رشته وب هم آمد
رئیس دانشگاه علم و فرهنگ از راه اندازی رشته های میان رشته ای تجارت الکترونیک، اوقات فراغت و گردشگری بر پایه وب در مقطع کارشناسی ارشد خبر داد.
محمد حسین ایمانی خوشخو با اعلام این خبر گفت: سال گذشته کنفرانس وب پژوهشی در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد که به دلیل استقبال خوب از این کنفرانس باعث شد دانشکده فنی و مهندسی پیگیر برگزاری دومین کنفرانس وب پژوهی باشد.
وی افزود: امروزه بحث وب با وجود اینکه کاربردی است اما توسعه آن و نیازهای مختلف به این مقوله ایجاب می کند تا نگاه پژوهشی و دقیقی به این مساله داشته باشیم. تنوع نیازها، چگونگی استفاده از وب و اعلام نیاز دستگاه های مختلف کشور در بخش های فرهنگی، اجتماعی و غیره باعث شد تا ما بر مبنای پایه ریزی علمی و دقیق، این مقوله را در دستور کار خود قرار دهیم.
رئیس دانشگاه علم و فرهنگ اظهار داشت: نگاه پژوهشی پیرامون وب در منطقه کمتر دیده شده است. یکی از دستاوردهای مهم ما در سال گذشته ارائه ایده های جدید پیرامون این مساله بود. اغلب این ایده ها در غالب سخنرانی مطرح و مورد توجه دستگاه های ذی ربط قرار گرفتند.
ایمانی خوشخو عنوان کرد: ویژگی بین رشته ای بودن وب و ارتباط آن با رشته های مختلف علوم اجتماعی و انسانی، فرهنگ و رسانه و غیره انجام کار پژوهشی را سخت تر می کند اما نشان از گستردگی این علم دارد.
وی خاطرنشان کرد: وب پژوهی نیز یکی از علوم میان رشته ای است که در دانشگاه سعی می کنیم به این زمینه بیشتر توجه کنیم.
ایمانی خوشخو یادآور شد: یکی دیگر از نیازهای مطرح شده در حوزه وب پژوهی، ورود بیشتر ادبیات فارسی به وب است. هم اکنون بر مبنای آمار سازمان فناوری اطلاعات کشور کمتر از 0.9 درصد ادبیات فارسی به حوزه وب ورود پیدا کرده است. این آمار خوب نیست. قطعا برای گسترش و توسعه این کار نیاز به پایه ریزی های علمی و دقیق هستیم.
رئیس دانشگاه علم و فرهنگ تصریح کرد: از آنجا که وب موضوع میان رشته ای است، ارگان ها و سازمان های مختلفی همانند وزرات فرهنگ و ارشاد اسلامی، بنیاد ملی نخبگان، دانشگاه علم و صنعت، دانشگاه علامه طباطبائی، معاونت علمی ریاست جمهوری و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای برگزاری این کنفرانس از این دانشگاه حمایت کرده اند.
منبع: همشهری آنلاین