گردان میثم یکی از گردان های به نام لشکر 27 محمد رسول الله (ص) بود که بچه هایش معروف به داش مشتی ها هستند؛ فرماندهی این گردان را«علی اصغر ارسنجانی» برعهده داشت؛ جوان لایقی که در تمام ابعاد انسانی توانست رشد کند.
در شمال شرقی تهران محله ای قدیمی و مذهبی به نام اختیاریه است که امروزه در میدانگاهی آن دبستان دخترانه ای بانام عصمت است مهد تربیت زنانی از ایران زمین است، دیوار این مدرسه میعادگاهی شده برای دانشجوی بسیجی خط امام «شهید محمدجواد تاجیک» از دانشگاه شهید بهشتی
اتوبان تهران به سمت قم خروجی دارد به سوی بهشت معصومه (سلام الله علیها). وارد این آرامستان که می شوی گلزار کوچکی از شهدا نظرت را جمع می کند که به مزار 5 شهید گمنام و 4 شهید مدافع حرم مزین است.
همزمان با سالروز عملیات مرصاد، نمایشگاهی مجازی از اسناد دفاع مقدس ویژه این عملیات برپا شده است. این نمایشگاه حاوی ۱۳ تصویر کمتر دیده شده از عملیات مرصاد است.
باوجود همه پیش بینی ها مبنی بر استقبال وسیع مردمی از تشییع شهدای غواص، حضور مردمی در مراسم امروز غیرقابل باور بود. جمعیت غیرقابل شمارشی که 26 خردادماه در تهران برای پاسداشت 270 شهید دفاع مقدس و گرامیداشت یاد و خاطره آرمان آن ها گرد هم آمده بودند، سند بزرگ
ضریح نمادین حضرت امام حسین (ع) که توسط هنرمندان ساخته شده، به عنوان بخشی از حلقه مفقوده باغ موزه دفاع مقدس است. رزمندگان اسلام در جبهه های حق علیه باطل در دفاع مقدس به امام حسین (ع) اقتدا کردند و از ایشان الگو گرفتند و همه شهدایی که در پل شهادت این باغ مو
سال 1327 در روستای هرچگان در خانواده ای متدین کودکی متولد شد که نام او را حسینعلی گذاشتند. حسینعلی قسمتی از دوران تحصیل خود را در زادگاهش هرچگان و قسمت دیگر آن را در روستای نافچ که در حدود پانزده کیلومتر فاصله داشت سپری کرد او مجبور بود این راه طولانی را
شهید تیمسار فلاحی، رئیس ستاد مشترک ارتش درباره ستاره غرب، شهید علی اکبر شیرودی می گوید:«ناجی غرب و فاتح گردنه ها و ارتفاعات آریا، بازی دراز، میمک، دشت ذهاب و پادگان ابوذر بود. او غیر ممکن ها را ممکن ساخت.»
گروه حماسه و مقاومت در نظر دارد تعدادی از هم رزمان و یاران فرمانده رشید اسلام حاج احمد متوسلیان را شناسایی کرده و در صورت امکان، مطالب بیشتری از آن عزیز را گردآوری و منتشر کند.
امسال به همت به جهادگران و اصحاب رسانه به مناسبت عید ارامنه از خانواده شهید «واهیک باغداساریان» دیدار به عمل آمد. حضور پررنگ جوانان در منزل پدر این شهید را تصاویر روایت می کنند.
مراسم عزاداری سید و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین(ع) از روز یکشنبه 4 مهر ماه مصادف با اول محرم با حضور علاقمندان به خاندان عصمت و طهارت(ع) پس از اقامه نماز ظهر و عصر در مسجد جامع خرمشر آغاز شد.
در گزارش های قبلی با حال و هوای باغ موزه دفاع مقدس آشنا شدید. گزارش حاضر روایتی است تصویری از تالارهایی که برای تان معرفی کردیم. عکس ها با همکاری عکاس سایت مشرق نیوز مهیا شد.
مجتمع ولی عصر(عج) در میدان ولیعصر سالهاست میزبان 20 خانواده شهید و ایثار گر است که قرار بوده بنا بر تصمیم مسئولین کشور تا زمانی که در قید حیات هستند در این مجتمع زندگی کنند و یا اگر خواستند از آنجا نقل مکان کنند به رضایت خودشان این کارانجام شود.
شهید چمران نسبت به شهید علی رضا ماهینی توجه خاصی داشت، روزی در میدان وقتی علی رضا داشت تیر می انداخت شهید چمران به ایشان اشاره كرد و گفت:«ما هم مانند دلیران صدر اسلام افرادی مثل علی رضا ماهینی داریم»
تصاویر زیر به مناسبت روز ولادت حضرت علی (ع) و روز پدر برگزیده شده است. این تصاویر حتی نه قطره بلکه ذرهایست از اقیانوس بیکران پدرانی که عزیزترینهایشان را گذاشتند و جان دادند برای خدا. یادی می کینم از این مردان مرد که خود فرزندان حضرت روح الله (ره) بودند.