
ماجرای ساخت مدرسه علمیه حقانی و نقش شهید بهشتی و قدوسی در این مدرسه
شهید آیت الله بهشتی در جامعه آن روز خیلی مطرح است ولی آنهایی که شهید بهشتی و قدوسی را باهم دیدند، معتقد بودند شهید بهشتی دست نیافتنی است و با این حال اما در بعضی جهات آقای بهشتی از قدوسی استفاده می کرد این یعنی مرحوم شهید قدوسی شخصیتی شناخته شده ای نیست.

میزبانی مدرسه علمیه ای در اصفهان از گردشگران خارجی
گردشگری برخلاف تصور اشتباه عدهای، محدود به نشان دادن چهار الی پنج مکان نیست و در ایران مجموعهای زیبا و منشوری پر نور و متنوع از همه زیباییها چون فرهنگ، تمدن، معماری، موسیقی و زبان است و برای معرفی ایران باید از معرفی اعتقادات صحیح آغاز کرد و الا کار ناقصالخلقه و حداقلی اتفاق میافتد.

مدرسه علمیه مروی (تهران)
مدرسه علمیه مروی تهران از اولین مدارس علوم دینی شیعه قرن سیزده و چهارده هجری قمری است. تاریخ بنا در کتیبه، سال ۱۲۳۱ هجری قمری را نشان میدهد.

مدرسه علمیه جهانگیرخان (قم)
مدرسه جهانگیرخان یا جانیخان از مدرسه علمیه جهانگیرخان حوزوی در شهر قم است.

مدرسه علمیه حجتیه (قم)
مدرسه علمیه حجتیه (تأسیس ۱۳۲۱ش) از مدارس علوم دینی در قم است. این مدرسه که در مرکز شهر و در نزدیکی حرم حضرت معصومه(س) قرار دارد به دست سید محمد حجت کوه کمرهای تأسیس شد.

مدرسه علمیه عباسقلیخان (مشهد)
مدرسه عباسقُلیخان شامْلو، از بناهای تاریخی و از مدارس علوم دینی مشهد که توسط عباسقلیخان شاملو در عهد صفویه بنا شد.

مدرسه علمیه خیراتخان (مشهد)
مدرسه علمیه خیراتخان از مدارس علمیه مشهد که به نام بانی آن مشهور و در زمان حکومت شاه عباس دوم بنا شده است.

مدرسه علمیه نواب (مشهد)
مدرسه علمیه عالی نواب یا مدرسه صالحیه (تأسیس ۱۰۸۶ق از مدارس علمیه مشهور مشهد است که در ضلع شمالی بالا خیابان (نادری سابق و شیرازی فعلی) و در نزدیکی حرم امام رضا قرار دارد.

آشنایی با مدرسه فیضیه (قم)
مدرسه فِیضیّه، از مدارس مشهور حوزه علمیه قم که در کنار حرم حضرت معصومه (س) قرار دارد. قبل از توسعه حوزه علمیه قم و در سالهای دهه ۱۳۲۰ تا ۱۳۶۰ شمسی این مدرسه کانون اجتماع طلاب و استادان حوزه قم به شمار میآمد.

آشنایی با مدرسه علمیه حقانی (قم)
مدرسه حقّانی (مدرسه منتظریه)، از مدارس حوزه علمیه قم است که با هدف ایجاد تغییراتی در نظام آموزشی در سالهای پایانی دهه ۱۳۳۰ش تأسیس شد.

آشنایی با مدرسه علمیه آیتالله بروجردی (قم)
مدرسه علمیه آیتالله بُروجردی مشهور به مدرسه خان (تأسیس ۱۱۲۳ق) در ضلع شرقی آستانه حضرت فاطمه معصومه و جنب بازارچه معروف به گذرخان واقع شده است.

مدرسه علمیه میرزا جعفر (مشهد)
مدرسه میرزاجعفر از مدارس قدیمی و از بناهای تاریخی صفویه در شهر مشهد. این مدرسه که دارای معماری ویژهای است بنام واقف آن مشهور بوده و وقف طلاب علوم دینی شده است.

آشنایی با مدرسه علمیه ای در قلب خلیج فارس
مدیر (ع) مدرسه امام جعفرصادق (علیه السلام) قشم: ازسال ۸۶ دراین جزیره تاسیس و اکنون قریب به ۱۰۰طلبه دارد و درسه سال متوالی، رتبه اول جذب طلبه در استان هرمزگان را به خود اختصاص داده است.

مدرسه علمیه ای جامع در دیار نصف جهان با نظام آموزشی و برنامه های به روز
سیاست مؤسسین و بانیان مدرسه علمیه حضرت امام سجاد(ع) این بوده که مدرسه علمیهای جامع ساخته شود، به نحوی که تمامی احتیاجات طلاب را برآورده کند و طلبه نیازی به خارج شدن از محیط حوزه و درس را نداشته باشد...

معرفی مدرسه علمیه محمودیه شیراز با چهار و نیم قرن قدمت
معرفی مدرسه علمیه محمودیه شیراز با چهار و نیم قرن قدمت

آشنایی با مدرسه علمیه متفاوت در تبریز
مدرسه علمیه «سالار شهیدان» تبریز، با توجه به موقعیت محیطی و اجرای برنامه های فرهنگی تربیتی و نگاه متفاوت مدیر مدرسه به تربیت طلبه، به الگویی برای سایر مدارس علمیه تبدیل شده است...

رویکرد نوین یک مدرسه علمیه در عرصه پرورش و تربیت طلاب
مدرسه علمیه صاحب الزمان(عجل الله تعالی فرجه) اصفهان، وابسته به بنیاد علمی- فرهنگی هاد در رویکردی نو و ویژه، به ارائه مباحث مشاوره ای علمی و تربیتی گسترده با شیوه های نوین بین طلاب پرداخته است.

معرفی انجمن مجازی مباحثه
«انجمن مباحثه»، وابسته به مدرسه فقهی امام محمد باقر علیه السلام با هدف کمک به تعمیق و گسترش فقه و اصول در حوزه، در بستر اینترنت راه اندازی شده است و در سه بخش فقه، اصول و دانش های مرتبط (رجال، درایه، حدیث) فعال می باشد

مدرسه علمیه خان
وارد بازار تاریخی یزد که می شوی، چند قدمی جلوتر، درب چوبی بزرگی جلب توجه می کند که بر سر درب آن نوشته شده مدرسه علمیه خان، تأسیس 1186 هجری قمری.

وجه تسمیه مدرسه فیضیه چیست؟
بنا بر نقل متون معتبر تاریخی، بنای اولیه این مدرسه دینی، مربوط به قرن ششم هجری است که با نام مدرسه آستانه مشهور بوده است. بعدها در زمان صفوی تجدید بنا شده و در نیمه نخست قرن سیزدهم بنای مدرسه فیضیه جایگزین مدرسه آستانه شد.