تبیان، دستیار زندگی
اواج ذهنی ایجاد شده توسط مغز انسان می تواند به صورت هوشمند اشیاء مورد نظر را کنترل نماید. در دوران اخیر، پیشرفت های شگرفی در فهم انسان از مغز به دست آمده است. مطالعه مغز انسان و توانمندی های آن یکی از بزرگ ترین چالش های علمی و فلسفی بشری است. ذهن....
عکس نویسنده
عکس نویسنده
نویسنده : نسرین صادقی
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

کنترل ذهنی اشیاء دستاورد تقدیری دوره اول مینو

کنترل ذهنی اشیاء دستاورد برتر دوره اول مینو

یازدهمین دوره از پروژه های دانش آموزی تبیان نیز با یاری خداوند و حضور پر شور شما دوستان و علاقمندان به پایان رسید.
در این دوره از جشنواره تعداد 185 گروه به عنوان گروه های تقدیری در بخش های سمینارهای علمی، مسابقات و غرفه های نمایشگاهی به عنوان گروه های تقدیری برگزیده و معرفی شدند.
 بر آن شدیم تا با معرفی پروژه های گروه های تقدیری علاوه بر قدردانی از این دوستان نوآور، زمینه ای را برای ایده پروری سایر پژوهشگران علاقمند فراهم آوریم.
  
مقطع: دوره اول
موضوع: کنترل ذهنی اشیاء
نام مدرسه: مینو
نام استاد: خانم آزاده کریمی
دانش آموزان: مبینا سادات بهبهانی، نیلوفر شایسته، زهرا طرهانی، بهارسادات موسوی

چکیده:
اواج ذهنی ایجاد شده توسط مغز انسان می تواند به صورت هوشمند اشیاء مورد نظر را کنترل نماید.
در دوران اخیر، پیشرفت های شگرفی در فهم انسان از مغز به دست آمده است. مطالعه مغز انسان و توانمندی های آن یکی از بزرگ ترین چالش های علمی و فلسفی بشری است. ذهن، از پیچیده ترین ماهیت در جهان هستی برخوردار است. مغز انسان از لحاظ زیست شناسی یك سرزمین فتح نشده بزرگ تلقی می شود. پیشرفت های شگرفی در فهم انسان از مغز، به خصوص در مقوله چگونگی پردازش ها و فرآیند های عصبی رخ داده است. ارتباطات عصبی در ذهن انسان، هم شیمیایی و هم الكتریكی اند. چگونگی عمل ارتباطات عصبی از لحاظ معنا شناسی هنوز چندان مشخص نشده است.

موضوع اصلی این تحقیق کنترل هوشمند حرکات اشیاء گوناگون با قدرت ذهن انسان می باشد. برای حل این مسئله باید جنبه های مختلف مغز و ذهن انسان از رویکردهای متفاوت مورد بررسی قرار گیرند و از نزدیک ترین رویکردها برای بررسی چگونگی دریافت علائم مورد نظر ذهنی و انتقال آن به جسم مد نظر با توجه به مدارهای واسط و باز خوردهای ناشی از عمل کننده ها استفاده نمود. در نتیجه انسان با یک ساز و کار کاملاً منظم قادر به کنترل هوشمند حرکات با استفاده از ذهن خود خواهد شد.

در این تحقیق، با کسب شناخت کاربردی هر یک از مراحل و چگونگی عملکرد هر حوزه دخیل در فرایند کنترل هوشمند، از دیدگاه فنی به ابعاد موضوع پرداخته خواهد شد با توجه به اینکه ذهن و حسگر مهم ترین بخش این فرایند را تشکیل می دهند تعمق ویژه ای بر آن ها صورت می پذیرد.

جهت اثبات اجرایی بودن ساز و کار مطرح شده برای کنترل هوشمند توسط امواج مغزی انسان، مقالات علمی انتشار یافته و پتنت های در ارتباط، مورد استناد قرار خواهند گرفت. تدابیری که کاربردهای مختلف علمی درحوزه های ذهن، حسگر، مدارهای واسط، کنترل ابزار دقیق و عمل کننده ها را مورد پشتیبانی قرار داده اند. 

برای مشاهده مجموعه فایل های ضمیمه اینجا کلیک کنید.
  
بخش پژوهش های دانش آموزی تبیان، تهیه و تنظیم: نسرین صادقی