نقشه جم و من و تو از زبان مدیرانشان
چیزهایی که در این مطلب خواهید خواند بخش هایی از اظهارات مدیران شبکه هایی چون من و تو، جم و.. است که نقشه خود را لو داده اند!
وجود 160 شبکه ماهواره ای فارسی زبان در کنار وجود صدها سایت فارسی زبان ضد انقلاب و مستهجن نشان از جنگ نرم گسترده علیه مردم ایران دارد.
این رسانه ها در پازل فرهنگ سازی های غربی خود سعی در تغییر سبک زندگی ایرانی ها دارند. تغییری که در آن حرف از انحراف از ارزش های ایرانی اسلامی و استحاله این ارزش ها در میان است؛ موجه سازی رژیم پهلوی، ایجاد ناامیدی نسبت به آینده و القای ناکارآمدی نظام اسلامی از مصادیق فعالیت های سیاسی این شبکه ها و رواج اباحه گری، روابط بی قید و شرط شراب خواری، رقص و خیانت از مصادیق رویکردهای ضد فرهنگی آنان است.
اما بسیاری، اینگونه نگاه و تحلیل شبکه های ماهواره ای را توهم توطئه می پندارند و بسیاری هم بدون در نظر گرفتن نوع محتوا و اهداف این شبکه ها خود را به هجمه های این شبکه ها می سپارند، اما آیا واقعا 160 شبکه فارسی زبان ماهواره ای، صدها سایت ضد انقلاب و مستهجن که با بودجه دیگر کشورها نیز اداره می شوند خیر و صلاح ما را می خواهند و دلشان به حال ملت ایران سوخته است؟ اینبار می خواهیم از زبان خود این افراد جواب این مسئله را بدهیم.
اعتراف پدر فارسی وان
رابط مرداک چندی پیش در مقاله ای نوشت: هزینه کردن پول در حوزه سیاست و مذهب برای نابودی ایرانی ها کاملا غلط است چرا که 70 درصد ایرانی ها غیر قابل پیش بینی هستند.
برای نابودی ایران باید در خصوص کلمه ی مقدسی به نام خانواده هزینه کرد و من قصد دارم تا موضوع "مادر" را در دستور کار خود قرار دهم و در ایران مادر خانواده همه چیز را مدیریت می کند و اگر مادر را به لجن بکشیم تمام این جامعه به لجن کشیده خواهد شد. وی همچنین اشاره کرده است که تا سال2020 کلمه مادر را در ایران بی معنا خواهد کرد.
وی همچنین در مصاحبه ای با صدای آمریکا این مضامین را تکرار کرده است و وقتی مجری برنامه از وی پرسید: برنامه آینده شما چیست؟! گفت تا سال 2020 کاری میکنیم که مردهای ایرانی خودشون زنهاشون رو برای نمایش دادن از خونه بیرون بفرستن.
مجری برنامه گفت: مگه میشه مردهای ایرانی با اون غیرتشون همچین کاری انجام بدن؟!! او در جواب این سوال مهمون برنامه گفت: وقتی توی آب صد درجه یه قورباغه رو بندازی یه دفعه بیرون میپره، چون خیلی داغه، اما وقتی یه قورباغه رو بندازی توی آبه خنک، براش خیلی خوبه و وقتی آروم آروم آب جوش بیاد، قورباغه با اینکه گرمشه و میخواد بپره بیرون اما دیگه توانی برای بیرون پریدن نداره.ما کاری میکنیم که زنهای ایرانی آروم آروم تا جایی پیش برن که دیگه خودشون بدونن که راهی برای برگشت ندارند.
هم چنین اظهارات بنیامین نتانیاهو نیز در این رابطه قابل تامل و راهگشاست، وی با اشاره به وجود هزاران دیش ماهواره در ایران، به «کمیته اصلاح دولتی» [یک نهاد دولتی در آمریکا] گفت که آمریکا می تواند با پخش سریال های شبکه فاکس که «افراد زیباروی جوان را در وضعیت های متنوعی از برهنگی نشان می دهند که زندگی های فریبنده و مادی گرایانه و رابطه های بی قید و شرط دارند» یک انقلاب را علیه حکومت این کشور برانگیزد.
وی به این کمیته گفت: «با پخش این سریال ها جوانان ایرانی دلشان از این لباس های دلپسند، استخرها و زندگی های پر زرق و برق که در این سریال ها می بینند خواهند خواست.»
