ترویج تحقیق محوری در دانش آموزان وظیفه ای تردید ناپذیر برای پیوستن به حرکت های علمی کشور

رئیس ستاد شاهد و امور ایثارگران آموزش و پرورش استان فارس گفت: ترویج تحقیق محوری در دانش آموزان وظیفه ای تردید ناپذیر برای پیوستن به حرکت های علمی کشور است.
محسن حسانی در حاشیه دهمین دوره مسابقات مطالعه و تحقیق دانش آموزان شاهد و ایثارگر استان فارس، در گفت و گو با خبرنگار آموزش و پرورش پانا اظهار داشت: ما امروزه در جهانی زندگی می کنیم که دانایی دست مایه اصلی حضور و جلوه گری است، لذا اصحاب تعقل و تحقیق باید از سرمایه های بی بدیل و دیریاب ملی به شمار آیند.
وی ضمن تاکید بر ضرورت حرکت دانش آموزان به سمت تحقیق محوری در جامعه، اذعان داشت: دهمین دوره از مسابقات مطالعه و تحقیق دانش آموزان شاهد و ایثار گر استان فارس، با هدف آشنایی دانش آموزان با روش ها و فنون مطالعه و تحقیق با موضاعاتی در حیطه علوم انسانی و پایه در تمامی مقاطع تحصیلی برگزار شده است.
حسانی ضمن بیان اهداف اصلی این مسابقات، اضافه کرد: ما باید با ایجاد انگیزه در دانش آموزان، آنان را برای انجام فعالیت های تحقیقاتی و مطالعاتی آماده کرده و نسلی خلاق و پژوهشگر را تربیت کنیم.
وی ادامه داد: تقویت روحیه تعاون و مهارت های نوشتاری و کلامی دانش آموزان می تواند منجر به رشد شخصیت اجتماعی و افزایش اعتماد به نفس در آنان شده و تعالی انسانی آنان را در بر داشته باشد.
رئیس ستاد شاهد و امور ایثارگران آموزش و پرورش فارس ضمن اشاره به ضوابط و معیارهای گزینش داوران در این گونه مسابقات، بیان داشت: داوران منتخب در هر دوره با توجه به سابقه داوری و همچنین حداقل مدرک کارشناسی در رشته مورد نظر انتخاب می شوند.
حسانی با اشاره به مقالات ارسالی به دبیرخانه مسابقات، اظهار داشت: از 110 مقاله ارسال شده به دبیرخانه جشنواره در حدود 40 مقاله به مرحله استانی راه یافته اند.
وی ادامه داد: از 40 گروه راه یافته به مرحله استانی در قالب 5 موضوع اصلی تحقیق، دو گروه از هر موضوع در طرح شاهد و پراکنده، به مرحله کشوری صعود می کنند.
حسانی در پایان نسبت به تاثیر گذاری این گونه مسابقات در روند شکل گیری جامعه ای علمی و مطالعه گرا در کشور، ابراز امیدواری کرد.
منبع : خبرگزاری پانا بخش سفیران تبیان