
اشک روضه امام حسین(ع) چهره شهید شفیعی را سالم حفظ کرده بود
راوی کتاب «شانزده سال بعد» گفت: در روضه امام حسین علیه السلام وقتی شهید شفیعی گریه می کرد، بر خلاف همه که اشک های خود را با چفیه پاک می کردند، اشک هایش را به صورت و بدن خود می کشید؛ بعد از گذشت شانزده سال از شهادتش، دیدم که جاهایی که ایشان اشک ها را می کشید، سالم مانده بود.

خاطرات «عارف ۱۲ ساله» منتشر شد
«عارف ۱۲ ساله» خاطرات شهید نوجوان رضا پناهی توسط انتشارات شهید کاظمی منتشر شد.

«کاش برگردی» روایت مادر از فرزند
ملاحسنی نویسنده کتاب «یادت باشد» کتاب خاطرات همرزم شهید سیاهکالی را مینویسد، شهیدی که پیکر مطهرش هنوز از سوریه به کشور بازنگشته است.

روایتی از شهید حسن باقری در «نبرد تنگهها» بازگو میشود
کتابی به نام «نبرد تنگهها» که به روایت حضور شهید باقری در عملیات فتحالمبین میپردازد، منتشر میشود.

خاطرات فرمانده 25 ساله لشکر 17 علی ابن ابیطالب (ع)
کتاب «از برف تا برف» خاطراتی تلخ و شیرین از شهید مهدی زینالدین از کودکی در تهران تا شهادت در سردشت است که از زبان خانواده، دوستان و همرزمانش روایت میشود.

شهیدی که معتقد بود شهادت خوب است اما تقوا بهتر است
نویسنده کتاب «دلتنگ نباش» معتقد است مهم ترین ویژگی این شهید تقوای او بود.

مرور زندگی سه راوی شهید در «تاریخنگاران و راویان صحنه نبرد»
جلد سوم از مجموعه کتاب «تاریخنگاران و راویان صحنه نبرد» با معرفی سه راوی شهید منتشر شد.

روایتهایی از زندگی فرمانده گردان قمر بنیهاشم (ع)
کتاب «خسرو شیرین»، روایتهایی درباره زندگی سردار شهید عبدالقادر سلیمانی؛ فرمانده گردان قمر بنیهاشم (ع) را از یتیم شدن در کودکی تا فرماندهی در جنگ و رسیدن به درجه رفیع شهادت، ترسیم میکند.

جمجمهات را به خدا قرض بده برادر
در «جمجمهات را قرض بده برادر» قرار نیست با یک فضای کاملاً رئالیستی روبرو باشیم و همین باعث تمایز این کتاب از دیگر آثار دفاع مقدس میشود. روایت گاه آنقدر جذاب میشود که خواننده را از زمان جدا میکند.

نبرد در کانال ماهی؛ عملیات کربلای ۵ چگونه شکل گرفت؟
نویسنده کتاب که راوی لشکر ۲۷ محمد رسولالله در عملیات کربلای ۵ بوده، کوشیده است عملکرد لشکر را با استفاده از اسناد و منابع مرکز به رشته تحریر درآورد.

استحکامات پنج ضلعی در اولین روز نبرد فرو ریخت
با روشنایی هوا دشمن بیش از 20 بار به پاتک اقدام کرد. از این لحظه به بعد جنگ برای تصرف مناطق عملیاتی به وجبها و مترها منوط شد. چهار روز اول عملیات بسیار تعیینکننده و بالطبع شدید بود. چنانچه هزار و 500 نفر از رزمندگان در همین چهار روز به شهادت رسیدند

پیشروی در سرزمینی که ارزش حیاتی داشت
200 گردان پیاده، 38 گردان زرهی، 22 گردان مکانیزه و 24 گردان توپخانه از رزمندگان ایرانی به کربلای 5 ورود کردند. دشمن نیز با تعداد نفرات بسیاری به مقابله با تک ایران پرداخت. در نتیجه 75 کیلومتر مربع از مناطق استراتژیک در شرق بصره به تصرف نیروهای ایرانی درآمد

حتی سخن از ایرانیها صدام را پریشان میکرد
جان نیکسون یکی از اعضای سازمان جاسوسی امریکا (سیا) بین سالهای ۱۹۹۸ تا سال ۲۰۱۱ بود. اینکه چرا نیکسون به عنوان بازجوی صدام برگزیده شد، سؤالی است که خود او در توضیحاتی نسبتاً مفصل به آن میپردازد.

عملیات «کربلای۴» از نگاه آمریکاییها
این عملیات(کربلای۴) یکی از عملیاتهایی بود که با فرماندهی [سپاه] پاسداران، ازطریق شطالعرب [اروندرود] و در جبههای به عرض ۲۵ مایل انجام شد و از منطقۀ ابوالخصیب در جنوب بصره تا جزیرۀ امالرصاص در نزدیکی آبادان گسترش یافت.

رزمندهای که با عکسهایش روایتگر دفاع مقدس شد
نویسنده کتاب «گردان ۴۰۹» گفت که در عملیات والفجر ۱۰ به عنوان تبلیغات حاضر شده و از رزمندگان در لحظههای مختلف عملیات عکسهایی گرفته است.

خاطرات سالهای حماسه و دفاع از زبان یک فرمانده جانباز ارتش
کتاب «کولهپشتی فرماندهی» گوشههایی از زندگی و آرمانهای امیر احمد قاسمی، یکی از فرماندهان سرافراز ارتش جمهوری اسلامی ایران را روایت میکند.

تقریظ سردار سلیمانی بر کتاب «گردان ۴۰۹»
سردار قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بر کتاب «گردان ۴۰۹» تقریظی نوشته است.

«سرباز کوچک امام(ره)» چطور قهرمان ۸۰ میلیون ایرانی شد؟
او سه هزار و هفتصد و نودمین اسیر ایرانی در اردوگاههای عراق بود. نوجوانی طحانیان همانند تعدادی دیگر از نوجوانان ایرانی، پشت دیوارهای بلند اردوگاههای عراق گذشت.

آقای مدیر اجازه جبهه رفتنمان را گرفت
مخاطب مورد نظر کتاب نسل جوان و نوجوان است. هرچند خواندن روایت راه (از مدرسه تا جبهه) میتواند برای هر مقطع سنی جالب و جذاب باشد: «آخر هفتهها قاطیپلو داشتیم که بنا به روایتی، آنچه در طول هفته از غذاهایمان اضافه مانده بود را جمع میکردند و میدادند لابهلای پلو میشد قاطی پلو»

فتح کانیمانگا به روایت شهید صیاد شیرازی
خاطرات تأثیرگذاران در جریان اطلاعات عملیات جنگ تحمیلی پس از ۱۸ سال بازنشر شد. «بمو» پاسخ بسیاری از پرسشهای فعالان جنگ را در خود دارد.