تبیان، دستیار زندگی
عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد و مدرس دوره های مدیریت روابط عمومی گفت: در حوزه روابط عمومی همانطور که از عنوان آن مشخص است نگاه باید مشارکت جو و مشارکت پذیر باشد .
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

نگاه به روابط عمومی ها باید مشارکت جو و مشارکت پذیر باشد

جلسه تخصصی مخاطب شناسی و شناخت مخاطبان ویژه مدیران روابط عمومی های صنعت نفت و گاز در شرق کشور

عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد و مدرس دوره های مدیریت روابط عمومی گفت: در حوزه روابط عمومی همانطور که از عنوان آن مشخص است نگاه باید مشارکت جو و مشارکت پذیر باشد .

به گزارش روابط عمومی، علی مختاری در جلسه تخصصی مخاطب شناسی و شناخت مخاطبان ویژه مدیران روابط عمومی های صنعت نفت و گاز در شرق کشور که به میزبانی شرکت پالایش گاز شهید هاشمی نژاد برگزار شد افزود: با توجه به اینکه بخش عمده ای از مخاطبان و مراجعه کنندگان به سازمان ها به خصوص سازمان های نفت و گاز مخاطبان تخصصی هستند، ارتباط برقرار کردن و تعامل برقرارکردن با آنها از روش های خاصی برخوردار است.

وی اظهارداشت: در این دوره تخصصی بخش عمده ای از مطالب در شناخت سنی، شناخت جنسیتی مخاطبان، شناخت رفتاری و روحی مخاطبان و همچنین حل تعارضی که ممکن است بین مخاطبان بخواهد صورت بگیرد ارائه شد.

مدرس دوره های مدیریت روابط عمومی تصریح کرد: روابط عمومی در حقیقت پل ارتباطی بین سازمان و مردم و همچنین پل ارتباطی بین کارشناسان و کارکنان با مدیران ارشد است و حل تعارضات بین کارکنان با هم، مدیران و مشکلات بین مجموعه بیرون از سازمان با خود سازمان، بخش عمده ای قانون های نانوشته ایی است که بر عهده روابط عمومی است.

مختاری با بیان اینکه روابط عمومی چشم بینا و گوش شنوا و زبان گویای سازمان است ادامه داد: روابط عمومی باید از ساختار قبلی، کم کم متحول شود و نگاه کارشناسان و مدیران سازمان ها به روابط عمومی از یک مجموعه ایی که در نظر داشته باشد بحث برگزاری مراسمات و تبلیغات را انجام بدهد خارج شود و به عنوان یک نهاد اثرگذار در تعیین استراتژی های فرهنگی سازمان و بخش عمده ایی در تعیین استراتژی های جامعه نقش خودش را پیدا کند.

این استاد دانشگاه خاطر نشان کرد: هر کدام از کارکنان روابط عمومی سرمایه هایی هستند که دارای تجربه و دانش و اندوخته های علمی هستند لذا نگاه مدیران روابط عمومی به کارشناسان نگاه استراتژیک و بلند مدت باشد و از کارکنان خود در حوزه های مختلف از کسب خبر تا انتقال اخبار، برگزاری همایش ها و در نهایت مدل تعالی سازمانی بتوانند استفاده کنند.

وی بیان داشت: یکی از ابزارهایی که می تواند در این راستا اثر گذار باشد بحث نظام پیشنهادات و در نهایت مدل مدیریت مشارکتی است و لذا توصیه می شود نگاه مدیران از مدیریت سنتی به مدیریت مشارکتی و تفویضی تغییر پیدا کند.

مختاری اضافه کرد: در حوزه روابط عمومی همانطور که از عنوان آن مشخص است نگاه باید مشارکت جو و مشارکت پذیر باشد.

وی یادآور شد: مدیران روابط عمومی صنعت نفت و گاز در شرق کشور که در این جلسه حضور داشتند مدیرانی خردمند و دارای تجربه بودند و مشارکت آنان در این جلسه نشان دهنده این موضوع بود.

تنظیم: هومن بهلولی