تبیان، دستیار زندگی
مدیر کل بهداشت روان وزارت بهداشت گفت: براساس بررسی انجام شده بین سال‌های ۲۰۳۰ تا ۲۰۵۰ افسردگی شایع ترین اختلال روانی در کل دنیا خواهد شد.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

حمله افسردگی به دنیا!


مدیر کل بهداشت روان وزارت بهداشت گفت: براساس بررسی انجام شده بین سال‌های 2030 تا 2050 افسردگی شایع ترین اختلال روانی در کل دنیا خواهد شد.

در جلسه شورای مدیران رادیو سلامت با مدیران وزارت بهداشت، علیرضا بهفر مدیر شبکه رادیویی سلامت به بیان خلاصه ای از وضعیت موجود پرداخته و بیان کرد: بر اساس رویکرد جدید تقسیم بندی شبکه به پنج گروه برنامه ساز سلامت جسم و پیشگیری، سلامت روان و خانواده، سلامت اجتماعی، سلامت و تفریحات و سلامت معنوی و سبک زندگی سالم تغییر یافته است.

افسردگی

در ادامه دماری مدیرکل بیماری‌های غیر واگیر وزارت بهداشت با بیان اینکه بر اساس دانش روز 50 درصد سرطان‌ها قابل اجتناب است، اظهار کرد: با توجه به آمارهای موجود 70 درصد بیماری، مربوط به حوزه بیماری‌های غیر واگیر است، که این 70 درصد شامل 7 الی 8 ریز فاکتور از قبیل تحرک فیزیکی، رژیم غذایی، فشارخون، قند و چربی بالا است که اگر به نحو مطلوب در رادیو سلامت روی آنها تاکید شود می‌تواند بخشی از سواد سلامت مردم را بهبود بخشید.

ارتقاء سواد سلامت مردم (کاری تیمی است که با ارتباطات مستمر محقق می شود)، ایجاد خدمت مستقیم به مردم (معاینه افراد و ضمینه شدن کارت عامل خطر در دفترچه‌های بیمه)، همکاری‌های بین بخشی (تولید برنامه‌های چالشی و درگیر کردن دستگاه‌های مرتبط) از جمله راهکارهای بود که دماری در حوزه  بیماری‌های غیر واگیر مطرح کرده است.

بر اساس این گزارش، حاجبی، مدیر کل بهداشت روان وزارت بهداشت با بیان اینکه بر اساس بررسی انجام شده تا سال 2050-2030 افسردگی شایع ترین اختلال روانی در کل دنیا خواهد بود، خاطرنشان کرد: برنامه سازی بر اساس محورهای موضوعی، تهیه برنامه‌های مبتنی بر موضوعاتی از قبیل سلامت جنسی، آموزش مسائل جنسی، روان شناسی جرم، تولید برنامه‌های چالشی در خصوص پوشش بیمه‌ای بیماران اختلال روانی و تولید برنامه‌های رادیو سلامت بر اساس نیازسنجی از جمله راهکارهای پیشنهادی در حوزه سلامت روان است.

به گزارش روابط عمومی شبکه رادیویی سلامت، در پایان این نشست دو طرف اظهار امیدواری کردند با افزایش تعامل و همکاری‌ها راهکارهایی به منظور ارتقاء برنامه‌ها اتخاذ شود تا به افزایش سلامت جامعه دست یابند.

دماری مدیرکل بیماری‌های غیر واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور به همراه حاجبی مدیر کل بهداشت روان و موسوی مدیر روابط عمومی معاونت بهداشتی وزارت بهداشت با علیرضا بهفر مدیر شبکه رادیویی سلامت و مدیران این شبکه رادیویی دیدار و گفت‌وگو کردند.

با توجه به آمارهای موجود 70 درصد بیماری، مربوط به حوزه بیماری‌های غیر واگیر است، که این 70 درصد شامل 7 الی 8 ریز فاکتور از قبیل تحرک فیزیکی، رژیم غذایی، فشارخون، قند و چربی بالا است که اگر به نحو مطلوب در رادیو سلامت روی آنها تاکید شود می‌تواند بخشی از سواد سلامت مردم را بهبود بخشید

همکاری بسیج پزشکی با رادیو سلامت

نشست هم اندیشی مسئولان سازمان بسیج جامعه پزشکی نیز با مدیران شبکه رادیویی سلامت با حضور سردار علی نازلی رئیس مجمع ناشران دفاع مقدس و معاون نشر ادبیات سازمان حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس سپاه و بسیج ، نظام الدین معاون فرهنگی بسیج جامعه پزشکی، علیرضا بهفر مدیر شبکه رادیویی سلامت و مدیران این شبکه رادیویی برگزار شد.

بهفر مدیر شبکه رادیویی سلامت ضمن تأکید بر لزوم زنده نگه داشتن یاد و خاطره رزمندگان بویژه رزمندگان و شهدای جامعه پزشکی افزود: با برنامه «سپیدجامگان آسمانی» در این مدت یاد و خاطره شهدا را و با برنامه «یاد یاران» یاد و خاطره رزمندگان جامعه پزشکی گرامی داشتیم؛ اما این مقدار نسبت به کثرت رزمندگان جامعه پزشکی کافی نیست و باید از گنجینه خاطرات ارزشمند رزمندگان جامعه پزشکی استفاده کرد و آن را تقدیم نسل های جوان نمود.

همچنین سردار علی نازلی رئیس مجمع ناشران دفاع مقدس و معاون نشر ادبیات سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس سپاه و بسیج ضمن سخنانی اظهار کرد: باید در این زمینه سازمان‌ها و نهادهای مرتبط به صورت عملی وارد عمل شوند تا بتوانیم به این امر مهم دست یابیم.

بخش اجتماعی تبیان

منبع : تسنیم