تبیان، دستیار زندگی
کشور های عربی به دنبال تصویب قطعنامه ای علیه رژیم صهیونیستی بودند که طبق انتظار متاسفنه این قطعنامه با مخالفت غربی ها روبرو شد.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

قطعنامه علیه رژیم صهیونیستی به کجا رسید؟


کشور های عربی به دنبال تصویب قطعنامه ای علیه رژیم صهیونیستی بودند که طبق انتظار متاسفنه این قطعنامه با مخالفت غربی ها روبرو شد.

کشورهای عربی به دنبال تصویب قطعنامه علیه برنامه هسته ای اسرائیل

رمزی عزالدین رمزی نماینده اتحادیه عرب در آژانس بین المللی انرژی اتمی گفته بود با وجود اعمال فشار غرب، كشورهای عرب در تلاشند تا بیانیه ای در انتقاد از اسرائیل به خاطر در اختیار داشتن زرادخانه اتمی از تصویب نشست سالانه این آژانس بگذرانند.

رژیم صهیونیستی

رمزی به خبرگزاری رویترز گفت:  دنیا باید بداند كه اسرائیل نقشی سازنده ایفا نمی كند و دارای توانمندی (هسته ای) است.

رمزی با اشاره به توافق سال 2010 قدرت های بزرگ جهانی برای برگزاری كنفرانسی به منظور تهیه مقدمات ایجاد خاورمیانه ای عاری از تسلیحات كشتار جمعی، گفت، ما در تهیه مقدمات برگزاری این كنفرانس جدی و سازنده عمل كردیم، اسرائیلی ها برای خرید زمان و تعلل در تلاشند. ما هیچگاه به این اندازه جدی نبودیم.

به گزارش رویترز، در صورت تصویب این بیانیه در نشست سالانه آژانس بین المللی انرژی اتمی، از رژیم صهیونیستی خواسته می شد به معاهده جهانی مقابله با تسلیحات هسته ای بپیوندد و تاسیسات هسته ای خود را تحت نظارت آژانس بین المللی انرژی اتمی قرار دهد.

آمریكا اعلام كرد كه این كار به تلاش های دیپلماتیك برای ایجاد خاورمیانه ای عاری از تسلیحات كشتار جمعی لطمه می زند و رژیم صهیونیستی از این اقدام به عنوان ضربه ای جدی به تلاش ها برای برگزاری مذاكرات مربوط به امنیت منطقه یاد كر.   و در نهایت این بیانیه با مخالفت غربی ها  روب رو شد.

واکنش افخم به مخالفت غربی‌ها با قطعنامه ضد رژیم صهیونیستی

سخنگوی وزیر امور خارجه گفت: رای مخالف کشورهای غربی به قطعنامه مطرح شده در کنفرانس عمومی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره رژیم صهیونیستی نشان دهنده تداوم اعمال استاندارد دوگانه در مواجهه با سلاح‌های کشتار جمعی است.

«مواضع اصولی ایران در منع گسترش سلاح‌های کشتار جمعی و عاری‌سازی خاورمیانه از هرگونه سلاح کشتار جمعی کاملا صریح و روشن است

مرضیه افخم درباره رای نیاوردن قطعنامه مطرح شده درباره سلاح‌های کشتار جمعی رژیم صهیونیستی به علت مخالفت کشورهای غربی خاطرنشان کرد: مستثنی کردن رژیم صهیونیستی از قوانین و مقررات مربوط به منع سلاح‌های کشتار جمعی، تاثیرات منفی در روند جلوگیری از اشاعه این تهدید جهانی دارد.

وی با تاکید بر این‌که «مواضع اصولی ایران در منع گسترش سلاح‌های کشتار جمعی و عاری‌سازی خاورمیانه از هرگونه سلاح کشتار جمعی کاملا صریح و روشن است» تصریح کرد: رژیم صهیونیستی به هیچ یک از پیمان‌های منع گسترش سلاح‌های کشتار جمعی نپیوسته و برنامه مخفی سلاح هسته‌یی این رژیم خارج از هرگونه نظارت بین‌المللی خطر جدی برای کشورهای منطقه و جهان است و لازم است جامعه جهانی مسوولانه با آن برخورد کند.

فرآوری : عطالله باباپور

بخش سیاست تبیان


منابع : الف/ ایسنا/ ایرنا