تبیان، دستیار زندگی
مدیرکل مدارس شاهد و ایثارگر آموزش و پرورش با بیان اینکه امسال 1363 مدرسه فعالیت خواهند داشت، گفت: مجوز 63 مدرسه جدید برای مهر 91 صادر شده است.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

شهریه مدارس شاهد در سال تحصیلی جدید

شرایط ورود به مدارس شاهد

شهریه مدارس شاهد در سال تحصیلی جدید/ شرایط ورود به مدارس شاهد

مدیرکل مدارس شاهد و ایثارگر آموزش و پرورش با بیان اینکه امسال 1363 مدرسه فعالیت خواهند داشت، گفت: مجوز 63 مدرسه جدید برای مهر 91 صادر شده است.


مریم خلیل وند با بیان اینکه تعداد مدارس شاهد نسبت به سال گذشته 4.6 درصد افزایش یافته است، گفت: 1300 مدرسه سال گذشته فعالیت داشتند و امسال برای 63 مدرسه جدید مجوز صادر کردیم و چنانچه این مدارس مطابق با ضوابط و شرایط اعلام شده باشند، می توانند با تاسیس مرکز آموزشی فعالیت خود را از مهرماه آغاز کنند.

وی افزود: از 13 هزار و 118 کلاس درس مدارس شاهد، 7465 کلاس که معادل 50 درصد کلاس هاست، هوشمند شده و یکی از برنامه های مدارس شاهد، توسعه کیفی برنامه هاست و با محور فرهنگی و تربیتی فرزندان شاهد و ایثارگر برنامه های خود را تدوین می کند.

به گفته مدیرکل مدارس شاهد و ایثارگر آموزش و پرورش، معلمان و نیروهایی که در این مدرسه به کار گرفته می شوند، ترجیحا از بین ایثارگران هستند و علاوه بر اینکه باید علاقه مند به تدریس در این مدارس باشند، باید از توان علمی بالایی نیز برخوردار باشند.

خلیل وند با اشاره به شهریه مدارس شاهد در سال تحصیلی جدید نیز گفت: برای مقطع ابتدایی حداقل 220 تا 350 هزار تومان، در مقطع راهنمایی 250 تا 400 هزار تومان و در مقطع متوسطه و هنرستان نیز 300 تا 500 هزار تومان حداقل و حداکثر شهریه ای است که برای مدارس شاهد تعیین شده است.

به گفته وی، این شهریه ها در مناطق و استان های مختلف متفاوت است و ممکن است در برخی از شهرها حتی کمتر از حداقل شهریه نیز دریافت شود.

این مدارس مختص به دانش آموزان خانواده شاهد و ایثارگر است و دانش آموزان غیرشاهد در صورت دارا بودن شرایط عمومی و بر حسب امتیازبندی که برای آنها در نظر گرفته شده می توانند در این مدارس تحصیل کنند.

مدیرکل مدارس شاهد و ایثارگر آموزش و پرورش درباره نحوه پرداخت شهریه ها نیز گفت: 40 درصد از مبلغ شهریه تعیین شده ثابت است و 60 درصد آن مربوط به سرانه و فوق برنامه هاست و از این رو فرزندان فرهنگیان و همچنین جانبازان 25 درصد به بالا، شهریه 40 درصد شهریه ثابت را پرداخت نمی کنند و تنها 60 درصد شهریه مدرسه از آنها اخذ می شود.

خلیل وند درباره شرایط ورود به مدارس شاهد نیز گفت: این مدارس مختص به دانش آموزان خانواده شاهد و ایثارگر است و دانش آموزان غیرشاهد در صورت دارا بودن شرایط عمومی و بر حسب امتیازبندی که برای آنها در نظر گرفته شده می توانند در این مدارس تحصیل کنند.

به گفته وی، بر این اساس فرزندان جانباز با حداقل 20 درصد از کارافتادگی، فرزندان و جانبازان 25 تا 49 درصد متوفی، دانش آموز جانباز، فرزند جانباز 25 تا 49 درصد، فرزند جانباز تا 25 درصد، خواهر و برادر شهید و جانباز 70 درصد و بالاتر، نوه شهید و نوه جانباز 70 درصد و بالاتر، فرزند جهادگر و رزمنده بسیجی، فرزند رزمنده نظامی یا وظیفه، فرزند همسر شهید، خواهرزاده یا برادرزاده شهید و جانباز بالای 70 درصد، نوه آزاده و جانباز 50 تا 69 درصد جزو اولویت های ایثارگری هستند که در مدارس شاهد ثبت نام می شوند.

مدیرکل مدارس شاهد و ایثارگر آموزش و پرورش ادامه داد: همچنین دانش آموزان حافظ قرآن کریم و دانش آموزان رتبه های اول تا سوم مسابقات سالانه حف1 مفاهیم و قرائت قرآن و نهج البلاغه در سطح منطقه، استان و کشور، فرزند کارمند رسمی بنیاد شهید یا آموزش و پرورش شاغل یا بازنشسته در طرح شاهد و ایثارگر، فرزند کارمند رسمی آموزش و پرورش (شاغل یا بازنشسته)، فرزند کارمند رسمی سازمان یا ادارات بنیاد شهید و امور ایثارگران و همچنین امتیاز علمی دانش آموزان نیز سایر اولویت هایی است که برای ورود به مدارس شاهد در نظر گرفته شده است.


منبع: خبرگزاری ایسنا

بخش سفیران تبیان