در پایان مسابقات ژیمناستیک قهرمانی مردان آسیا در هیروشیمای ژاپن، عبدا... جامعی در خرک حلقه توانست به مدال برنز آسیا دست پیدا کند
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :
تاریخ : دوشنبه 1394/05/12 ساعت 10:35
کسب اولین مدال تاریخ ژیمناستیک
در پایان مسابقات ژیمناستیک قهرمانی مردان آسیا در هیروشیمای ژاپن، عبدا... جامعی در خرک حلقه توانست به مدال برنز آسیا دست پیدا کند.

در مرحله فینال رقابتهای ژیمناستیک قهرمانی مردان آسیا در هیروشیمای ژاپن، عبدا... جامعی در تک وسیله خرک حلقه و در بین 8 ژیمناست برتر با کسب امتیاز 14/675 توانست مدال برنز آسیا را به دست آورد تا اولین مدال تاریخ ایران در مسابقات آسیایی ژیمناستیک به ثبت برسد.
در همین وسیله سعیدرضا کیخا دیگر نماینده ایران با کسب امتیاز 14/575 چهارم شد. همچنین در دار حلقه هادی خنارینژاد با امتیاز 14/925 در جایگاه چهارم مسابقات ژیمناستیک قهرمانی مردان آسیا قرار گرفت.
بخش ورزشی تبیان
منبع : ایسنا