تبیان، دستیار زندگی
مشاور معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش گفت: نسبت به شرایط فعلی بازار کار یا تا 4 سال آینده در رشته‌های دانشگاهی باید به گروه رشته‌های «الف و ب» توجه کنیم؛ یعنی رشته‌هایی که خانواده‌ها متأسفانه کمتر به آن توجه می‌کنند.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

رشته‌های دانشگاهی اولویت‌دار 1404 برای دانش‌آموزان مشخص شد.

رشته‌های دانشگاهی اولویت‌دار 1404 برای دانش‌آموزان مشخص شد


مشاور معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش گفت: نسبت به شرایط فعلی بازار کار یا تا 4 سال آینده در رشته‌های دانشگاهی باید به گروه رشته‌های «الف و ب» توجه کنیم؛ یعنی رشته‌هایی که خانواده‌ها متأسفانه کمتر به آن توجه می‌کنند.


سید محسن حسینی ارسنجانی در خصوص انتخاب رشته رشته‌های تحصیلی که در حال حاضر توسط دانش‌آموزان دنبال می‌شود اظهار داشت: نسبت به شرایط فعلی بازار کار یا تا 4 سال آینده در رشته‌های دانشگاهی باید به گروه رشته‌های «الف و ب» توجه کنیم؛ یعنی رشته‌هایی که خانواده‌ها متأسفانه کمتر به آن توجه می‌کنند.

اولویت سال 1404 این رشته‌هاست و به چهار گروه تحصیلی دوره متوسطه مربوط می‌شود؛ از زمانی که بحث انرژی هسته‌ای در کشور مطرح شده است نیز مورد توجه قرار گرفته است و رتبه علمی کشور بر اساس این رشته‌ها تعیین می‌شود.

وی رشته‌های اولویت‌دار گروه «الف» را فناوری هوافضا، فناوری اطلاعات و ارتباطات، فناوری هسته‌ای، فناوری نانومیکرو، فناوری نفت و گاز، فناوری زیستی، فناوری زیست محیطی و فناوری نرم و فرهنگی برشمرد و گفت: اولویت سال 1404 این رشته‌هاست و به چهار گروه تحصیلی دوره متوسطه مربوط می‌شود؛ از زمانی که بحث انرژی هسته‌ای در کشور مطرح شده است نیز مورد توجه قرار گرفته است و رتبه علمی کشور بر اساس این رشته‌ها تعیین می‌شود

حسینی ارسنجانی با اشاره به رشته‌های اولویت‌دار گروه «ب» افزود حس‌گرهای شیمیایی، مگاترونیک، اتوماسیون و رباتیک،نیم رسانه‌ها، کشتی‌سازی، ‌مواد نو ترکیب، پلیمرها، اکتشاف و استخراج مواد،‌ پیش‌بینی و مقابله با زلزله، مقابله با سیل و پدافند غیرعامل از جمله این رشته‌هاست.

مشاور معاون آموزش متوسطه وزیرآموزش و پرورش گفت: دانش‌آموزانی که در رشته‌های ریاضی فیزیک و علوم تجربی تحصیل می‌کنند، می‌توانند رشته علوم انسانی را هم انتخاب کنند؛ اما دانش‌آموز رشته انسانی نمی‌تواند در رشته‌های ریاضی فیزیک و تجربی تحصیل کند.


منبع: خبرگزاری پانا

بخش سفیران تبیان