تبیان، دستیار زندگی
معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: شبکه های اجتماعی باید در آموزش و پرورش شبکه دانش باشد و به رشد و بالندگی دانش آموزان در زمینه های علمی کمک کند.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

ایجاد شبکه اجتماعی دانش برای رقابت با فیس بوک در سطح مدارس

ایجاد شبکه اجتماعی دانش برای رقابت با فیس بوک در سطح مدارس


معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: شبکه های اجتماعی باید در آموزش و پرورش شبکه دانش باشد و به رشد و بالندگی دانش آموزان در زمینه های علمی کمک کند.


حجت الاسلام و المسلمین محی الدین بهرام محمدیان افزود: فضای مجازی و ارتباط با فضای سایبری برای دانش آموزان، ورود به فضای مجازی، امروز برای آموزش و پرورش یک ضرورت و فرصت مطلوب است.

وی افزود: یکی از کاربرد های مهم فضای مجازی در آموزش و پرورش تنوع دادن به فضای یادهی، یادگیری، اطلاع رسانی و تربیتی در این وزارتخانه است.

رییس سازمان پژوهش و برنامه ریزی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: طی سالهای گذشته سند توسعه "فاوا" را در شورای عالی آموزش و پرورش تصویب کردیم که با شیب مختصری، توسعه شبکه مجازی را در آموزش و پرورش مبتنی بر این سند و سند تحول بنیادین وزرات آموزش و پرورش ایجاد خواهد کرد.

سیاست کلی در آموزش و پرورش باید پالایش فضای مجازی باشد به طوری که ایجاد شبکه ملی اینترانت یا همان اینترنت پاک را در اختیار دانش آموزان قرار دهد.

وی تصریح کرد: سیاست کلی در آموزش و پرورش باید پالایش فضای مجازی باشد به طوری که ایجاد شبکه ملی اینترانت یا همان اینترنت پاک را در اختیار دانش آموزان قرار دهد.

حجت الاسلام والمسلمین محمدیان خاطر نشان کرد: اعتقادی به ایجاد شبکه های اجتماعی مانند فیس بوک ، توییتر و ... در آموزش و پرورش ندارم اما می توان شبکه های دانش و تربیتی را در سطح مدارس کشور ایجاد کرد.

وی با بیان اینکه مدتی است شبکه های دانش در آموزش و پرورش راه اندازی شده اند گفت: اکنون شبكه‌ ملی مدارس ایران (رشد) از جمله شبکه های اجتماعی است که شاخه های دانش در آن طراحی شده و تالار های گفت و گو دارند.

رییس سازمان پژوهش و برنامه ریزی وزارت آموزش و پرورش یاد آورشد: منظور از شبکه های اجتماعی در آموزش و پرورش، باید شبکه های دانش باشد تا نوعی هم افزایی بین نخبگان صورت گیرد و به تولید دانش در آموزش و پرورش و بین دانش آموزان کمک کند.


منبع:خبرگزاری پانا

بخش سفیران تبیان