تبیان، دستیار زندگی
این روزها بازی پوکمون گو در حال همه گیر شدن است و در شهرهای مختلف در چهارگوشه ی جهان می توان افرادی را مشاهده کرد که دیوانه وار در جستجو پوکمون ها هستند.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

تعامل شخصیت های مجازی با اشیای دنیای واقعی

بازی پوکمون گو

این روزها بازی پوکمون گو در حال همه‌گیر شدن است و در شهرهای مختلف در چهارگوشه‌ی جهان می‌توان افرادی را مشاهده کرد که دیوانه‌وار در جستجو پوکمون‌ها هستند. اما به واقع اگر پوکمون‌ها یا هر شخصیت مجازی دیگری که تنها از پنجره‌ی گجت‌های دیجیتال قابل رویت است، توانایی تعامل با اشیا در دنیای واقعی را داشته باشد، چه اتفاقی می‌افتد؟ آیا جذابیت بازی‌هایی نظیر پوکمون گو صد چندان نمی‌شود؟

محققان در دانشگاه MIT در همین راستا روشی را توسعه داده‌اند که با استفاده از آن شخصیت‌های مجازی بازی پوکمون قادرند با اشیا در دنیای واقعی تعامل داشته باشند.

برای مثال می‌توان تصور کرد که در آینده زمانی که Pokeballهایی را به سمت شخصیت Zubat پرتاب کنید، وی با پنهان شدن پشت مبل، زحمات شما را به باد دهد.

فناوری توسعه یافته توسط دانشمندان MIT، با نام Interactive Dynamic Video نام دارد. با استفاده از این فناوری نه تنها اشیا مجازی می‌توانند در دنیای واقعی حرکت کنند، بلکه قادرند بصورت غیرقابل باوری با اشیا واقعی تعامل داشته باشند. همانطور که در ویدیو زیر نیز می‌توانید مشاهده کنید، شخصیت‌های مجازی علاوه بر درک محیط واقعی، می‌توانند تاثیراتی را نیز بر محیط نمایش داده شده داشته باشند، بطوریکه پوکمون با پریدن روی بوته، شاخ و برگ آن را تکان می‌‌دهد.

اما ساز و کار این فناوری به چه شکل است؟

در ابتدا از دوربین‌های سنتی برای تحلیل و آنالیز تکان‌های غیرقابل لمس اشیا که توسط روش‌های معلوم ایجاد شده‌اند، استفاده می‌شود. این تکان‌ها با استفاده از الگوریتم‌هایی در فرکانس‌های مختلف مورد بررسی قرار گرفته و تمام شرایط برای حرکت اشیا تحت شرایط مختلف مورد بررسی و کشف می‌شود.

با استفاده از یک ویدیو ۵ ثانیه‌ای، سیستم قادر به تولید صحنه‌هایی از تعامل اشیا مجازی با اشیا واقعی است که کاملا واقعی به نظر می‌رسند.

با استفاده از این قابلیت نه تنها می‌توان پوکمون یا اشیا مجازی را در تعامل با اشیا واقعی مشاهده کرد، بلکه امکان ایجاد تغییرات در وضعیت محیط پیرامون در قالب دنیای مجازی نیز وجود دارد. به بیان بهتر کاربر می‌تواند از طریق نمایی از محیط پیرامونش که در صفحه‌ی گوشی هوشمند مشاهده می‌کنید، با اشیا واقعی تعامل داشته باشد. برای مثال در صورت تصویربرداری از یک گیتار، کاربر می‌تواند تارهای آن را در نمایشگر به حرکت دربیاورد.



زومیت

این مطلب صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر شده و محتوای آن لزوما مورد تایید تبیان نیست .