کسب و کار جدید هکر ها!
این روزها هکرهای اینترنتی روشهای جدیدی برای کسب درآمد پیدا کردهاند که از جمله آنها فروش اطلاعات کشورهای رقیب به یکدیگر است.
این روزها هکرهای اینترنتی روشهای جدیدی برای کسب درآمد پیدا کردهاند که از جمله آنها فروش اطلاعات کشورهای رقیب به یکدیگر است.
به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، این هکرها با یافتن حفرههای امنیتی در رایانههای دولتی در یک کشور خاص اطلاعات مربوط به آنها را به کشور متخاصم میفروشند و از این راه پول های کلانی به جیب می زنند.
این کسب و کار نسبتا جدید با توجه به علاقه دولتها به جاسوسی سایبری از یکدیگر روز به روز در حال گسترش است. به عنوان مثال در جزیره مالت در قاره اروپا دو هکر 32 و 28 ساله به نام های لوییجی اوریما و دوناتو فرانه زندگی میکنند که با همکاری هم شرکتی به نام ReVuln را برای این نوع فعالیتهای هکری تاسیس کرده اند، البته آنها از افشای نام مشتریانشان پرهیز میکنند.
این هکرها تا چند سال قبل جزییات فنی آسیبپذیریهای شناسایی شده را به شرکتهای بزرگی همچون مایکروسافت و اپل میفروختند تا آنها این نوع آسیبها را برطرف کنند. اگر چه شرکتهای یاد شده در سالهای اخیر مبالغی که برای کشف این نوع آسیبپذیریهای نرم افزار پرداخت میکنند افزایش دادهاند، اما کشورهایی که علاقمند به یافتن آسیبپذیری رایانههای حساس واقع در کشورهای رقیب هستند مبالغ بسیار بیشتری برای این نوع جاسوسیها پرداخت میکنند.
این هکرها تا چند سال قبل جزییات فنی آسیبپذیریهای شناسایی شده را به شرکتهای بزرگی همچون مایکروسافت و اپل میفروختند تا آنها این نوع آسیبها را برطرف کنند
کشورها مدعی هستند برای حفاظت از خود باید آسیب پذیری های نرم افزاری و سخت افزاری در کشورهای رقیب را بیابند. اما تداوم این روند به گسترش ناامنی موجب می شود. بررسی ها نشان می دهد ایالات متحده یکی از بزرگترین خریداران این نوع اطلاعات هکری است، اما رژیم صهیونیستی، بریتانیا، روسیه، هند و بزریل هم به خرید این نوع اطلاعات علاقه نشان میدهند.
بخش ارتباطات تبیان
منبع: افتانا