اعتراف به مسیجی کردن ایران
تلاش برای تغییر باور و اعتقاد مردم ایران به سمت غربی شدن با تا بسط اندیشه های مسیحی نیز ادامه دارد. این مسیحی سازی در اسناد و نظرات برخی از سیاستمداران غربی اشاره شده است و البته در فرامتن محصولات و برنامه های رسانه های فارسی زبان خارجی نیز دیده می شود، که اخیرا به طور صریح توسط مدیران شبکه جم مورد اشاره قرار گرفته است. اظهاراتی که اعتراف تلخ دیگری از پشت پرده های شبکه های فارسی زبان است. در این اعتراف، مدیر بخش مالزی این شبکه درباره مسیحی شدنشان و تجربه های بعدی می گوید: خدا( مسیح) اون لحظه به من این رویا را نشان داد که شبکه جم( فیلم و سریال) و تمام چیزهای مسیحی را با دوبله فارسی بخش می کنیم. محمد- مدیر بخش مالزی جم- در ادامه می گوید" خداوند(مسیح) اون چیزی که بر عهده ما قرار داده اینه که این قضیه "مسیحی سازی ایران- با مشارکت همه ایمان دار ها انجام میشه! او در ادامه اشاره می کند که در چارت خدمتی مان چند واحد در نظر گرفته ایم، یکی از واحد ها بحث اکادمیه ، بحث آموزش کتاب مقدسه و.. مهمترین قسمت این خدمت خروجی آن است، یک واحد بحث دوبله است، یک واحد بحث خبر مسیحیته، یک واحد هم بحث پرستش- عبادت مسیحی- و موزیک های مسیحیه؛ او اشاره می کند که این خلاصه ای از چارت سازمانی ما برای خدمت مسیحی- مسیحی سازی ایران- است.
وی همچنین در اظهارات دیگر بیان می دارد که قضیه ای که جزو سیاست های شبکه ما- جم- بوده، بحث مذهب است، ما همیشه در جم اگر کریمس بوده به مسیحیان کل دنیا تبریک گفتیم، این خط مشی جدید جم بوده تا امروز .
اعتراف بودجه ای
سرمایه های بسیاری در حوزه بین الملل صرف رسانه های اثر گذار همچون شبکه های ماهواره ای، اینترنت و موبایل در جهت اشاعه ارزش های غربی و اثرگذاری بر روی باورهای مردم می شود.
چرخاندن و مدیریت یک شبکه تلویزیونی بسیار پر خرج است. برای همین است که بسیاری از شبکه ها یا از نهاد و یا بودجه عمومی کشورها تامین می شوند یا در کنار این مورد از کمک هزینه ها، فرصت های تبلیغاتی و عوارض و مالیات استفاده می کنند و یا برنامه های خود را به مخاطب می فروشند.
به طور مثال در کانادا، مردم این کشور با پرداخت هزینه اشتراک معمولی تنها قادر به دیدن چند کانال هستند و برای دیدن برنامه های ورزشی، تفریحی و علمی باید هزینه بیش تری پرداخت کنند. البته رسانه های مذکور به این پرداخت اکتفا نکرده و برای تامین هزینه ها به طورسرسام آور به تبلیغ روی می آورند. در انگلیس بینندگان تلویزیون برای هر خانه در سال حدود 150 پوند عوارض می دهند.
اما جالب است که شبکه های فارسی زبان ماهواره از جمله جم، من و تو و بی بی سی به صورت کاملا رایگان در اختیار مخاطبان قرارمی گیرند و این امتیاز به حد ایران به سایر کشورها داده نشده است. اما تا به حال فکر کرده اید با وجود بحران اقتصادی و وجود بیکاری چرا بودجه بی بی سی فارسی را افزایش می دهد؟ چرا مردم جزیره انگلیس برای مشاهده کانال های مختلف بی. بی. سی داخلی باید هزینه و مالیات بپردازند، اما این تلویزیون به صورت رایگان برای مردم فارسی زبان برنامه پخش می کند؟!
نمونه هایی از این تامین بودجه را می توان در اختصاص 22 میلیون دلاری برای تاسیس بی بی سی دید و بودجه که هر سال به بی بی سی فارسی تعلق می گیرد. همچنین گفته می شود بخش عمده ای از بودجه شبکه های ماهواره ای فارسی زبان ?من و تو ? را وزارت امور خارجه انگلیس تقبل می کند. بر اساس اخبار و اطلاعات، مدیران شبکه ?من و تو ? برای سال 2011 با همکاری عباسی پدر، یک بودجه هنگفت 40 میلیون دلاری را از محل بودجه امنیتی و هجوم رسانه ای آمریکا برای ایران در پنتاگون دریافت کردند!
بررسی بودجه بیش از یک میلیارد و 833 میلیون دلاری ایالات متحده برای تقویت «قدرت نرم» و نفوذ بیشتر در جهان برای سال 2015 که در جهت پیشبرد «دیپلماسی عمومی» آمریکا در اکثر اقصی نقاط جهان به صورت رسمی صرف می شود نیز در این راستا قابل بررسی است.
بر طبق این گزارش، برای بودجه دیپلماسی عمومی آمریکا در سال 2015 مبلغ یک میلیارد و 833 میلیون دلار اختصاص یافته که این بودجه برای سال 2016 به مبلغ یک میلیارد و 906 میلیون دلار افزایش پیدا می کند
در بررسی بودجه «دیپلماسی عمومی» آمریکا علیه ایران بخشی از آن به ایران مربوط می شود؛ جایی که تمرکز آمریکایی ها بر روی تغییر ارزش ها و سبک زندگی مردم ایران (جنگ نرم) استوار شده است. طبق گزارش «کمیسیون مشورتی دیپلماسی عمومی آمریکا»، سه شبکه رادیویی-تلویزیونی این وظیفه مهم و استراتژیک را بر عهده دارند که به طور خاص در آن از بودجه صدای آمریکا، رادیو فردا و حتی ریز روش ارائه برنامه و میزان ساعات فعالیت آنها سخن به میان آمده است.