درخشش دانش آموزان نیشابوری در مسابقات کشوری فرهنگی هنری

کارشناس مسئول فرهنگی و هنری نیشابور از برتری تنها نماینده گان استان خراسان رضوی در مسابقات فرهنگی و هنری کشور خبر داد.
علیرضا جمعه زاده افزود: در رشته ی ادبی و پژوهشی مسابقات فرهنگی هنری کشور دانش آموزان امیر رضا صافحیان و امیر حسین فراستی به صورت مشترک رتبه ی اول را ازآن خود کردند.
وی افزود: در مرحله ی اول این مسابقات بالغ بر 200 اثر به دبیر خانه ی جشنواره راه یافت که از این تعداد آثار برگزیده از هر شهرستان 18 اثر به مرحله ی مقدماتی راه یافت و در مرحله ی مقدماتی استان خراسان رضوی نیز آثار دانش آموزان نیشابوری انتخاب شد و سپس به مرحله ی نهایی استان راه یافتند.
جمعه زاده خاطر نشان کرد: در مرحله ی نهایی استان نیز به میزبانی نیشابور این دانش آموزان رتبه ی نخست استان خراسان رضوی را از آن خود کردند.
وی افزود: در مرحله ی کشوری نیز که در اصفهان برگزار شد، تنها این نمایندگان نیشابوری بودند که درخشیدند و رتبه اول کشور را از آن خود کردند.
کارشناس مسئول فرهنگی هنری نیشابور ضمن تبریک این موفقیت به دانش آموزان، اولیا و مربیان برای این عزیزان آرزوی موفقیت کرد.
منبع : خبرگزاری پانا
بخش سفیران تبیان