تبیان، دستیار زندگی
<p>موارد و مصادیق تغییر نام شامل اسامی مرکب ناموزون که عرفا یک نام محسوب نشده، عناوین یا ترکیبی از اسم و عنوان، نام هایی که موجب هتک حیثیت مقدسات اسلامی و مغایر با ارزش های والای انسانی بوده، اسامی زننده و مستحکم که موجب تحقیر اشخاص شده و همچنین نام های ن
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

فراوان ترین نام های ایرانیان خارج از کشور اعلام شد

موارد و مصادیق تغییر نام شامل اسامی مرکب ناموزون که عرفا یک نام محسوب نشده، عناوین یا ترکیبی از اسم و عنوان، نام هایی که موجب هتک حیثیت مقدسات اسلامی و مغایر با ارزش های والای انسانی بوده، اسامی زننده و مستحکم که موجب تحقیر اشخاص شده و همچنین نام های نامناسب با جنسیت فرد هستند.

بخش اجتماعی تبیان
فراوان ترین نام ایرانی در خارج

بهمن مشایخی مدیر کل امور هویتی ایرانیان خارج از کشور اظهار داشت: موارد و مصادیق تغییر نام شامل اسامی مرکب ناموزون که عرفا یک نام محسوب نشده، عناوین یا ترکیبی از اسم و عنوان، نام هایی که موجب هتک حیثیت مقدسات اسلامی و مغایر با ارزش های والای انسانی بوده، اسامی زننده و مستحکم که موجب تحقیر اشخاص شده و همچنین نام های نامناسب با جنسیت فرد هستند.

وی در ادامه گفت: در سال گذشته 5 نام نخست از حیث فراوانی از میان اسناد تنظیمی ایرانیان خارج از کشور به ترتیب شامل محمد،علی،حسین،احمد و حسن در بین پسران و فاطمه، مریم،سارا، زهرا و زینب در میان دختران است.

مشایخی تصریح کرد: اولین سند تنظیمی در کنسولگری بمبئی در سال 1308 به نام آقای عبدالحسین سپنتا و همچنین اولین سند هویتی در ایران به نام خانم فاطمه ایرانی در سال 1297 به ثبت رسیده است.

مدیر کل امور هویتی ایرانیان خارج از کشور بیان کرد: برابر بر تبصره ماده 15 قانون ثبت احوال مهلت اعلام ولادت 15 روز از تاریخ ولادت و همچنین وفات نیز 10 روز از تاریخ وقوع بوده که اعلام کننده واقعه شامل بستگان متوفی یا مراجع قانونی موظف به اعلام وقایع در مهلت تعیین شده به ثبت احوال هستند.


منبع: خبرگزاری باشگاه خبرنگاران

این مطلب صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر شده و محتوای آن لزوما مورد تایید تبیان نیست .