تبیان، دستیار زندگی
اصفهان میزبان مسابقات ورزشیقهرمانی دانش‌آموزان سراسر کشورو مسابقات ورزشی بومی و محلی از 3 شهریورتا 12 شهریور است .
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

دانش آموزان اصفهانی رتبه های برتر ورزشی را به خود اختصاص دادند.

دانش آموزان اصفهانی رتبه های برتر ورزشی را به خود اختصاص دادند


اصفهان میزبان  مسابقات ورزشی قهرمانی دانش‌آموزان سراسر کشورو مسابقات ورزشی بومی و محلی  از 3 شهریورتا 12 شهریور است .


حسین داوری در نشست خبری گفت : مسابقات ورزشیقهرمانی دانش‌آموزان سراسر کشوردر دوره‌های مختلف تحصیلی با میزبانی 6 استان  مازنداران ،خراسان رضوی ،آذربایجان شرقی ،چهارمحال بختیاری ،مرکزی ،استان اصفهان 6 مرداد آغاز شده که در شهرهای دیگر به جز اصفهان دختران متوسطه نیز در این مسابقات شرکت می‌کنند.

وی در ادامه افزود: اصفهان میزبان  مسابقات ورزشی قهرمانی دانش‌آموزان سراسر کشورو مسابقات ورزشی بومی و محلی  از 3 شهریورتا 12 شهریور است .

وی با اشاره به مقا‌م‌هایی که اصفهان در استان‌های دیگر کسب کرده تصریح کرد: در بخش دختران، هندبال ابتدایی مقام اول، هندبال (متوسطه اول) مقام اول، والیبال (متوسطه اول) رتبه نخست، والیبال ابتدایی مقام سوم، فوتسال ابتدایی رتبه پنجم، دو و میدانی ابتدایی عنوان سوم و شنای ابتدایی رتبه چهارم را از اصفهان در شهرهای دیگر کسب کرده‌اند.

دبیرکل مسابقات با اشاره به رتبه‌های اصفهان در بخش پسران اضافه کرد: هندبال (متوسطه اول) رتبه اول، بسکتبال متوسطه (اول) رتبه نخست، بسکتبال متوسطه دوم رتبه اول، هندبال متوسطه دوم رتبه نخست، هندبال ابتدایی مقام اول، والیبال ابتدایی رتبه دوم را کسب کرده‌اند.

وی افزود: رشته‌های ورزشی در استان‌های دیگر برای دوره‌های مختلف تحصیلی مختلف در حال برگزاری است و اینگونه نیست که دختران متوسطه از این مسابقات حذف شده باشند .

تعامل فرهنگی دانش‌آموزان با دیگر استان‌ها مهم‌ترین هدف برگزاری مسابقات بومی محلی دانش‌آموزی سراسر کشور است.

وی در ادامه در زمینه برنامه های این دوره از مسابقات گفت : در این دوره از مسابقات بیشتر سعی داریم در زمینه آموزش شهروندی کار کنیم  که با توجه به این هدف ID  کارت جهت توزیع غذا برای دوره ابتدایی طرحی شده است .

معاون فرهنگی بازی‌های بومی محلی دانش‌آموزی سراسر کشور گفت: تعامل فرهنگی دانش‌آموزان با دیگر استان‌ها مهم‌ترین هدف برگزاری مسابقات بومی محلی دانش‌آموزی سراسر کشور است.

حسین عباسیان گفت : هدف برگزاری این دوره تنها صرف مسابقات نیست و تعامل فرهنگی که دانش‌آموزان با آداب و رسوم دیگر استان‌های کشور آشنا می‌شوند، از مهم‌ترین برنامه‌های این دوره از مسابقات است.

وی تصریح کرد: مهمترین برنامه این جشنواره بازدید دانش‌آموزان از میدان امام علی (ع) است و پس از آن در صورت همکاری اتوبوسرانی گردش عمومی در شهر را برای دیدن جاذبه‌های اصفهان برای دانش‌آموزان فراهم می‌کنیم.

عزت‌الله احمدی معاون فنی مسابقات بازی‌های بومی محلی قهرمانی دانش‌آموزی کشورگفت :  1509 نفر دانش‌آموز برای برگزاری این جشنواره به اصفهان می‌آیند تا در رشته‌های مختلف به رقابت بپردازند و در این میان 81 نفر از استان اصفهان در این مسابقات حضور دارند.

وی با بیان اینکه در کنار جشنواره برنامه‌های فرهنگی اجرا می‌شود، تصریح کرد: نمایشگاه دستاوردهای آموزش و پرورش در حوزه تربیت بدنی مدارس، صنایع دستی و جاذبه‌های گردشگری استان‌ها نیز برگزار می‌شود که برای هر استان نیز غرفه تعیین شده است.


منبع: خبرگزاری پانا

بخش سفیران تبیان