گسترش اینترنت پاسخگویی به نیازهای مسلمانان را سریعتر و ضروریتر ساخته است
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه دیدار با مراجع تقلید قم، عصر امروز با آیتالله مكارم شیرازی دیدار و گفتوگو كرد.به گزارش خبرنگار تبیان به نقل از رسا به نقل از فارس، در آغاز این دیدار رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام از این مرجع تقلید در خصوص فعالیتهای فرهنگی و مطالعاتی وی سؤال كرد كه آیتالله مكارم شیرازی در پاسخ با اشاره به اینكه گسترش اینترنت پاسخگویی به نیازهای مسلمانان را سریعتر و ضروریتر ساخته است افزود: معمولاً روزانه بیش از دو ساعت از وقت خود را به پاسخگویی به استفتائات صرف میكنم و هر روز به بیش از 70 سؤال پاسخ میدهم.
آیتالله مكارم شیرازی سپس به تالیفات و تحقیقات خود اشاره كرد و افزود: در حال حاضر نگارش نهجالبلاغه را به سبك تفسیری در دستور كار داریم كه تاكنون شش جلد از آن پایان یافته و در حال نگارش جلد هفتم آن در خصوص خطبههای امیرالمومنین (ع) هستیم.
وی گفت: بیش از 5 سال است كه با جمعی از محققان وقت خود را صرف نگارش تفسیر نهج البلاغه كردهایم و امیدوارم تا پایان عمر آن را به پایان ببریم.
وی خاطرنشان كرد: این شرح نهج البلاغه كه در دست نگارش است شرحی مفهومی است و به نظر میرسد چون نهج البلاغه نیز مانند امیر مومنان مولا علی (ع) مظلوم واقع شده نگارش آن ضروری به نظر میرسد.
در ادامه این دیدار حجت الاسلام و المسلمین اكبر هاشمی رفسنجانی و آیتالله ناصر مكارم شیرازی در یك نشست خصوصی به بحث و گفتوگو پرداختند.