تبیان، دستیار زندگی
مجموعه اپیزودیک «قصه های تبیان» با محوریت داستان های واقعی از مضامین قرآنی تولید مشترک مرکز گسترش فیلمنامه نویسی رسانه ملی و معاونت فرهنگی سازمان بسیج مستعضفین، به زودی از شبکه پنج پخش می شود.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

آخرین اثر زنده‌یاد «سلحشور» روی آنتن شبکه پنج

مجموعه اپیزودیک «قصه‌های تبیان» با محوریت داستان‌های واقعی از مضامین قرآنی تولید مشترک مرکز گسترش فیلمنامه نویسی رسانه ملی و معاونت فرهنگی سازمان بسیج مستعضفین، به زودی از شبکه پنج پخش می‌شود.

بخش  سینما و تلویزیون تبیان
title

مجموعه تلویزیونی ـ داستانی قصه‌های تبیان (قصه‌های خدا) با مضامین تاریخی و عبرت‌آموز که به تهیه کنندگی فرج الله سلحشور (مؤسسه فرهنگی هنری تبیان) در مرکز گسترش فیلم نامه نویسی رسانه ملی و معاونت فرهنگی سازمان بسیج مستضعفین تولید شده است، در اواخر ماه محرم و صفر از شبکه پنج سیما پخش می‌شود.

جمال شورجه مشاور هنری مجموعه تلویزیونی قصه‌های تبیان است. این مجموعه‌ که در ابتدا نام آن قصه‌های خدا بود به تهیه‌کنندگی زنده یاد فرج‌الله سلحشور و با تفکر این کارگردان کلید خورد. هدف این هنرمند فقید، تربیت نیروهای جوان و متدین برای تولید آثار هنری بود. او اعتقاد داشت بدنه سینمای ایران نیاز دارد که جوانان متدین وارد عرصه شوند و با ابتکار دست به خلاقیت های هنری بزنند و آثار ارزشمند بسازند.

ساختار این مجموعه تلویزیونی، اپیزودیک است؛ یعنی هر قسمت یک داستان مجزا دارد. داستان‌ها همه واقعی هستند و حاوی حکمت خداوندی و عبرت‌های بشری چه به صورت تاریخی و چه معاصر است. در واقع داستان‌هایی است که محتوا و سناریوی آنها را خداوند متعال در قالب معجزات، حوادث و صواب و عقاب در طول تاریخ بشریت ایجاد و باعث شده است. داستان‌ها از اسناد مختلف جمع‌آوری شده و شرط آن هم واقعیت داشتن داستان‌هاست.

زنده یاد فرج الله سلحشور از آیه آخر سوره یوسف (ع) الهام خیلی از داستان های این مجموعه را گرفت و تعدادی از نویسندگان جوان و متدین با مدیریت او و منصور براهیمی نوشتند و کارگردانان نخبه مذهبی و جوان  شروع به ساخت این مجموعه کردند. براهیمی از فیلمنامه‌نویسان فعال در حوزه انقلاب اسلامی است. تلاش شده با کمترین هزینه مجموعه ای با کیفیت تولید شود.

در تمام قسمت‌های این مجموعه، تبلیغ و ترویج سبک زندگی اسلامی ـ‌ ایرانی همچون طرز رفتار با همسایه، کسب روزی حلال، بازار و مشتری، خیرین مدرسه‌ساز و کارآفرینی مشهود است.

اساس قصه‌ها بر مبنای خدامحوری، واقعی، عبرت‌آموز و معناگراست. قصه‌های زندگی و حوادثی که درآن رخ می‌دهد‌ می‌تواند هم مستندی از حوادث عبرت آموز باشد و هم درس‌هایی از ایمان و اخلاق و دین‌مداری. این اتفاقات، قابلیت قصه یا فیلمنامه شدن را دارد. این واقعیتی که به قصه تبدیل می‌شود باید دارای جذابیت برای مخاطب باشد.

قصه‌های تبیان در 41 قسمت 45 دقیقه ای به سرپرستی منصور براهیمی و کارگردانی گروهی از کارگردانان جوان در مرکز گسترش فیلم نامه نویسی رسانه ملی و معاونت فرهنگی سازمان بسیج مستضعفین تولید شده است.


منبع: فارس

این مطلب صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر شده و محتوای آن لزوما مورد تایید تبیان نیست .