بزرگداشت جلال آل احمد در تهران و اسالم
در آستانه ١٨ شهریور، سالروز در گذشت جلال آل احمد، مراسم بزرگداشت این نویسنده فقید در تهران و اسالم برگزار می شود.
فرهنگسرای شفق میزبان بزرگداشت جلال آل احمد با یادی از سیمین دانشور
همزمان با سالروز درگذشت جلال آل احمد، مراسم بزرگداشت این نویسنده با یادی از سیمین دانشور پنج شنبه 18 شهریور ساعت 16 در فرهنگسرای شفق برگزار می شود.
در این برنامه چهره های فرهنگی چون محمد بقایی(ماکان)، رباب فضائلی، موسی فقیه حقانی، سیمین یاوری، یحیی یثربی، محمدرضا کائینی، علیرضا جعفری و محمدحسین دانایی به سخنرانی درباره زنده یاد جلال آل احمد می پردازند سپس فیلم مستندی از زندگی این نویسنده نمایش داده می شود.
این برنامه به مناسبت سالروز درگذشت جلال آل احمد با همکاری انجمن دوستداران سیمین و جلال برگزار می شود.
بزرگداشت جلال آل احمد در اسالم
در چهل و هفتمین سالمرگ جلال آل احمد، مراسم بزرگداشت این نویسنده صاحب سبک و نامدار ایرانی در شهر اسالم برگزار می شود.
در حالی آیین بزرگداشت جلال آل احمد، داستان نویس، مستندنگار و منتقد پیشرو و تأثیرگذار ایرانی در شهر اسالم برگزار می شود که خالق کتاب هایی چون غربزدگی، زن زیادی، مدیر مدرسه، نون والقلم، ارزیابی شتابزده، سنگی بر گوری و ... در 18 شهریور سال 1348 در همین شهر درگذشته است.
بر اساس این گزارش، مراسم چهل و هفتمین سالمرگ جلال، با حضور جمعی از مردم اسالم، نویسندگان، مستندنگاران، چهره های علمی و دانشگاهی کشور و استان گیلان، بعد از اقامه نماز مغرب و عشاء در مسجدجامع خلیف آباد برگزار می شود.
در این مراسم که حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمدرضا زائری، سخنران آن خواهد بود و مستند «جلال در اسالم» پخش خواهد شد، همچنین جمعی از هنرجویان کارگاه سه روزه مستندنگاری بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان شرکت خواهند داشت.
این کارگاه از روز چهارشنبه 17 شهریور با سفر 15 تن از پذیرفته شدگان آغاز شده و تا جمعه در اسالم ادامه خواهد یافت. شرکت کنندگان کارگاه مستندنگاری، پیش تر و در پی فراخوان بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان، نمونه ای از کار خود را برای حضور در این دوره ارسال کرده بودند.
محمدرضا سرهنگی، رضا امیرخانی و محمدرضا زائری، استادان این کارگاه هستند که هنرجویان را در طول این سفر و حضور در شهر اسالم گیلان همراهی خواهند کرد.
بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان پیش تر چهار دوره داستان نویسی با عنوان «آل جلال» و سه دوره آموزش شعر با نام «کلک خیال» برگزار کرده است.
جلال آل احمد داستان نویس، مستندنگار و منتقد پیشرو و تأثیرگذار ایرانی و خالق کتاب هایی نظیر «غربزدگی»، «زن زیادی»، «مدیر مدرسه»، «نون والقلم»، «ارزیابی شتابزده» و «سنگی بر گوری»، 18 شهریور سال 1348 در اسالم درگذشت.
منبع:
ایرنا
ایسنا
بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایران