تبیان، دستیار زندگی
معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش مازندران از تحت پوشش قرار گرفتن 2 هزار و 800 دانش آموز مرزی در 1800 مدرسه عادی مازندران خبرداد .
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

تحت پوشش قرار گرفتن 2 هزار و 800 دانش آموز مرزی در 1800 مدرسه عادی مازندران

تحت پوشش قرار گرفتن 2 هزار و 800 دانش آموز مرزی در 1800 مدرسه عادی مازندران


معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش مازندران از تحت پوشش قرار گرفتن 2 هزار و 800 دانش آموز مرزی در 1800 مدرسه عادی مازندران خبرداد .


منیره موحدی معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش مازندران ، با بیان این كه 2800 دانش آموز دیر آموز (مرزی)در  هزار و 800 مدرسه استان تحت پوشش قرار دارند و مشغول به تحصیل هستند گفت: این افراد دانش آموزانی هستند كه به مراتب كمتری نسبت به كودكان عادی یاد می گیرند و از نظر هوشی اندكی از حد متوسط (عادی) پائین تر هستند و برای موفقیت نیاز به آموزش های جبرانی  و حمایت های تكمیلی دارند كه به اصطلاح ، كودكان دیر آموز (مرزی) شناخته می شوند.

معاون آموزش ابتدایی استان با بیان این كه روش های معمولی تدریس پاسخ گوی نیاز های كودكان دیر آموز برای رسیدن به پیشرفت و موفقیت نیست تصریح كرد: آموزش این عزیزان، همكاری مستمر والدین و معلمین را می طلبد .

مدرسین با موضوعاتی همچون شناخت كودكان استثنایی و طبقه بندی هوش كودكان ، ویژگی دانش آموزان مرزی ، تكنیك ها وراهبرد های آموزشی (عملی و كاربردی) ، آموزش ریاضی به كودكان دیر آموز و آموزش مهارت های ارتباطی و اجتماعی آشنا شدند.

وی در ادامه اظهار داشت :هر دانش آموزی قادر به یادگیری است منتهی نه همان روز و نه همان روش ؛ چرا كه با كمی دقت و تامل در خلقت انسان ها در می یابیم كه هیچ دو انسانی مانند یك دیگر نیستند و از آن جا كه این دانش آموزان با تفاوت در ابعاد مختلف جسمی ،ذهنی و رفتاری قادر نیستند با همكلاسی های خود به رقابت بپردارند در نتیجه  ناموفق هستند و در اكثر موارد منجر به ترك تحصیل این دانش آموزان می گردد كه لزوم برنامه ریزی را از سوی ما برای این عزیزان می طلبید.

سركار خانم موحدی با بیان این كه درسال تحصیلی 92-91 كارگاه تربیت مدرس میانی برای توانمندسازی معلمان در آموزش مداخله ای ویژه ی دانش آموزان مرزی، دراردوگاه شهدای دانش آموزی بادله ساری بر گزار  گردید افزود: مدرسین با موضوعاتی همچون شناخت كودكان استثنایی و طبقه بندی هوش كودكان ، ویژگی دانش آموزان مرزی ، تكنیك ها وراهبرد های آموزشی (عملی و كاربردی) ، آموزش ریاضی به كودكان دیر آموز و آموزش مهارت های ارتباطی و اجتماعی آشنا شدند.

معاون آموزش ابتدایی در پایان اظهار كرد : ما بر این باور هستیم كه توجه به آموزش مداخله ای این گروه از دانش آموزان می تواند شرایطی را فراهم نماید تا در محیط مطلوب وغنی ،بهتر وسریع تر پیشرفت كنند.


منبع :خبرگزاری پانا

بخش سفیران تبیان