نرم افزارهای ریکاوری، تا حد خیلی زیادی به کمک کاربران سیستم‌ها آمده‌اند و نگرانی آن‌ها را از بابت پاک شدن فایل‌ها راحت کرده‌اند. اما این مزیت نرم افزارهای ریکاوری، در برخی موارد هم برای شما بسیار خطر آفرین است.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

حذف اطلاعات شخصی، قبل از فروش رایانه


نرم افزارهای ریکاوری، تا حد خیلی زیادی به کمک کاربران سیستم‌ها آمده‌اند و نگرانی آن‌ها را از بابت پاک شدن فایل‌ها راحت کرده‌اند. اما این مزیت نرم افزارهای ریکاوری، در برخی موارد هم برای شما بسیار خطر آفرین است.


در این مقاله، راهکاری را به شما آموزش می‌دهیم که این خطر را از بین می‌برد. برای مثال، شما وقتی که می‌خواهید سیستم خود را بفروشید، اطلاعات شخصی خود را پاک می‌کنید و در ظاهر مشکلی از نظر به خطر افتادن اطلاعات شخصی وجود ندارد، در حالی که خریدار می‌تواند پس از خرید سیستم شما، با نرم افزارهای قدرتمند ریکاوری، اطلاعات شخصی شما را بازگرداند و به آن‌ها دسترسی داشته باشد.

حال ما در این مقاله تصمیم گرفتیم به شما یک راه کار در دو ویندوز 7 و 8 كه قابل اجرا می‌باشد را آموزش دهیم که نگرانی بازیابی اطلاعات شما را از بین می‌برد.

- در این روش شما فایل‌های خود را encryption می‌کنید که اگر در آینده، این فایل‌ها پاک شود دیگر قابل بازیابی نخواهند بود.

- پس دقت کنید که این کار را در زمانی انجام دهید که در صورت پاک شدن فایل‌ها به دنبال بازیابی آن‌ها نباشید. بر روی فایل (یا فولدر) مورد نظر خود راست کلیک کنید و Properties را انتخاب کنید.

حذف اطلاعات شخصی، قبل از فروش رایانه

- سپس در پنجره جدید بر روی Advanced کلیک کنید.

حذف اطلاعات شخصی، قبل از فروش رایانه

- در پنجره جدید گزینه مشخص شده را تیک بزنید و بر روی Ok کلیک کنید.

حذف اطلاعات شخصی، قبل از فروش رایانه

- در پنجره قبلی بر روی Ok کلیک کنید.

حذف اطلاعات شخصی، قبل از فروش رایانه

- اگر شما در حال encryption کردن فولدر باشید، پس از زدن Ok پنجره زیر برای شما نمایش داده می‌شود. که گزینه اول را انتخاب و Ok را بزنید.

حذف اطلاعات شخصی، قبل از فروش رایانه

- و اگر در حال encryption کردن فایل هستید، پنجره زیر برای شما نمایش داده می‌شود که گزینه دوم را انتخاب و Ok را بزنید.

حذف اطلاعات شخصی، قبل از فروش رایانه

در نسخه جدید ویندوز، مایکروسافت قابلیت جدیدی به آن اضافه کرده است تحت عنوان Reset که شما در هنگام فروش سیستم خود می‌توانید از این قابلیت استفاده کنید. این قابلیت، تنظیمات و اطلاعات درایو ویندوز شما را به حالت و زمانی که ویندوز را نصب کرده‌اید برمی‌گرداند. البته نکته‌ای در مورد استفاده از این قابلیت وجود دارد. برای استفاده از این قابلیت، باید حتماً پس از نصب ویندوز 8 و قبل از اینکه اطلاعات شخصی خود را به ویندوز جدید انتقال دهید، این قابلیت را فعال کنید.

- برای استفاده از قابلیت Reset مراحل زیر را دنبال کنید.

حذف اطلاعات شخصی، قبل از فروش رایانه

حذف اطلاعات شخصی، قبل از فروش رایانه

حذف اطلاعات شخصی، قبل از فروش رایانه

- علاوه بر روش‌های بالا، شما می‌توانید از نرم افزار حذف فایل‌ها به صورت دائم استفاده کنید. از جمله این نرم افزارها HardWipe و XL Delete هستند.

برای بزرگ‌نمایی تصاویر، بر روی آن‌ها كلیك نمایید.


باشگاه کاربران تبیان - ارسالی از: میثم ومپایر

برگرفته از انجمن: کامپیوتر