تبیان، دستیار زندگی
هیچ‌کس نمی‌تواند دوباره جوان شود، ولی می‌توان باز هم مثل یک جوان زندگی کرد، با همان انرژی، متابولیسم و توانایی انجام هر کاری که فکرش را بکنید!
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

گام‌هایی برای مبارزه با پیری جسم و روح


هیچ‌کس نمی‌تواند دوباره جوان شود، ولی می‌توان باز هم مثل یک جوان زندگی کرد، با همان انرژی، متابولیسم و توانایی انجام هر کاری که فکرش را بکنید!


نشاط و تفریح در زندگی ، تفریح از دیدگاه اسلام (1)

دوباره جوان شوید

کارولینا آدامزمیلر نویسنده کتاب «بهترین زندگی را برای خود بسازید» می‌گوید: کاملاً مطمئن باشید که می‌توانید خوش‌بینی و احساس جوانی که در 21 سالگی خود داشتید را دوباره تجربه کنید. در حقیقت، بدست آوردن دوباره آن احساسات، شما را به سمت یک زندگی سالم‌تر و شادتر در درازمدت هدایت می‌کند .این اقدامات ساده را برای بازگرداندن ساعت درون خود به عقب، جهت رسیدن به اوج جوانی انجام دهید.

خوب بخوابید

خواب کافی داشتن، بهترین نکته برای برگرداندن سرزندگی انسان است. تنها زمانی که در خواب هستیم، بدن ما می‌تواند انرژی از دست رفته را دوباره بازپس گیرد. خوابیدن به بدن و مغز انسان کمک می‌کند تا به جنب و جوش بیافتد.

برای جبران کمبود خواب، سعی کنید که زودتر به بستر خواب بروید تا 8 ساعت کامل چشمانتان استراحت کند (برنامه‌های تلویزیون را از برنامه زندگی خود حذف کنید و حتی ظرف‌ها را هم در سینک ظرف‌شویی رها کنید). بعد از 6 هفته، اگر این کارها را مستمر انجام دهید، می‌بینید که تبدیل به یک عادت سالم و پایدار می‌شود و تغییراتی را مشاهده خواهید کرد (انرژی بیشتری خواهید داشت و تیرگی دور چشم، کمتر می‌شود)

غذاهای احیا کننده بخورید

همین‌طور که سعی دارید کمبود خواب را جبران کنید، غذاهای احیا کننده را هم فراموش نکنید. با خوراکی‌های سالم غذا را شروع کنید. هر وعده غذایی را با سبزیجات یا میوه و یا یک لیوان بزرگ آب شروع کنید. شروع کردن با ویتامین‌ها و آنتی اکسیدان موجود در میوه‌ها و سبزیجات، به شما احساس سرزندگی و طراوت می‌دهد.

همیشه هم لازم نیست که دسر را از غذا حذف کنید. تا زمانی که 90% غذاهایی که میل می‌کنید غذاهایی سالم هستند، می‌توانید برای بقیه 10% به خود آزادی بیشتری بدهید. مثلاً وقتی که یک بستنی می‌خورید، سعی کنید که درست مثل زمان کودکی از خوردن آن لذت ببرید.

قدرتتان را زیاد کنید

انجام دادن ورزش‌های قدرتی به طور صحیح به شما این حس را می‌دهد که انگار 10، 20 و یا حتی 30 سال جوانتر شده‌اید. وقتی که این ورزش‌ها به درستی انجام شوند، رشته‌های باریک عضلانی که باعث قوی شدن عضلات می‌شوند، در ماهیچه‌ها تشکیل می‌گردد. قوی کردن عضلات بدن، میزان استقامت بدن را زیاد کرده و از بروز برخی صدمات، شما را مصون نگه می‌دارد.

پزشکان پیشنهاد می‌کنند که در ورزش، بیشتر روی عضلات نواحی پایینی و مرکزی بدن تمرکز داشته باشیم. موقع ورزش کردن از دمبل‌ها استفاده کنید و یا ترکیبی از وزنه و دو سرعت و ورزش‌هایی برای تقویت عضلات ساق پا انجام دهید. دو یا سه بار در هفته این ورزش‌ها را انجام دهید. خیلی طول نمی‌کشد که شما به آن 20 ساله‌هایی که در باشگاه‌های ورزشی کار می‌کنند برسید.

شادابی

کمی خاص باشید

خاص بودن، کلید طلایی جوان بودن نیست، ولی باید سعی کنید که مواظب ظاهر خود باشید. افزایش شادابی پوست، مو و بدن خود، به شما حس جوانی و اعتماد به نفس بالاتری می‌دهد.

شوک درمانی

حتی اگر تغذیه مناسب و قدرت بدنی خوب دارید و از کرم‌های مناسبی برای پوست استفاده می‌کنید، انجام همگی این کارها به طور روزانه و در کنار هم بعد از مدتی، کسالت‌آور می‌شوند. چون مغز همیشه به سمت نوآوری گرایش دارد. برای اینکه احساس جوانی بکنید، باید این کارها را همراه با نوآوری و چیزهای تازه‌تری همراه کنید.

اسم این کار، شوک درمانی است، اما به همان بدی که اسمش به نظر می‌رسد نیست. فقط در حد ایجاد تغییراتی در روند معمولی زندگی، مثل رفتن به رستوران‌های جدید و یا با یافتن مسیر جدیدی برای رسیدن به سینمای محله خود، می‌توانید این نوآوری را در برنامه روزانه خود اعمال کنید.

مثبت نگر باشید

طبیعی است که نسبت به 18 سالگی‌تان، افکارتان کمی تیره باشد. از آنجایی که گذشت زمان همراه خود، وقایع تلخی همراه دارد (بلایای طبیعی، طلاق، از دست دادن شغل). به همین خاطر است که قدم اصلی برای داشتن حس جوانی، این است که افکار منفی را از خود دور کنیم.

هدف ما این نیست که وقایع ناخوشایند زندگی را انکار کنیم، اما بهتر است روی وقایع خوب زندگی تمرکز بیشتری داشته باشیم. به طور مثال، اگر پرواز شما برای یک تعطیلات تأخیر دارد، فقط به این فکر کنید که شما در راه رسیدن به مقصد قرار دارید. پرورش حس خوش‌بینی در خود، به شما انرژی مثبت تزریق می‌کند تا انگیزه‌ای شود برای کارهایی که در جوانی انجام می‌دادید.

منبع: آی بانو


باشگاه کاربران تبیان - ارسالی از: mo_1443

برگرفته از گروه: سلامت و بهداشت جامعه