ای توصیف کرد که می توانند در سال های آینده زمینه ساز نهادهای مردم محور در حل آسیب های اجتماعی شوند و اضافه کرد: به منظور فرهنگسازی و ایجاد نهادهای مردم محور از شبکه های مختلف خواسته ایم تا با برنامه هایی با موضوعات مبتلابه جامعه وارد کارزار شوند. همچنین شبکه های یک، دو و سه موظف شده اند تا به طور خاص به ترتیب در مورد موضوعات حاشیه نشینی، طلاق و اعتیاد اقدام به برنامه سازی کنند.

وی با اشاره به «ماه عسل» اظهار کرد: «ماه عسل ۹۶» از نظر کمی و کیفی نسبت به سال‌های گذشته رشد شایانی داشته است و ۷۰ درصد مردم به تماشای این برنامه نشستند که در نوع خود یک رکورد به حساب می‌آید. دو پویشی هم که در این برنامه شکل گرفت سبب شد ۵۰۰ هزار نفر در طرح محسنین شرکت کنند و میلیاردها تومان برای آزادی زندانیان جمع آوری شود.

معاون سیما اجرا و نوع سوژه‌های «ماه عسل» را از نقاط قوت آن دانست و گفت: این برنامه با انتخاب دقیق سوژه‌ها و پرداخت درست موضوع، به تحلیل آسیب‌های اجتماعی می‌پردازد و تنها در مقام طرح موضوع باقی نمی‌ماند و راهکارهایی را هم ارائه می‌دهد.

میر باقری در پایان بیان کرد: «ماه عسل» سرمایه دولتی و سرمایه مردمی را در کنار هم قرار می‌دهد و بسیاری از مشکلات را حل می‌کند. برای مثال همین امسال کمیته امداد امام خمینی (ره)، قوه قضاییه و سازمان زندان‌ها در کنار سرمایه مردمی قرار گرفتند و اتفاقات بسیار مثبتی را رقم زدند.

منبع: خبرگزاری مهر

این مطلب صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر شده و محتوای آن لزوما مورد تایید تبیان نیست .