چگونه کسب و کار موفق داشته باشیم؟
دو گروه در تجارت وجود دارند؛ گروه اول که همیشه موفق میشوند و گروه دوم، علیرغم تلاش فراوان شکست میخورند و نمیتوانند جایگاه ایده آل خویش را کسب کنند. یافتن دلایل شکست و موفقیت، از دیرباز دغدغه تاجران بوده است. اما هیچ تاجری بدون یک برنامه ریزی هدفمند و ارزیابی راهکارهای مختلف، سرمایه خویش را به خطر نمیاندازد. چه عواملی موجب شکست و رکود اقتصادی میشوند؟
برای ارتقا و پیشرفت اهداف تجاری خود چه برنامه ای دارید؟
برای رسیدن به مرحله آرمانی و سود قطعی محصولات به چه ابزارهایی نیاز دارید و چه راهبردی را برای حل این معضل اتخاذ خواهید کرد؟ مثلاً مالک یک رستوران، پس از راه اندازی، ورود مشتریان و دریافت سودهای قطعی در پایان هرسال، به هدف اصلی خویش رسیده است، اما این راهبرد در دراز مدت نتیجه ای دربر نخواهد داشت.

یکی از ضروریترین مواد مورد نیاز برای همه ی فعالیتهای اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، هنری و ... کتابهای راهنما و دست نامهها هستند. وجود این قبیل کتابها، در کشورهای توسعهیافته، سالیان سال است که به امری بدیهی و در عین حال واجب تبدیل شده است. تقریباً همه ی صنوف مختلف صنعتی، بازرگانی، فرهنگی و هنری، دارای چندین کتاب راهنما هستند که علاقمندان به آنها را از زیر و بم کار آگاه میسازند. این کتابچهها با حجم کم خود، مهمترین و بهترین اطلاعات مورد نیاز را به مخاطب ارائه میدهند.
در کشور ما نیز چند سالی است که چنین کتابهایی _ هر چند اندک_ چاپ و منتشر میشود؛ اما هنوز هم جای کتابهای زیادی خالی است. برای مثال اگر کسی بخواهد یک شیرینیفروشی راه بیندازد، هنوز هیچ وسیلهای وجود ندارد که بتواند از طریق آن به چموخم بازار، مواد اولیه، فروش و... آگاه شود. شاید یکی از دلایلی که شرکتهای کوچک و بزرگی که تأسیس نشده منحل میشوند و یا مغازههایی که افتتاح نشده بسته میشوند، همین عدم آگاهی تأسیسکنندههای آنها از شرایط بازار و کسب وکار است؛ و مراجع، کتابها، مطبوعات تخصصی و سایتهایی هم که بتوانند شیوههای راهاندازی یک کسب وکار موفق را آموزش بدهند، به اندازه ی کافی وجود ندارد.
این کتاب با در نظر گرفتن چنین نیازی شکل گرفته است. به این امید که بتواند خلائی هر چند کوچک را پر کند. راهنمایی باشد برای همه ی کسانی که به دنبال راه انداختن کسب وکاری تازهاند. حجم کم این کتاب، اجازه ی پرداختن به همه ی ریزهکاریها را نداده است؛ بنابراین مولف کوشیده است با مراجعه به منابع مختلف، آنچه را که ضروریتر است در آن بگنجاند.
یکی از ضروریترین مواد مورد نیاز برای همه ی فعالیتهای اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، هنری و ... کتابهای راهنما و دست نامهها هستند. وجود این قبیل کتابها، در کشورهای توسعهیافته، سالیان سال است که به امری بدیهی و در عین حال واجب تبدیل شده است.
امیدواریم با این کار گامی هرچند کوچک در شکوفایی بیش از پیش اقتصاد خصوصی در کشورمان برداشته باشیم.
فهرست مطالب
مقدمه ی نویسنده
هدفگذاری در کسب وکار
فرآیند هدفگذاری
خصوصیات یک هدفگذاری خوب
چرا باید هدفگذاری کرد؟
رابطه ی بین هدف و انگیزه
هدف و رابطه ی آن با برنامهریزی
رابطه ی بین هدف و ارزیابی عملکرد
چگونه یک هدفگذاری مناسب داشته باشیم؟
برنامهریزی در کسب وکار
ایدههای بکرتان را برای خود نگه دارید
همه چیز را به همه کس نگویید
اهمیت برنامهریزی
دید بلندمدت داشته باشید
کار هوشمندانه به جای کار زیاد
چگونه اولویتهای شغلیمان را تعیین کنیم
ارتقاء مداوم مهارتها
ابزارهای کار قوی انتخاب کنید
ایجاد روابط لازم
نیازهای دیگران را بررسی کنید
با دیگران تبادل نظر کنید
برای برقراری ارتباط پیشقدم باشید
خودتان را بشناسید
در برقراری ارتباط مأیوس نشوید
ابتکار عمل در کسب وکار
قالبهای کهنه ی ذهنی را بشکنید
خلاقیت به خرج دهید
چگونه خلاقیت را در خود رشد دهید
موانع موفقیت در کسب وکار
تعریف مبهم موفقیت
عدم تشخیص مشتریان مناسب
ویژگیهای یک فروشنده ی خوب
یک برنامه ی بازاریابی طراحی کنید
فروش یک هنر است
مهارتهای فروش
شگردهای یک فروشندگی موفق
روش فلدمن
22 اصل اساسی در جذب مشتری
به مشتری لبخند بزنید
درس دوم
روشهای متفاوت جذب مشتری
از: حمید سفیدگر شهانقی
ناشر: ائلشن
دسته: خرد، ارتباطات، بازاریابی و فروش
تعداد صفحات: 104
زبان: فارسی
تاریخ انتشار: اردیبهشت 1393
شابک: 9789648880267
فرآوری : هانیه اخباریه بخش اقتصاد تبیان
منابع: کتاب راه- خبرگزاری بازر کار