تبیان، دستیار زندگی
محققان بیمارستان ماساچوست و بیمارستان زنان بیریگهام دریافتند که القای درد زایمان خطر تولد کودک اوتیسمی را افزایش نمی دهد.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

زایمان القایی باعث اوتیسم نمی شود

محققان بیمارستان ماساچوست و بیمارستان زنان بیریگهام دریافتند که القای درد زایمان خطر تولد کودک اوتیسمی را افزایش نمی دهد.

بخش دانش و زندگی تبیان

زایمان

به گزارش تبیان به نقل از ایسنا و به نقل از پایگاه خبری دانشکده سلامت عمومی هاروارد، القای زایمان روشی است که در آن انقباض رحمی که به خودی خود انجام نمی شود، تحریک می شود.

القای زایمان با توجه به شرایط و وضعیت زن باردار انجام می شود که از جمله شرایط می توان به دیابت بارداری- خونریزی - پری اکلامپسی و انواع عوارض قلبی اشاره کرد.

هنگامی که کیسه آب پاره نشود و زایمان به طور طبیعی صورت نگیرد، القای زایمان انجام می شود. همچنین اگر پزشک تشخیص دهد که جفت از کار افتاده است، از این روش برای زایمان استفاده می شود.

به منظور انجام این پژوهش اطلاعات تمام تولدها از سال 1992 تا  2005 در سوئد مورد بررسی قرار گرفت. سپس در سال 2013 نیز بر بیش از یک میلیون تولد مطالعه به عمل آمد تا هر کودکی را که دچار شرایط عصبی است، شناسایی کنند.

در تمامی این زایمان ها 11 درصد به صورت القایی صورت گرفت.

پژوهشگران با بررسی دقیق و جزئی بر سایر خواهر و برادرهای خانواده و حتی خاله زاده، عموزاده ها، دایی زاده ها و عمه زاده های کودکان دریافتند که بین زایمان القایی و اوتیسم رابطه ای وجود ندارد.

به گفته محققان برای زنان باردار امور کافی برای فکر کردن هست و نباید ذهن خود را درگیر مسائل زایمان کنند.

این پژوهش در مجله "JAMA Pediatrics" منتشر شده است.


منبع: ایسنا