تأسیس مدارس غیردولتی گامی بلند در عرصه مشاركت مردم در امر تعلیم وتربیت است

مدیرآموزش و پرورش ناحیه 2 درجمع نمایندگان مۆسسین ومدیران مدارس غیر دولتی گفت: تأسیس مدارس غیردولتی گامی بلند درعرصه مشاركت مردم در امر تعلیم وتربیت بوده ونقش این مدارس در زمینه تعلیم و تربیت قابل ذكر است.
عباس صفائی درجلسهای كه باحضورنمایندگان مۆسسین و مدیران مدارس غیردولتی ناحیه2 درسالن اجتماعات اداره تشكیل شد،به اهمیت تعلیم و تربیت درنظام مقدس جمهوری اسلامی پرداخت و اظهارداشت:اساس دین ما و از اهداف مهم انقلاب اسلامی تعلیم و تربیت انسانهاست.
وی برنامهریزی برای ارتقای تعلیم و تربیت را در راستای ادای دین به نظام مقدس جمهوری اسلامی دانست و افزود:درنظام مقدس جمهوری اسلامی و در زمینه تعلیم و تربیت رسالت سنگینی بر عهده داریم.
مدیرآموزش و پرورش نقش مهم و اساسی مدارس غیر دولتی در امر تعلیم و تربیت را خاطر نشان ساخت و بیان داشت: مدارس غیر دولتی بایدنقش خود را در حوزه مقدس تعلیم و تربیت به خوبی ایفا نمایند.
وی تصریح نمود:مدارس غیرانتفاعی با دیدگاه فرهنگ غنی اسلامی دركنار مدارس دولتی، بازوانی توانمند برای مقابله با توطئه دشمنان اسلام و انقلاب هستند.
صفائی افزود: تأسیس مدارس غیردولتی گامی بلند در عرصه مشاركت مردم در امر تعلیم وتربیت بوده ونقش این مدارس در زمینه تعلیم و تربیت قابل ذكر است.
وی در ادامه سرمایه گذاری در امر تعلیم و تربیت و مشاركت مردم دراین امر را ستود و تاكید نمود:اگر قدر سرمایه گذاری در امر تعلیم و تربیت را ندانیم،به خودمان خیانت كرده ایم.
صفائی با اشاره به نقش مدارس غیردولتی درتحول و پیشرفت نظام آموزشی و پرورشی و در حمایت از برنامه های آموزشی و پرورشی این مدارس گفت:در راستای ارتقاء و حمایت از مدارس غیردولتی لازم است كمیته ای با حضور افراد موثر از بین مۆسسین غیردولتی و كارشناسان اداره تشكیل و مشكلات و معضلات موجود را احصاء و جهت حل آنها راهكار ارائه نمایند.
مدیر آموزش و پرورش ناحیه2 ضمن تاكید بر ضرورت رعایت قوانین در مدارس غیر دولتی ابراز امیدواری نمود:همكاران پرتلاش در بخش مدارس غیر دولتی با رعایت قوانین و دستورالعمل های مربوطه زمینه تعامل بیشتر را فراهم نمایند .
درادامه نمایندگان مۆسسین و مدیران مدارس غیر دولتی در مورد مسائل و مشكلات مدارس غیر دولتی بحث و تبادل نظر نمودند.
منبع :خبرگزاری پانا بخش سفیران تبیان